• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

dilmuh cnm üzme bu kadar kendini orada yeni çevre edinirsin inşallah kısa zmanda..olumsuz düşünme basit bir örnek ama ben eski oturdugum evde hiç komşum yoktu yani öyle soguk insanlardı ki slm verirsen cvplardı dedikodu yapar vaziyette bakmaları...taşındım oradan ve boş bina idi derken gelenlerle özellikle 2 olmak üzere 3 kişi ile birbirimize geçip gideriz bayagı samimi olduk.helede gebeyim diye sürekli birşeyler gönderirler hal hatırımı sorarlar..ben böyle olacagını tahmin edmeiyordum..ama belli olmaz belki çok iyi dostluk komşuluk kuracaksınız çok seveceksin belkide oraları...

ay canım benim inşallah.benimde burdaki komşularım hiç iyi değil.taşındım hoşgeldine falan gelen olmadı hal hatır soran hiç olmuyo.inşallah dedğin gibi olur.gerçi doğunun insanı cana yakındır ama vanı hiiç tanımıyorum ve beklemiyodum ya şok oldu bizim için.rabbim hepimizin hakkından hayırlısını versin

sgumus cnm bak asıl izin söyle dogum öncesi 2 ay dogum sonrası 2 ay yani dogum öncesi 32 de başlanır 32 bitimi sanırım neyse..ama sen ben iyiyim çalışabilirim doumdan sonra bebg,imle daha çok vakit geçireyim dersen bunu doktorunda onaylarsa çalışmana engel bir durum olmazsa 37 ye kadar çalışabilir diye rapor veriri o zman 37 kadar çalışırsın..ama zaten işten çıkacaksan 37 beklemene gerek yok..aslında yasal olarak 32 de başlıyor iznin ama sen istersen ve doktorun onaylarsa 37 sarkabiliyor...sen gidip doktorundan konuşur 32 de raporunu alır işten ayrılırsın..çıkış almazsın ki rapor paralarını almak için..

Eşimin aılesı bı huzur vermıyorrr
maddı manevı bızı bunaltıyorlarrr
dun aksam aglamaktan mahfoldum
bu sabah yuzum gözüm şiş kalktımm
allah onları bıldıgı gıbı yapsın:Saruboceq:

ayyyyy bana kaynana demeyin tüylerim diken diken oluyo ya.ne şimdi bunların derdi.ağlama canımın içi sen üzme kendini.bebişlerde üzülüyo bak.ay bırak ne dertleri varsa oğullarıyla halletsinler.amaaaaaaan saldım çayıra mevlam kayıra de boşveeeeer.bu kaynanalar düzelmez bizde üzüldüğümüzle kalırız valla.aman benimki iyiki küsmüş o zaman.ay bu hamileliktede bunların derdi hiç çekilmiyo.
ama sende haksızsın niye ağlıyosun ki.bu kadarmı değerli onlar.aaa valla kızıyorum kaynanalarınızı topayıp atcam kaynar kazana hakötükedihüso

nereye uzanıyon nan ağda koltuğuna mı kaydirigubbakcemile3hee agda yatagına uzanıyom 2.80 kaydirigubbakcemile3 ohhhh

ben alcam o halıdan 6 aydan sonra da yatar banane onlara mı sorcam kaç aya kadar olccaanı
kaydirigubbakcemile5

kızlar günaydın. dün dr gittim. 3 lü sonuçları temiz çıktı:)) zati içim rahattı. oğlum 250 gr olmuş boyuda 23-24 cm dedi dr. şaşırdım bukadar büyük mü diye. bunlar iyi haberlerim.
kötü haber ise dizanteri olmuşum mecbur ilaç kullanıyorum. bebeğimden özür diledim umarım affeder beni. kendinize iyi bakın
gözün aydın canm bebegın
saglıklı gelsın ne guzel sende dikkat et kendıne geçmiş olsn

Canlarımmm hepinizi kocaman öpüyorummm. Şeniz Şeniz Şeniz

Cumartesi günü 14+2'de bebişimizin cinsiyetini öğrendik.. alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Erkekmişşşş yavrumm kuzummmmmmm. :asigim: :asigim: :asigim: :nazar: :nazar: :nazar: turkbayragi turkbayragi turkbayragi

Beni de eklersiniz listeye. buyrunnnnnnnnnvereliniortak zemuszemus
pipişşşş geldiii gözün aydın :nazar:

sgumus cnm bak asıl izin söyle dogum öncesi 2 ay dogum sonrası 2 ay yani dogum öncesi 32 de başlanır 32 bitimi sanırım neyse..ama sen ben iyiyim çalışabilirim doumdan sonra bebg,imle daha çok vakit geçireyim dersen bunu doktorunda onaylarsa çalışmana engel bir durum olmazsa 37 ye kadar çalışabilir diye rapor veriri o zman 37 kadar çalışırsın..ama zaten işten çıkacaksan 37 beklemene gerek yok..aslında yasal olarak 32 de başlıyor iznin ama sen istersen ve doktorun onaylarsa 37 sarkabiliyor...sen gidip doktorundan konuşur 32 de raporunu alır işten ayrılırsın..çıkış almazsın ki rapor paralarını almak için..

