2009 Kasm Anneleri

ayy kimler varmış daha burda canlizz dilmuh karakız aseba mavideniz sgumus zeren06 hepiniz hoşgeldiniz güzell haberlerle inşallah kızlar benim bebişim çok acıktı gidem kafaltı yapemm cokacimcoook

sende hoşgeldin gulüm.hadi git doyur bebişi
kız ben hala bulamadım ya bi hamiş pantolonu bizim burdakilere baktım hem kro hem pahalı almadım.şimdilik düşük beller iyi ama sıkıyo gibi.eklese bakam nasılmış kopya çekem.

canım yafotoğraf makinam hala arızalı ve ben hala yaptırmadım yoksa şimdiye kadar aldıklarımın hepsini tek tek koyardım kuzum ya
sen istanbulda değilmisin tatlım
bak stersen tayt ta alabilirsin üzerine güzel bir tunikle bu haftasonu aldım ben iki tane siyah tayt ve üzerine güzel tunikler onları giyorum hem cok rahata oluyo
hemde hamile taytı değil normal bir tayt ama kumaşı çok yumuşak ve esnek olduğu için rahatlıkla oldu hemide hamile taytları çok pahalı oluyo ama ben 5tl ye aldım :jeyyar:

olsun canım.ya bende düşündüm taytı ama karar veremedim acaba rahatsız edermi diye.madem rahat alam o zaman.bide lcw da beli lastikli kotlar vardı 35 di ondanda alam diyom.kot ama ince yaz için iyi olur dimiiiii.ama bizim burdamı sorun var bilemedim ya tunik bulamıyom.şöyle geniş kafama göre.

evet evet aaa nabeerr falan diye gireriz lafa yalnız benim kociş bilio internetten tanıştığımız nann benim ağzımda bakla ıslanmaz ki hemen söledim karıcım manyak olduğunu biliyodum da bu kadar beklemiyodum iyi madem mübarek olsun dedi hihoyyyt
dur tembihliyimde kartanemin kocişine çaktırmasın adamcaaaz şok geçirmesin

kıs ebişce vallaha biz bu nesliylen karazeytinlen chiccoda buluştuğumuzda kociş şaşırıp kalmıştı sanki kır yıllık arkadaş gibisiniz ya demişti bana kaydirigubbakcemile3
biliyo çünkü kociş kk yı kaydirigubbakcemile3

Ya canımın içi ben bir uyumuşum bu akşam varyaa hani derler mışıl mışıl huzurla öyle saat 9,30da kalktım:utangac: Yok cnm doktora ben gitmedim eşim gitti zaten testlerin en önemli 5 kramozom bakılıyor ya hani para verip acil öne aldırmıştık yoksa 1 ayda çıkıyordu o gelen tahlillerde beklediğimiz yani down vs bakılıyor geri kalanında ise diğer birşeyler varmı yani yaptırmayan herkezde risk neyse o...Neyse uzun oldu o geride kalanın içinde belli olurmuş:))))

Bende gidemeyince tabi yine öğrenemedik inşallah bu normal kontrole gidişimde öğreneceğiz:hooray::hooray::hooray:

Ama varyaa bende herşeyi biliyosun bunuda ben ben şokta hislerin süper senin Hayırlısı ne isede o olsun birtanemŞeniz

aman boşver canım allaha şükür sağlıklı olduğunu öğrendik ya cinsiyetide daha sonra öğreniriz nolmuş yane
ya canım benim 6.hissim çok kuvvetlidir neden bilmem ama genellikle çoğu şeyi şeyi önceden biliyorum daha doğrusu rüyama giriyo ve bazen ben bile tuhaf oluyorum benzer birkaç şey yaşadım çünkü
özelliklede çok sevdiğim insanlarda hissim hiç yanıltmıyo ama şöylede bir şey varki benden küçük kızkardeşimin hissleri benimkine 5 basar her gördüğü rüya çıkar ve artık ona kimseye anlatmamasını söylüyoruz rüyalarını

ayy kimler varmış daha burda canlizz dilmuh karakız aseba mavideniz sgumus zeren06 hepiniz hoşgeldiniz güzell haberlerle inşallah kızlar benim bebişim çok acıktı gidem kafaltı yapemm cokacimcoook

hihoyyyt hihoyyyt :lepi: he burdayızzzzzz sende hoşgeldin narçiçeği
hadi gıt doyur bebişi bakem

Günaydın 2009 Kasım Annişleri günaydınnnnnnnnn
Maşallah sabah sabah toplanmış ne güzelde sohbetler ediliyor böyle..
Rabbim sağlıklı sorunsuz gebelikler geçirmenizi..
Sağlıklı bir şekilde bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsina.s.
Nazlım balım bu öpücükler benden sana birtanem Şeniz Şeniz

gunaydın canlarımmmm akşamdan beri neler yazılmış bi bakem geliom cevap verilcek şeyler varsa eksik kalmim yani :)

kızlarrr ben dün akşam yine alışverişe gittim artıkın işyerinde adım GEZENTİ :roflol:
ama neden gittim hani ben cevahirden C&A dan kot pantolon almıştımda o pantolonu nesli paladıumdaki C&A dan 30 lira daha düşük fiyata almıştı heh işte ben hafta içi
C&A genel merkezi arayarak durumu anlattım dün bana bir mail geldi sizden yaptığımız hata dolayısı ile özür dileriz sizi istemeden üzdüğümüz için çok özür dileriz felan filan :jeyyar: nası muma çevirdiysem artık adamları neyse istediğim zaman mağazaya gidip sorunumu düzelteceklerini açıkladılar bende aradan zaman geçmesin hemen gideyim dedim akşam kocişle gittik Paladıuma ordaki C&A mağaza müdürü hemen yanımıza geldi konudan haberdarım kusura bakmayın yanlışlık olmuş falan filan dedi ve gerçekten markayı takdir ettim müşteri memnuniyeti 10 numara aradaki farkal isterseniz bebeğinize isterseniz kendinize bişiler alabilirsiniz dedi ve kociş bana çok güzel bir elbise beğendi öle hamile elbisesi falanda değil normal elbise ama robadan bol diz altı tam aradığım şey şu sıralar kaydirigubbakcemile3 üzerine yine fiyat farkı ödedik ufak bir meblağ ve elbiseyi aldık adamceğiz bizi kapıya kadar geçirdi toklaşatı tekrar özür diledi
kociş bana diyoki naptın karıcım adamları resmen muma çevirişsin :roflol:
bence markaya zarar gelmesini ve kötü bir imaj bırakmak istemiyolar bu çok güzel bir politika vede başarılı bir kalite politikası
anammm ne çok konuşmuşum ben yaaa :roflol:
maş.karakızım alışveriş çılgını seniiiiiii.iyi yapmışsın kıs bu adamlara bu yakışır hemen dize getirmişsin adamları.ayy bende elbise almak istiyorum ama daha şöle iç açıcı birşey göremedim
oooh eline sağlık arkadaşım dize getirmişsin milleti
niye kazıklıyorlar milleti hemde firma mağzası böyle mum olurlar işte
hamileyiz diye bizi kimse sömüremez
Nesli ye de çok teşekkür et bence yoksam farketmezdin bile hihoyyyt

inşallah hepimiz herzaman güzel haberler getiririz canımm

sana da günaydın Melek Anne a.s.

canım balık yiyemediğini söyle dr balık yağı hapı versin bana verdi dr
dün akşam kocişle dr dan sonra gittik balık aldık bi güzel pişirdim
oturdum temizledim yarısına gelince başladı bi mide bulantısı
hemen kaçtım masayı bilem toplamadan azcık hava aldım
ondan sonra topladım zaten çok yiyemyorumhazır ondan da tiksinecem :sm_confused:
napacam bu balık işini yaaa
normalde severdim ama hamiş olunca yiyemez oldum

bende gıcık oluyorum çocuklarına dur demeyenleri
bide daha benim eşyalarım çok yeni 8 aylık topu topu fisfisfis
yaa annem gelince yemeği yer salonda hemen milleti çıkarır oturma odasına otururlar
ama eltim kaynanam felan heeeç düşünmezler otururlar salonda
salonumda çok süslü antep e gidip özel almıştım ben o takımları hihoyyyt

ayy bende sinir olurum çocuğuna bakmayanlara walla ben oğluşla bir yere gidince 1 saniye bırakmıyorum.hatta bir yere giderken annemlere falan bırakıyorum kimseyi rahatsız etmesin diye ahh herkes bizim gibi düşünse

kesinleşmedi tatlım ama ya taşlar ya da asırlık çınarlar olacaka.s
sen o kadar hengame arasında nasıl hatırladın kıss bunu alkisalkisalkis

hatırlarım ben arızayımdır biras :))) merak ediyom hatta çalışman bitince banada gönder harbiden ilgimi çekti yauww

