ayy cerin var ya desemki böyle böyle arkadaşlarım var sizden bahsettim çok merak ettiler nasıl da süslenip püslenip poz verirler....zemuszemuskaydirigubbakcemile3 neyse yaa böle konuşunca da sonra üzülüyorum sustummm daha konuşturmayın beni 
yaa ben şu çatlak kremi konusunda hala kararsızım... geçen gün nette okudum...gülben ergenin dr.umuymuş neymiş gülben hamileyken neler yaptı eski formuna nasıl döndü vs onları sormuşlar...o da çatlaklar için badem yağı kullanın diyo...5. aydan itibaren her gün son ay da günde iki kere sürmek gerekiyomuş...benim dr.um da hiç bi çatlak kremi işe yaramaz dedi..şimdi bunları bile bile gidip krem almak da istemiyorum ama birisi bişey söyleyince de kararsız kalıyorum...
bu arada dün akşam okan bayülgenin programında gülben ergeni gördünüz mü :1shok: ne kadar şişmişti yüzü falan... kaç aylıkmış çok merak ettim...bilen var mı ???
benim de bu gece kasıklarım çok ağrıdı... uykumun arasında dünya kadar ihtimal geldi aklıma:bbo:...regl günüm bu aralar ya ondan oldu...ya üşüttüm ...ya bişey gaz yaptı...ya da dün giydiğim kot oturuca biraz sıkıyodu ondan oldu...
bildiğim kadarıyla şimdilerde kalsiyum eksikliğinden dolayı kramplar başlıycakmış... hem sen aklına neden öyle kötü şeyler getiriyosun bakim
klava: benim düşündüğüm ihtimallerden birini uydursak sana da olmaz mı :lepi:
kıss o tazenin daha ilk bebişi...dur millet daha evli olduğuna inanamıyo sen 2. yi verdin kucağına :roflol::roflol::roflol:

kıslar ben dün dermatloğa gittim annemin yıllardır gittiği bi doktor çok tatlı bir kadın çatlak kremini 4 aydan önce kullanma dedi mustela ve lierac önerdi saçını ilk 4 aydan önce boyatma hatta hiç boyatmasanda olur boyanın %100 kanıtlanmış bir riski yok ama bu bebeğe birşey olmıyacağı anlamına gelmez dedi mutlaka güneş koryucu krem kullan ciltte hamilelik döneminde lekelere karşı koruyucu olur dedi sivilceler normalmiş zamanla geçermiş su bazlı nemlendiriciler kullanabilirsin dedi şimdilik aklıma gelenler bunlar
yaa ben şu çatlak kremi konusunda hala kararsızım... geçen gün nette okudum...gülben ergenin dr.umuymuş neymiş gülben hamileyken neler yaptı eski formuna nasıl döndü vs onları sormuşlar...o da çatlaklar için badem yağı kullanın diyo...5. aydan itibaren her gün son ay da günde iki kere sürmek gerekiyomuş...benim dr.um da hiç bi çatlak kremi işe yaramaz dedi..şimdi bunları bile bile gidip krem almak da istemiyorum ama birisi bişey söyleyince de kararsız kalıyorum...
bu arada dün akşam okan bayülgenin programında gülben ergeni gördünüz mü :1shok: ne kadar şişmişti yüzü falan... kaç aylıkmış çok merak ettim...bilen var mı ???
selam kizlar nasilsiniz? ben sizleri hep takip ediyorum ama fazla katilamiyorum okumakla yetiniyorum.. iki gündür sol kasigimdan bacagima dogru bi agri iniyor.. gecede uyutmuyor..randevum cuma günü sabredeyim diyorum ama endiseleniyorumda biseymi var diye.. bugüne kadar hep sag kasigim agrirdi benim simdi sol taraf agriyor ve bacagima dogru iniyor.. vitamin eksikligindenmidir acaba yada ters bi harekettemi bulundum hic bilmiyorum.. yada diyorum sol tarafa yatmaktanmi.. üff cerincim senin kanaman oldugunda kasigim agriyordu demistin.. nasil biseydi anlatirmisin?
benim de bu gece kasıklarım çok ağrıdı... uykumun arasında dünya kadar ihtimal geldi aklıma:bbo:...regl günüm bu aralar ya ondan oldu...ya üşüttüm ...ya bişey gaz yaptı...ya da dün giydiğim kot oturuca biraz sıkıyodu ondan oldu...
bildiğim kadarıyla şimdilerde kalsiyum eksikliğinden dolayı kramplar başlıycakmış... hem sen aklına neden öyle kötü şeyler getiriyosun bakim

canım çok şükür hadi bakalım hayırlı olsun ilk çocuğun kızmydı unuttum valla kaydirigubbakcemile3
kusura bakma çok sevindim sağlıklı olmasınaa inşallah 3lü test sonuşlarınıda alırsın iyi çıkar
kıss o tazenin daha ilk bebişi...dur millet daha evli olduğuna inanamıyo sen 2. yi verdin kucağına :roflol::roflol::roflol: