ayy kimler varmış daha burda canlizz dilmuh karakız aseba mavideniz sgumus zeren06 hepiniz hoşgeldiniz güzell haberlerle inşallah kızlar benim bebişim çok acıktı gidem kafaltı yapemm cokacimcoook
sende hoşgeldin gulüm.hadi git doyur bebişi
kız ben hala bulamadım ya bi hamiş pantolonu bizim burdakilere baktım hem kro hem pahalı almadım.şimdilik düşük beller iyi ama sıkıyo gibi.eklese bakam nasılmış kopya çekem.
canım yafotoğraf makinam hala arızalı ve ben hala yaptırmadım yoksa şimdiye kadar aldıklarımın hepsini tek tek koyardım kuzum ya
sen istanbulda değilmisin tatlım
bak stersen tayt ta alabilirsin üzerine güzel bir tunikle bu haftasonu aldım ben iki tane siyah tayt ve üzerine güzel tunikler onları giyorum hem cok rahata oluyo
hemde hamile taytı değil normal bir tayt ama kumaşı çok yumuşak ve esnek olduğu için rahatlıkla oldu hemide hamile taytları çok pahalı oluyo ama ben 5tl ye aldım :jeyyar:
olsun canım.ya bende düşündüm taytı ama karar veremedim acaba rahatsız edermi diye.madem rahat alam o zaman.bide lcw da beli lastikli kotlar vardı 35 di ondanda alam diyom.kot ama ince yaz için iyi olur dimiiiii.ama bizim burdamı sorun var bilemedim ya tunik bulamıyom.şöyle geniş kafama göre.