2009 Kasm Anneleri

ayy cerin var ya desemki böyle böyle arkadaşlarım var sizden bahsettim çok merak ettiler nasıl da süslenip püslenip poz verirler....zemuszemuskaydirigubbakcemile3 neyse yaa böle konuşunca da sonra üzülüyorum sustummm daha konuşturmayın beni :utangac:

kıslar ben dün dermatloğa gittim annemin yıllardır gittiği bi doktor çok tatlı bir kadın çatlak kremini 4 aydan önce kullanma dedi mustela ve lierac önerdi saçını ilk 4 aydan önce boyatma hatta hiç boyatmasanda olur boyanın %100 kanıtlanmış bir riski yok ama bu bebeğe birşey olmıyacağı anlamına gelmez dedi mutlaka güneş koryucu krem kullan ciltte hamilelik döneminde lekelere karşı koruyucu olur dedi sivilceler normalmiş zamanla geçermiş su bazlı nemlendiriciler kullanabilirsin dedi şimdilik aklıma gelenler bunlar

yaa ben şu çatlak kremi konusunda hala kararsızım... geçen gün nette okudum...gülben ergenin dr.umuymuş neymiş gülben hamileyken neler yaptı eski formuna nasıl döndü vs onları sormuşlar...o da çatlaklar için badem yağı kullanın diyo...5. aydan itibaren her gün son ay da günde iki kere sürmek gerekiyomuş...benim dr.um da hiç bi çatlak kremi işe yaramaz dedi..şimdi bunları bile bile gidip krem almak da istemiyorum ama birisi bişey söyleyince de kararsız kalıyorum...

bu arada dün akşam okan bayülgenin programında gülben ergeni gördünüz mü :1shok: ne kadar şişmişti yüzü falan... kaç aylıkmış çok merak ettim...bilen var mı ???

selam kizlar nasilsiniz? ben sizleri hep takip ediyorum ama fazla katilamiyorum okumakla yetiniyorum.. iki gündür sol kasigimdan bacagima dogru bi agri iniyor.. gecede uyutmuyor..randevum cuma günü sabredeyim diyorum ama endiseleniyorumda biseymi var diye.. bugüne kadar hep sag kasigim agrirdi benim simdi sol taraf agriyor ve bacagima dogru iniyor.. vitamin eksikligindenmidir acaba yada ters bi harekettemi bulundum hic bilmiyorum.. yada diyorum sol tarafa yatmaktanmi.. üff cerincim senin kanaman oldugunda kasigim agriyordu demistin.. nasil biseydi anlatirmisin?

benim de bu gece kasıklarım çok ağrıdı... uykumun arasında dünya kadar ihtimal geldi aklıma:bbo:...regl günüm bu aralar ya ondan oldu...ya üşüttüm ...ya bişey gaz yaptı...ya da dün giydiğim kot oturuca biraz sıkıyodu ondan oldu...

bildiğim kadarıyla şimdilerde kalsiyum eksikliğinden dolayı kramplar başlıycakmış... hem sen aklına neden öyle kötü şeyler getiriyosun bakim :oklava: benim düşündüğüm ihtimallerden birini uydursak sana da olmaz mı :lepi:

canım çok şükür hadi bakalım hayırlı olsun ilk çocuğun kızmydı unuttum valla kaydirigubbakcemile3
kusura bakma çok sevindim sağlıklı olmasınaa inşallah 3lü test sonuşlarınıda alırsın iyi çıkar

kıss o tazenin daha ilk bebişi...dur millet daha evli olduğuna inanamıyo sen 2. yi verdin kucağına :roflol::roflol::roflol:

kıss o tazenin daha ilk bebişi...dur millet daha evli olduğuna inanamıyo sen 2. yi verdin kucağına :roflol::roflol::roflol:

uff yaa o kadaar klabalıkki ne bilimm karıştırıyom kaydirigubbakcemile3 -tatlicadiarzu-
neyse hayrlı olsun sağ salim kucağına almayı nasip etsin Allah
uff yaa :roflol::roflol::roflol:
takip edemeyon kafamm çok karışık :bbo:

ben gidem garii hadi görüşürük güzel anneler a.s.
biz bu beebişlerin hareketlerini ne zaman hissettcez dinleye dinleye sapıttımdelikafadulden

selam kizlar nasilsiniz? ben sizleri hep takip ediyorum ama fazla katilamiyorum okumakla yetiniyorum.. iki gündür sol kasigimdan bacagima dogru bi agri iniyor.. gecede uyutmuyor..randevum cuma günü sabredeyim diyorum ama endiseleniyorumda biseymi var diye.. bugüne kadar hep sag kasigim agrirdi benim simdi sol taraf agriyor ve bacagima dogru iniyor.. vitamin eksikligindenmidir acaba yada ters bi harekettemi bulundum hic bilmiyorum.. yada diyorum sol tarafa yatmaktanmi.. üff cerincim senin kanaman oldugunda kasigim agriyordu demistin.. nasil biseydi anlatirmisin?