doğru canım bende zaten 32'de çıkıcam aman sabah sabah kafa kalmadı valla başım da ağrıyo zaten ya geçen internette okudum şimdi biz rapor parası olarak tam maaşımız kadar alamayacağız ya bi kısmını kesiyorlar onu iş yeri ödemek zorunda diye senin bilgin varmı bu konuda

ayyyyy bana kaynana demeyin tüylerim diken diken oluyo ya.ne şimdi bunların derdi.ağlama canımın içi sen üzme kendini.bebişlerde üzülüyo bak.ay bırak ne dertleri varsa oğullarıyla halletsinler.amaaaaaaan saldım çayıra mevlam kayıra de boşveeeeer.bu kaynanalar düzelmez bizde üzüldüğümüzle kalırız valla.aman benimki iyiki küsmüş o zaman.ay bu hamileliktede bunların derdi hiç çekilmiyo.
ama sende haksızsın niye ağlıyosun ki.bu kadarmı değerli onlar.aaa valla kızıyorum kaynanalarınızı topayıp atcam kaynar kazana hakötükedihüso

benimkileride kazana atarmısın ya

ıncısu hamileligının tanıdı cıkart boşver onu bunu hemde 2 can taşıyorsun sen bunlar güzel keyifli anlarımız hatıralarımız olcak o yüzden keyfine bir julagundan kat digerınden cıkar aldımma bile salllaaaaaaaaa :oklava: buda onlara

sorun kaynana degılkı esım abısı ve babasıyla iş kurmustu.1 yıl once
1 yıldır esıme para vermıyorlar.kendılerıde batakta
bız onların evınde oturuyoruz, onlar kırada
benı alırken 2 tane daırelerı vardı
bu iş ugruna bekar abısı o evı sattırdıı
iş kurulduu bızde 70m2 catısı akan evın
catısını yaptırdım gecen yaz esım calısmazken
apartmanda kımse 5 para vermedıı
tavanlarım kapkara oldu
kombılerı arıza yaptı onu degıstırdım
kuvet su kacırdı 1000 lriaya onu degıtırdım
hadı ev bızım dıyee
sımdı esımın % 50hissesını
dun sopa atma yoluyla abısı esımden parasız
almaya kalkmıss.zaten dukkan 2 aya bomlıycak
butun elemanlar kayınpederle kaynımın yuzunden
bela okuya okuya ayrıldılarr
butun musterıler eleman olmadıgından iş yetısmedıgınden
işleri gerı cekmıslerr
esımde bugun gereklı yerlere gıdıp onlara hıssesını devredıcek
5 para ıstemıyoruz onlardan.zaten batakta olan yerden
ne para gelırkıı..evlerını bosaltıp annemlerın oraya tasınıcaz
en azından cocuklarıma annem bakar
kıramı verırım huzurum olurr.
offffffff cokkafanızı sısırdım
bu bı kısmıydı arkadaslar
ben aglamıyım kım aglasın

yok cnm öyle birşey duymadım sen raporlu oldugun zaman sadece devletten alıyorsun dogum için farklı mı bilmem..ama ben 7 gün rapor aldım gebelik durumundan dolayı evde yatmam gerekti..hem maaşım az geldi hem sigortam yatmadı o zman..ve üstünü falanda almadım..gerçi daha rapor paramıda alamadım yaa...onu muhasabecilere sormak lazım ama öyle birşey hiç. duymadım sen dogum izne başladıgında işle bir ilgin olmuyor sadece çıkışı göstermiyor iznin bitene kadar parada ödemiyor sana ..sen izin bitince çıkışını alıyorsun...o da devletten ahkkını alabilmek için.

tavanlarım kapkara oldu
hadı ev bızım dıyee
işleri gerı cekmıslerr

fisfisfis ben ne diycemi şaşırdım valla canım allah yardımcınız olsun mafoldumben

günaydin tatli tonti$ kasim anni$leri
nasilsiniz bebegimle ben birkacgündür cok yorgunuz bakamiyoruz bile site ne alemde diye...mirmirmirmir sizde durmadan yazmissiniz yani nasil okunur okaaa sayfa bilmemCADIARZU
yine mi kaynana muhabbeti var..ayy deli etcek sizi bu kaynanalar bu gidisle allah sabir versindelikafadulden
nevrosky gözün aydin canim oglusun pipisini göstermis:nazar:
baska cinsiyet ögrenen doktora giden falan yokmu

atmammı aşkolsun.iki odunda sen atta hırsını alkaydirigubbakcemile3

yakındır benimde atmammı kaçıncı ayımdayım daha bana sormadılar nasılsın diye ya o kadar üzülüyorum ki oğullaruını isterler gerisi boş onlara neyse sinirlenmeyeyim kız dayım oğlunu aradım vanda divan hastanesi var orada hatice eroğlu diye bir dok varmış tlf nosunuda verdi sanaözel msj göndereyim istersen

