• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

oo herkeslerin cinsiyetleri belli olmuş kızlar maşallah . bizimkide oldu sayılır ama babamız kabullenmek istemiyor :) 2 erkek istiyordu hep dr kız olma ihtimali daha yüksek dedi emin olmamakla birlikte . 2 tane prensesimiz olucak hayırlısıyla inşallah kesin olmasada. babaları gözüyle görene kadar inanmıycak bu gidişle :)

bu arada bende geceleri çok korkarak uyanmaya başladım her seferinde uyanınca çok kötü oluyorum. hemen elim karnıma gidiyor :( normalmidirki bu dönemlerde

bu arada herkese gunaydın.. benimde canım sıkkın biras akşam gene kanama olmuş ne guzel kesilmişti mafoldumben gece artık ne ruyalar ne ruyalar tahmin edebilirsiniz sabahta gümbür gümbür bir sela sesiyle uyandım ayy o kadar kötü oldum ki sanki bebeğime okunuyomuş gibi allahım korusun ya çok kötü uyandım anlicanız.:çok üzgünüm:
ayy canım getirme aklına öyle şeyler dua et canım
rüyalarınıda hayra yor kuzum dikkat et kanama geçti diye dün yerinde durmadın mı yoksa
çok şükür canım haklısın bebişim kocişim beraberiz ya neresi olduğu farketmez sadece alışana kadar zor olacak sonrası kolay olur heralde.

işte böyle alışırsın canım doğuda ki insanlar daha sıcak olur
sana gelip yardım bilem ederler inşallah
laelaelaelaelae nayırrrrrrrrrr doktara gitmadim kıskançlığımdan öle didim :1ninca: kimse duymasın :jeyyar:
deli gacıı kıskanç gacıı sositososito

ayy canım getirme aklına öyle şeyler dua et canım
rüyalarınıda hayra yor kuzum dikkat et kanama geçti diye dün yerinde durmadın mı yoksa

işte böyle alışırsın canım doğuda ki insanlar daha sıcak olur
sana gelip yardım bilem ederler inşallah

deli gacıı kıskanç gacıı sositososito

inşallah canım dedğin gibi olur.rabbim hepimizn hakkından hayırlısı versin inşallah.

slm kzılar nasılsınız ...demek kartanesi evdesin inşallah kendini daha iyi hissedersin...geçmiş olsun balım...kim len kulaktan ateş ölçer alıyor bende bakayım bende braun düşünüyordum..biraz pahalı ama bakalım takip edecem bir yerde indirime girerse hemen atlayacagızda bakıyoruz işte..

dün çok şükür vukuatsız atlattık kaydirigubbakcemile3
akşam gelir gelmez yattım sabah kalktım hala ağrıyo başım :bbo:
dedim gene kötü olcam heralde aradım izin aldım
kahvaltı yapem diye kalktım karakıza bakıp çıkacadım sözde lafa daldım geneee
bugün iyi hissedersem gidim diyorum dr.a sonuçlar çıkcaktı
ayy canım yaa bende dün eve gittim felaket bi baş ağrısı halada devam ediyoo
kafamı oynatsam bilem ağrıyoo nebiçim şeyy yaaa
sanada geçmiş olsun canım iyice dinlen bugün o zaman
oo herkeslerin cinsiyetleri belli olmuş kızlar maşallah . bizimkide oldu sayılır ama babamız kabullenmek istemiyor :) 2 erkek istiyordu hep dr kız olma ihtimali daha yüksek dedi emin olmamakla birlikte . 2 tane prensesimiz olucak hayırlısıyla inşallah kesin olmasada. babaları gözüyle görene kadar inanmıycak bu gidişle :)

bu arada bende geceleri çok korkarak uyanmaya başladım her seferinde uyanınca çok kötü oluyorum. hemen elim karnıma gidiyor :( normalmidirki bu dönemlerde
hayırlısı olsun canım 2 tane erkeğe bakmakta dah zor olurdu
kız olması senin açından daha iyi

[
yok be kuşum azcık yemek yaptım o kadar basit şeyler yani
aman boşver yemek bilem yapma canım bebişten önemlimi opuyorumnanaktan

kızlar günaydın
canım sıkkın biraz önce müdürümün işten ayrılacağını söyledi genel müdür müdürümün haberi yok ve söylemememi istedi çok seviyorum kendisini çok iyi bir insan banada çok anlayışlı davranıyodu şimdi yeni biri gelecek of ya bilipte konuşamamk daha sinir bozucu

slm kzılar nasılsınız ...demek kartanesi evdesin inşallah kendini daha iyi hissedersin...geçmiş olsun balım...kim len kulaktan ateş ölçer alıyor bende bakayım bende braun düşünüyordum..biraz pahalı ama bakalım takip edecem bir yerde indirime girerse hemen atlayacagızda bakıyoruz işte..

kızların söylediği çok uygun gerçekten.... hepsiburadada kraftın ve yorumlar da güzel...

kızlar ben hem odanın ısısını hem de mama,banyo suyu gibi şeylerin de ısısını ölçsün istiyom... sizce gereksiz mi bunlar...:uhm:

Son düzenleme:
kızlar günaydın
canım sıkkın biraz önce müdürümün işten ayrılacağını söyledi genel müdür müdürümün haberi yok ve söylemememi istedi çok seviyorum kendisini çok iyi bir insan banada çok anlayışlı davranıyodu şimdi yeni biri gelecek of ya bilipte konuşamamk daha sinir bozucu

yani müdürün işten çıkarılacak ama haberi yok öyle mi... ve sen bunu biliyorsun... zor bi durum.. yeni gelen müdür de anlayışlı olacaktır canım takma kafana:teselli:

kızlar günaydın. dün dr gittim. 3 lü sonuçları temiz çıktı:)) zati içim rahattı. oğlum 250 gr olmuş boyuda 23-24 cm dedi dr. şaşırdım bukadar büyük mü diye. bunlar iyi haberlerim.
kötü haber ise dizanteri olmuşum mecbur ilaç kullanıyorum. bebeğimden özür diledim umarım affeder beni. kendinize iyi bakın

kızlar günaydın. dün dr gittim. 3 lü sonuçları temiz çıktı:)) zati içim rahattı. oğlum 250 gr olmuş boyuda 23-24 cm dedi dr. şaşırdım bukadar büyük mü diye. bunlar iyi haberlerim.
kötü haber ise dizanteri olmuşum mecbur ilaç kullanıyorum. bebeğimden özür diledim umarım affeder beni. kendinize iyi bakın

çok güzel haber ama ikincisi kötü geçmiş olsun çok dikkat et

hayırlı olsun:nazar: ayy şöyle 3 yaşlarına geldiklerinde onlar bıcır bıcır hiç susmazlar yaaaaa delikafadulden yerim ben onları :emir_bebek:

Gunaydın hanımlarrr,
bugun nasılsınızz
ben cok kötüyüm

günaydın
benim de tansiyonum düşmüştü sabah.. şimdi biraz daha iyiyim
geçmiş olsun senin neyin var incisu

Back
X