• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

cerin nan baktım fotona
kız canliz benim de tahmin ettiğim gibi diilmiş delikafadulden
maşallah çok hoşşsun anam dur bi de iteke bakcemm
bu arada aradım hastaneyi 12 hazirana kadar doluyuz sonra da dr. izne ayrılıyo dedi ne zaman döncek belli değil dedi benneyaptımki
20. haftada gitmek gerekiyo heralde demi yaa erken gitsek olmaz başka hastanelere bakim bari
neden be beni nasıl tahmın edıyodunuz kartanesı sen görmedın mıanam facede dıger fotolarımı -tatlicadiarzu- ben sizi kapalı tahmin etmıyordun bakımdan settım dı alkisalkisalkis

höööyyttttttt niye nan gören şaşırıo ne bekliodunuz çarli mi töbee :mymeka: :roflol:
kafamçokkarıştı çarlı mı hahahaaaa

herkese selam
bugün doktora gittim weeeeeeeeeeeee doktor pipi göremiyorum kıza benziyo sanki dedi:dance:
canım gözün aydın fıztık geldı masallah

önceden hamilelikler ne kolaymış nan dr yok test yok höffffffff kilolarca şeyler kaldırıyolar duşuk muşuk derdi yok anaaamm kaynanam dioki 50 kiloluk un çuvalını sırtladım ben böle şeyler görmedim :))
aynen yaww bız mı cok nazluyuk nee bende 3 test yaptırmasam mı dıye dusuneyrum valla tırstım da :utangac:

kızlar çağla şikel hamileymiş he dün akşam izledim hemide 3.5 aylık sanırsam oda kasım anası olacak he he he he:roflol::roflol:
onun cınsıyetı nekı onuda topıke alak yanlız 1 sartla hepimizin bebegıne bebek arabası alsın yoksa olmass :oklava:

belki içimizden biri çağla şikel dir ne dersünüz :jeyyar: ben şu karalardan şupheleniom karakız veya karazeytün :1ninca::roflol::roflol:

bence sensın saklanıp duruyon boyna :1ninca: cık nan ortaya gacııı

mersi şekerim. walla allah gönlüme göre verdi ama bizim herüfe acıdım sanki biraz içi burkuldu. o erkek istiyodu. ay yazık kıyamam ona. gerçi hayırlısı benim için farketmez falan diyo ama yemezleeeeeerrrrrrr:jeyyar:

kızım hadi bu sefer yırttın e bi dahakine pipiş olursa napcan sen bence o isme alış İRFANCAN delikafadulden güzel lan valla söleye söleye ben alıştım şahsen oğlum olsaydı koyardım yane (:1ninca: nası olsa kızım olcak istediğim kadar sallayabülürümm)

ya benim gideceem çok ii bi prof ama beleşe bulup bi hastaneye mi yapışsam acep ama bunu yapan kişi de önemliymiş bee paraya kıyayım kırk yılın başı olcak bişi demi nan cimriliğin alemi yok
valla nan zaten iyi hastaneleri aradım ama dr iyi olsun bi de bişey var der dangalak canımızı sıkar yok yere ebn en iyisi şu eyüp ekiciye gidemm kaydirigubbakcemile
:roflol::roflol::roflol:
ama harbiden işi bilen biri lazım bence uyduruk yerler aramayın hiç yaptırmayın daha ii bea
:içelim:
kızlar çağla şikel hamileymiş he dün akşam izledim hemide 3.5 aylık sanırsam oda kasım anası olacak he he he he:roflol::roflol:
çağırın da topice gelsin gıı
belki içimizden biri çağla şikel dir ne dersünüz :jeyyar: ben şu karalardan şupheleniom karakız veya karazeytün :1ninca::roflol::roflol:
olabilir hee

kızlaaaaaar ben pazara gidiyom biraz meyve alamda gelem.zaten kocişede sinirlendim.sabahtan beri araba için koşturuyo benimle ilgilenmiyomafoldumben

ewet öyleydi ama çok bebek ölümleri olurdu ölü bebek çok doğardı şimdi okadar fazla değil bence bu kadar ontroller testler işe yarıyordur

eskiden işler çok zormuş yaa. mesela benim bebeğimin kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum 2 kere. düşmedide. düşününki geçmiş zamanlarda hamile olduğunu bile bilmeden karnında bebekleri ölen insanlar var. e doktor yok nerden bilicek. e peki onlara ne oluyodu. anlatırlar ya eskiden bi kadın wardı sabaha kadar bi karın ağrısı cekti sonra öldü gitti diye. deriz ki karın ağrısından hiç insan ölür mü? demek ki böyle oluyoduda kadınlar telef oluyodu. halimize şükretmek lazım çok lüks yaşıyoruz