Ya karakızzım birtanem aynısı bendede var bu arada kuaföre gittim saat 1 randevu aldım geldim:)Boş yakalarım sandım ama müşterisi varmış..Neyse cidden rüyalarım neyse çıkıyor ama eşimde kızıyor mantıklı birinsansın rüyalarla hayat yönetilmez haklı bir ara takıntı gibi hergünde rüya görülürmü hadi birde çıktı hepsi:)

Şimdi dediğin gibi bende yoruyorum bekliyorum okadarcık kimseciklerede birşey demiyorum

manyaaqqq karı yaaww artık nası carladıysan adamlara hoşş bende olsam aynını yapardım cicimm kaydirigubbakcemile5 alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

aaaa nappim canım hakkımı onlara yediremezdim arada 30tl fark var bak o farkla üstüne bıraz daha koyup harika bir elbise aldım
valla kociş diyoki bana karıcım hayranım senin şü hakkını aramana bi kaçan bi uçan kaçabiliyo bu konuda benden :jeyyar:

oooh eline sağlık arkadaşım dize getirmişsin milleti
niye kazıklıyorlar milleti hemde firma mağzası böyle mum olurlar işte
hamileyiz diye bizi kimse sömüremez
Nesli ye de çok teşekkür et bence yoksam farketmezdin bile hihoyyyt

tebi canım niye bırakalım hakkımızı dimi ama :jeyyar:
öle muma döncekler tabi kide :jeyyar:

sende hoşgeldin gulüm.hadi git doyur bebişi
olsun canım.ya bende düşündüm taytı ama karar veremedim acaba rahatsız edermi diye.madem rahat alam o zaman.bide lcw da beli lastikli kotlar vardı 35 di ondanda alam diyom.kot ama ince yaz için iyi olur dimiiiii.ama bizim burdamı sorun var bilemedim ya tunik bulamıyom.şöyle geniş kafama göre.

ya canım bu sene hep moda bol tunikler kıyafetler falan ben hamile mağazalrından almadım valla henüz tunik falan normal mağazalardan alıyorum hep
taytı bence dene emin ol rahat bi tayt bulursan çok memnun kalacaksın kaydirigubbakcemile5

abbboooowwwwwwww 2 gün girmedim tamı tamına 100 sayfa olmuş hihoyyythihoyyyt
ayy biri özet geçsin nolurrr........ nazlı dr.dan geldi mi çok emrak ediyorumm...puuffff oku oku bulunmaz şimdi yaaa :jeyyar:

unicimmmm ya bence oku anlatılcak gibi deel :)) nazlışta ii çok şukurrrr hihoyyyt

günaydınn hatunlar

nasılsınız kartanesii ebisce merakla bekliyomm datlularımm

nazlıı hoşgeldin nasılsın

incisu sende hoşgeldin bebişler nasıl

kıslar yavvv bu ikili üçlü testler boşuna stres bence doğruluk oranlarıda düşük özellikle ikilinin %83 sonrada yüzde veriyolar çık işin içinden bakalımm-tatlicadiarzu-

en iyisi benim nasıl olsa %25 risk var bide onları takamam valla

inşallah hepimize sağlıklı sıhhatli kucamıza almak nasip etsin

çocuklarınız çok gergn olcekler doğduklarındaaa yavv ağlaya ağlaya batlıyonuz lütfen üzülmenn hepsi sağlıklı olcek bebişlerimizin inşallah amin çünkü hepimiz birbirimize dua ediyozz
ayyy iyice heyecan yaptım nan kocamla çıkarken buluşçamız zaman bile böle olmadım dı :utangac:

karakızz yaww bwnide hisset benim bebiş ne sence anam iyice konsantre olda bi hisset yaa noluuurr :CüvCüv:

Ayy ayyyyyyyyyyy Canım benim bende msj attım şimdi sana ŞenizŞenizŞeniz

Günaydın canım çok şükür sohpetlerimiz hep böyle arada voltaj düşüklükleri yaşıyoruz moraller bozuluyor ama hemenn düzeltiyoruz el birliğiyle böyle böyle bitecek 9 ayımız sonra ay benim yavru şunu yaptı bunu yaptı diye devamkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Aminn Canımmm benimmŞenizDarısı Başınahihoyyythihoyyyt

