neden be beni nasıl tahmın edıyodunuz kartanesı sen görmedın mıanam facede dıger fotolarımı -tatlicadiarzu- ben sizi kapalı tahmin etmıyordun bakımdan settım dı alkisalkisalkiscerin nan baktım fotona
kız canliz benim de tahmin ettiğim gibi diilmiş delikafadulden
maşallah çok hoşşsun anam dur bi de iteke bakcemm
bu arada aradım hastaneyi 12 hazirana kadar doluyuz sonra da dr. izne ayrılıyo dedi ne zaman döncek belli değil dedi benneyaptımki
20. haftada gitmek gerekiyo heralde demi yaa erken gitsek olmaz başka hastanelere bakim bari
kafamçokkarıştı çarlı mı hahahaaaahöööyyttttttt niye nan gören şaşırıo ne bekliodunuz çarli mi töbee :mymeka: :roflol:
canım gözün aydın fıztık geldı masallahherkese selam
bugün doktora gittim weeeeeeeeeeeee doktor pipi göremiyorum kıza benziyo sanki dedi:dance:
aynen yaww bız mı cok nazluyuk nee bende 3 test yaptırmasam mı dıye dusuneyrum valla tırstım daönceden hamilelikler ne kolaymış nan dr yok test yok höffffffff kilolarca şeyler kaldırıyolar duşuk muşuk derdi yok anaaamm kaynanam dioki 50 kiloluk un çuvalını sırtladım ben böle şeyler görmedim :))

onun cınsıyetı nekı onuda topıke alak yanlız 1 sartla hepimizin bebegıne bebek arabası alsın yoksa olmasskızlar çağla şikel hamileymiş he dün akşam izledim hemide 3.5 aylık sanırsam oda kasım anası olacak he he he he:roflol::roflol:

belki içimizden biri çağla şikel dir ne dersünüz :jeyyar: ben şu karalardan şupheleniom karakız veya karazeytün :1ninca::roflol::roflol:
bence sensın saklanıp duruyon boyna :1ninca: cık nan ortaya gacııı