neden be beni nasıl tahmın edıyodunuz kartanesı sen görmedın mıanam facede dıger fotolarımı -tatlicadiarzu- ben sizi kapalı tahmin etmıyordun bakımdan settım dı alkisalkisalkis
nan orda vurgu şölee

kız canliiiz, ben de cerini öyle tahmin etmiyodum
annadın mı şeker şimcik seni deel cerini yaane alkisalkisalkis

hahaah koptum lan kartanesiiiiiii canliz gene yanlış annadııııııı :roflol::roflol: ulan bu karıya fön sıcağımı yaramıyo nedür anam canliz orda kartanesi sana seslenio diokiii cerin tahmin ettiğim gibi deel diyo hay senin anlayışına kurban biri şuna erik bulsun iice tırladı bu nannnnnnnn :roflol:

kafamçokkarıştı çarlı mı hahahaaaa

canım gözün aydın fıztık geldı masallah

aynen yaww bız mı cok nazluyuk nee bende 3 test yaptırmasam mı dıye dusuneyrum valla tırstım da :utangac:

onun cınsıyetı nekı onuda topıke alak yanlız 1 sartla hepimizin bebegıne bebek arabası alsın yoksa olmass :oklava:

bence sensın saklanıp duruyon boyna :1ninca: cık nan ortaya gacııı

wallaha bilmiyom cinsiyetini bir daha görürsem sorarım :roflol::roflol:

nan bu neslüynan karalar tayfası nereye kayboldular kendilerine gizli bi topic mi kurdular nee
elifsun gacısı da yok ortalarda
asıl destna yok yaa çok merak ediyom onu en son 3lüsonuu alcaktı

hahaah koptum lan kartanesiiiiiii canliz gene yanlış annadııııııı :roflol::roflol: ulan bu karıya fön sıcağımı yaramıyo nedür anam canliz orda kartanesi sana seslenio diokiii cerin tahmin ettiğim gibi deel diyo hay senin anlayışına kurban biri şuna erik bulsun iice tırladı bu nannnnnnnn :roflol:

:icecream::icecream: :icecream:

kızlaaaaaar ben pazara gidiyom biraz meyve alamda gelem.zaten kocişede sinirlendim.sabahtan beri araba için koşturuyo benimle ilgilenmiyomafoldumben

kızım o arabalar varyaaa bizim kumalarımızzzz :dilcikar: ben alıştım artık kumam diyom kociş yerlere yatıyo ama öle valla napem ben alıştım ağlama yıwrım :teselli:

kızım hadi bu sefer yırttın e bi dahakine pipiş olursa napcan sen bence o isme alış İRFANCAN delikafadulden güzel lan valla söleye söleye ben alıştım şahsen oğlum olsaydı koyardım yane (:1ninca: nası olsa kızım olcak istediğim kadar sallayabülürümm)

ay çok yaşa emi. :roflol:sen beni güldürdün allahta seni güldürsün. walla bende alışmaya başlamıştım heee. kısmet artık. acaba bu seferde kaynanam tutturur mu benim adımı koyun diye.-tatlicadiarzu- onun adı daha feciii. makbule. burhan altıntop gibi makbiiile makbiile diye gezerim kızın etrafındadelikafadulden

yaw bu destna gacısı en son 28inde yazmış sonuçları salı alcaz deyüü sonra da kayıplara karışmış nerde bu kız yaa meraktan çatlıcam hee

kaydirigubbakcemile döverım bak seni nan :mymeka: ne dalga gecıyon azsık safız deyee hıı hee antalyanın sıcagı yetmıyur zatı bırde fön sıcagı yıyok burda erık aldım ya sukur ama gıdım gıdım yiyom btmesın dıyo yaksan fena oluyom kafamçokkarıştı erıksız

wallaha bilmiyom cinsiyetini bir daha görürsem sorarım :roflol::roflol:

sor tabı canım bır yapıyosan pesını bırakma turkbayragi hadı bakalım koçumm ögrende gel delikafadulden

kızım o arabalar varyaaa bizim kumalarımızzzz :dilcikar: ben alıştım artık kumam diyom kociş yerlere yatıyo ama öle valla napem ben alıştım ağlama yıwrım :teselli:

benim kumam rıdvan dilmenle hınal uluç :roflol:
bizim ailenin diğer iki ferdi olur kendileri

kızlar bu saat oldu hala ewim düzenlenmemiş ayıp çok ayıp utanmıyonuzmu beni meşgul etmeye hele şu halimizi görseniz pc, nin yarısında kızım çizgi film izliyor yarısındada ben sizinle lak lak yapıyom
:roflol::roflol:

cidden şimdi bide isim derdi var yaa. insan kendi bebeğine hiç bi ismi yakıştıramıyo yaa.cinsiyetide belli ya 2 gündür biz kocacımla sadece isim konuşur olduk :)

Back
X