Bizdee en tatlı öpücüklerimizden yolluyoruz sana ballı ballı ŞenizŞenizŞeniz

canım balık yiyemediğini söyle dr balık yağı hapı versin bana verdi dr
dün akşam kocişle dr dan sonra gittik balık aldık bi güzel pişirdim
oturdum temizledim yarısına gelince başladı bi mide bulantısı
hemen kaçtım masayı bilem toplamadan azcık hava aldım
ondan sonra topladım zaten çok yiyemyorumhazır ondan da tiksinecem :sm_confused:
napacam bu balık işini yaaa
normalde severdim ama hamiş olunca yiyemez oldum

bende gıcık oluyorum çocuklarına dur demeyenleri
bide daha benim eşyalarım çok yeni 8 aylık topu topu fisfisfis
yaa annem gelince yemeği yer salonda hemen milleti çıkarır oturma odasına otururlar
ama eltim kaynanam felan heeeç düşünmezler otururlar salonda
salonumda çok süslü antep e gidip özel almıştım ben o takımları hihoyyyt

haftaya dr a gidince sorcam... yağını mı verir hapını mı artık.. bi çözüm bulsun yani :1closedeyes:

sen söylesen olmaz mı... hadi oturma odasına geçelim daha rahat ederiz,çocuklar da rahat oynar diyebilirsin... sen ev sahibisin sonuçta onları yönlendirmelisin....a.s

canimm şu an kayınvalidecezim bulaşıkları yıkayo delikafadulden

oooo gelinin fendi kaynanayı yendiiii kaydirigubbakcemile3hihoyyytlülülülülülü

canimm şu an kayınvalidecezim bulaşıkları yıkayo delikafadulden

ohh yıkasın sipariş verseydin bide kayınvaidene canının istediini söyleseydin de
ona göre yapsaydı yemekleri sırnaşık şey hihoyyyt kaydirigubbakcemile3 :lepi:

canım hoşgeldin nasılsın teşekkür ederiz iyi dileklerin için Şeniz Şeniz

Ya karakızzım birtanem aynısı bendede var bu arada kuaföre gittim saat 1 randevu aldım geldim:)Boş yakalarım sandım ama müşterisi varmış..Neyse cidden rüyalarım neyse çıkıyor ama eşimde kızıyor mantıklı birinsansın rüyalarla hayat yönetilmez haklı bir ara takıntı gibi hergünde rüya görülürmü hadi birde çıktı hepsi:)

Şimdi dediğin gibi bende yoruyorum bekliyorum okadarcık kimseciklerede birşey demiyorum

ohhh kuaförlerede gidiliyo demek ay bende gideceğim hafta içi giderim artık hafta sonu bir tanıdığımızın nişanı varmış
bu arada anlatma kıs rüyanı suya anlat derler hep
ben hamile kaldığımı bile rüyamda gördüm düşün artık daha adetime 2 gün vardı ve rüyamda inanayacaksın belki ama şuan gittiğim hastaneyi ve drumu gördüm onun kapısında sıra beklerken ve bir erkek bebek gördüm ne zaman erkek bebek görsem hep müjdeli haberler duyuyorum kocişe anlattım ve ben hamilimiym kocişkom dedim adetim 2 gün geçti evde test yaptık ve hamileydim
birşey daha anlatayım ben kesinlikle eminim bebeğim erkek
neden diyeceksin gecenlerde rüyamda görümcemi gördüm ve ona bebeğimin adını yağız koyacağımı söyledim oda bana canım malesef koyamassın çünkü babam hasan koyacak
tabi ben hıçkıra hıçkıra ağlıyyorum
neyse ertesi gün eşim görümcem ben alışverişe gidiyoruz arabadayız ve görümceme kızım hasan kim ya beni delirtmeyin dedim şaşkın bana baktı ne hasanı dedi böle böle dedim eşim ve görümcem şok vaziyetteler kociş bana aşkım sen benim dedemin ismini daha önce hiç duydunmu diye sordu nası yani dedim e rahmetli dedemin ismi hasan demezmi
hemen yorumladım bu bebek erkek diye kociş ve görümcem hala şoktalar tabi bende daha önce hiç dedelerinden bahsettiklerini duymadığım gibi isminide rüyamda duymuş olmanın şokundayım
bebeğim sağlıklı olsunda kız erkek hiç farketmez :Saruboceq:

karakızz yaww bwnide hisset benim bebiş ne sence anam iyice konsantre olda bi hisset yaa noluuurr :CüvCüv:

:roflol: :roflol: nan manyaqqqq karı ben müneccimmiyim dur transa geçeyim senle bare :jeyyar:

Back
X