canım geçmiş olsun korkma normalde kasık ve bacak ağrıları normalmiş dr sorarsın ama benim böle içim çekilio sanki kötü bi his normalde hamilelikte hissettiğim gibi diil zaten kanama oluyo o hissiyatın ardından mafoldumben

ya kızlar çıkacaktım ama çıkamadım.moralim bozuk yaamafoldumben kocişin çalışma saati değiti ve bugün gece çalışıyo.bu gece teyzem kalcak benle ama gece yalnız kalmaya alışmamda lazım offfff ya ben yalnız kalmayı hiç sevmemkiiii ve korkarım yalnız.of yaaamafoldumben

ooo canıımm kıyamam sanaa :teselli: ne kadar sürcek tatlımm bu çalışma dönemi böle? korkma aslan gibi oğlun var karnında yalnız diilsin kiiiii zemuszemus

ooo canıımm kıyamam sanaa :teselli: ne kadar sürcek tatlımm bu çalışma dönemi böle? korkma aslan gibi oğlun var karnında yalnız diilsin kiiiii zemuszemus

canım ya sorma tam belli değil.çalıştığı ilçeyi değiştirdiler.eşim normalde motordaydı şimdi gittiği ilçenin motorları gelmemiş gelene kadar böyle işte.bir ayı bulur.ama ben hiç alışık değilim yalnızlığa.bende bugün bebişime oğlum sen doğda anneye sahip çık bak korkuyorum dedim duymuştur dimiii:emir_bebek:

kız dilmuh bi avare ikimiz varız he 7\24 burdayıss kaydirigubbakcemile3 geldi geldi saolsun sabahta eşimin yeğenleri geldi bi güzel temizlediler evi buyrunnnnnnnnn şimdide oturduk beraber internete takılıyoss annarsın ya sengözlerimebaksanab

bebek doğunca bu kadar yatmaya vaktin olmıycak yat bol bol geçer canım o kanamada geçer merak etme üzme kendini lütfen ben hala progynex kullanıyorum 2 aya yakındır 1 tablet ilacım kaldı ben kanama geçirdiğimde bebekle konuşuyodum bak beni sinir etme dur durduğun yerde karışmam ona göre filan diodum
sende arada göz dağı ver sengözlerimebaksanab

ayy teyzesi benim kızım çok nazlııı bide bişey sölersem iice küser soraa opuyorumnanaktan

kız dilmuh bi avare ikimiz varız he 7\24 burdayıss kaydirigubbakcemile3 geldi geldi saolsun sabahta eşimin yeğenleri geldi bi güzel temizlediler evi buyrunnnnnnnnn şimdide oturduk beraber internete takılıyoss annarsın ya sengözlerimebaksanab

ohhhhh süper ev mis gibi yalnızda değilsin :nazar:

canım ya sorma tam belli değil.çalıştığı ilçeyi değiştirdiler.eşim normalde motordaydı şimdi gittiği ilçenin motorları gelmemiş gelene kadar böyle işte.bir ayı bulur.ama ben hiç alışık değilim yalnızlığa.bende bugün bebişime oğlum sen doğda anneye sahip çık bak korkuyorum dedim duymuştur dimiii:emir_bebek:

tabiikideeee :sm_cool:

iyi aksamlar kızlarrr
bende bugun gıttım artık kendıme yenı cıcısler aldımm
ebrudan 4 parca seye 320 lira para verdım yaaa
bıde bunun baharlıgı varrr

kızlar ya şunlara baksanızaaaa çok tatlı bebişim için alcam fiyatları çok pahalı gelmedi bana ne dersinissss delikafadulden

Eklentiler

• $playscholl bıcır kuklalar-23 TL.webp
    $playscholl bıcır kuklalar-23 TL.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 35
  • $Yıldızlı rüyalar- 35 TL.webp
    $Yıldızlı rüyalar- 35 TL.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 42
iyi akşamlar gacılar nasılsınız
bugün gelemedim pazar günü eşim çalışmıyor dışardaydık ewe geldikten sonrada kaynanama gittik yemeğe az önce geldim yoruldum walla gezmekten eee sizler nasılsınız bakem ewdemi pineklediniz heeeee

iyi aksamlar kızlarrr
bende bugun gıttım artık kendıme yenı cıcısler aldımm
ebrudan 4 parca seye 320 lira para verdım yaaa
bıde bunun baharlıgı varrr

canım içine sindiyse iyi yapmışsın güle güle giy... kaç kere hamile olucaz di mi..opuyorumnanaktan
ben de geçenlerde gittim ebrunun fatihdeki mağazasına hiçbişey bulamadım :1no2:... üst için hamile mağazasına gerek yok bence her yer göğüs altından bollaşan tunikler ve elbiselerle dolu.. yazın şanslıyız giyecek çok şey var...
tayt, tunik, elbise ooohhh hihoyyyt beni düşündüren eylül sonu ve ekim...göbeklerin sınırları zorlamaya başladığı günler yani :CüvCüv: amaann o günlere bi gelelim de... :asigim:

kızlar ya şunlara baksanızaaaa çok tatlı bebişim için alcam fiyatları çok pahalı gelmedi bana ne dersinissss delikafadulden

ayy cerin bayıldım nerden buldun bunları ben de istiyorummmmm :asigim:

bugün gelemedim pazar günü eşim çalışmıyor dışardaydık ewe geldikten sonrada kaynanama gittik yemeğe az önce geldim yoruldum walla gezmekten eee sizler nasılsınız bakem ewdemi pineklediniz heeeee

pis boğazzzz hoşgeldünn naniknanik

bak gene nispet yapmaya gelmiş...ya yediğine imrendirir ya gezmesine :roflol::roflol::roflol::roflol:

Back
X