tavanlarım kapkara oldu
hadı ev bızım dıyee
işleri gerı cekmıslerr

canım benim ya bırak git ohhhhh annenin yanında kafanı dinle.evleride onların olsun güle güle kullansınlar.sen kiranı ver oh paşalar gibi otur evinde.çok gariplermiş ama ağlama çık evlerinden git eyvallahında olmaz boşveeeeeer

yok cnm öyle birşey duymadım sen raporlu oldugun zaman sadece devletten alıyorsun dogum için farklı mı bilmem..ama ben 7 gün rapor aldım gebelik durumundan dolayı evde yatmam gerekti..hem maaşım az geldi hem sigortam yatmadı o zman..ve üstünü falanda almadım..gerçi daha rapor paramıda alamadım yaa...onu muhasabecilere sormak lazım ama öyle birşey hiç. duymadım sen dogum izne başladıgında işle bir ilgin olmuyor sadece çıkışı göstermiyor iznin bitene kadar parada ödemiyor sana ..sen izin bitince çıkışını alıyorsun...o da devletten ahkkını alabilmek için.

canım bende muhasebeciyim o yüzden araştırıp duruyorum link bu bu oku istersen
Gebe ve doğum yapan işçilerin hakları / Arif Temir

Eşimin aılesı bı huzur vermıyorrr
maddı manevı bızı bunaltıyorlarrr
dun aksam aglamaktan mahfoldum
bu sabah yuzum gözüm şiş kalktımm
allah onları bıldıgı gıbı yapsın:Saruboceq:

tavanlarım kapkara oldu
hadı ev bızım dıyee
işleri gerı cekmıslerr

canım yaaa..ben de hastasın sandım geçmiş olsun dedim... herşey olacağına varır canım hiç üzme kendini.. ve herkes kendi yaptıklarıyla kalır....eşin de onhlarla iş yapılmayacağını anlamıştır... önemli bedeller ödemişsiniz ama bunda kötüsü olmasın... hem bu vesile ile annenlere yakın olacaksın ve bebeğine senin istediğin gibi bakılacak.yerimseniben.. bu da bence olayın iyi yanı..a.s üzme kendini ve bebişi :teselli:

herşey daha güzel olacağına inan:1rolleyes:

ortaklı işleri sevmem ama aile içi ortaklıkları hiiiiiç sevmem... eşimi de her zaman uyarırım ailenden hiç kimseyle maddi ortaklığa girme diye... neyse ki o da benim gibi düşünüyor... çünkü zaman zaman öyle bi durumda neler yaşayacağını o da görüyor....

Canlarımmm hepinizi kocaman öpüyorummm. Şeniz Şeniz Şeniz

Cumartesi günü 14+2'de bebişimizin cinsiyetini öğrendik.. alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Erkekmişşşş yavrumm kuzummmmmmm. :asigim: :asigim: :asigim: :nazar: :nazar: :nazar: turkbayragi turkbayragi turkbayragi

Beni de eklersiniz listeye. buyrunnnnnnnnnvereliniortak zemuszemus

gözün aydınn... bi erkek daha geliyo... :nazar:

atmammı aşkolsun.iki odunda sen atta hırsını alkaydirigubbakcemile3

iki odun kızları keser mi acabakaydirigubbakcemile3

yakındır benimde atmammı kaçıncı ayımdayım daha bana sormadılar nasılsın diye ya o kadar üzülüyorum ki oğullaruını isterler gerisi boş onlara neyse sinirlenmeyeyim kız dayım oğlunu aradım vanda divan hastanesi var orada hatice eroğlu diye bir dok varmış tlf nosunuda verdi sanaözel msj göndereyim istersen

ayyyy canım çok sağol allah razı olsun.özelden atarsan çok sevinirim.
bu arada benim kaynanamda oğluna kızmış küsmüş benim haberim yoktu sonra ben aradım ne yapıtosun diye kaynatamla konuştuk kaynanam benim onlarla ilgim yok dedi konuşmadı benimle.buda ben hamile kalmadan önce oldu.sonra hamile kaldığımı kaynatama haber verdim.testler cinsiyet karının umrunda değil.daha hiiiiiiiç aramadı.bende umursamadım.çünkü benimle ilgili bi durum yok.tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok misali.ayyyy hepsi çıldırmış ha.amaaaan canımcım sende hiiiiiiç takma kafana emi.opuyorumnanaktan

günaydin tatli tonti$ kasim anni$leri
nasilsiniz bebegimle ben birkacgündür cok yorgunuz bakamiyoruz bile site ne alemde diye...mirmirmirmir sizde durmadan yazmissiniz yani nasil okunur okaaa sayfa bilmemCADIARZU
yine mi kaynana muhabbeti var..ayy deli etcek sizi bu kaynanalar bu gidisle allah sabir versindelikafadulden
nevrosky gözün aydin canim oglusun pipisini göstermis:nazar:
baska cinsiyet ögrenen doktora giden falan yokmu

günaydın
herkescikler öğrendi... bende bu hafta sonu gitcem.... gösterir mi acaba bizim bebiş...:CüvCüv: çok merak ediyomhihoyyyt

Back
X