Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay geldüm yata yata manyak oldum kalktım süssslendimmm püssslendimm kocişi bekliom adamın gözü gönnü açılsın azcık yauwww delikafadulden
gerçi tükan kapalı herbişe yassah düşük tehlükesü yüzünden emme olsun bare gözüne hitap edek adamın zemuszemus
oğluşumda iyi teyzesi sonunda 1 tane bçıktı dişimiz geçen hafta anam ne zormuş bu diş çıkarma yaa o diş çıkardı benim canımı çıkardı.itekcim oğlun nasıl bakim
sana zorluk çıkartıyormu
dişleri de çıktı sanırsam artık rahatsındır
abowww:1shok:kıs adama tehlikeli şeylere sevketiyon yaw:roflol:ay geldüm yata yata manyak oldum kalktım süssslendimmm püssslendimm kocişi bekliom adamın gözü gönnü açılsın azcık yauwww delikafadulden
pasaklı seniiiikaydirigubbakcemile
giy şöyle saten dekolte gecelikte gözleri tam açılsın ayoldelikafadulden
accuk ucundan ver gız bari yazık kocişekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yazık kııı bu kocişlere yine bunlar iyi günleri bebiş doğunca fırsat bilem kalmayacak o işlere
he valla benimde kociş sabırsızlıkla doğurmamı bekliyo
desene boşuna bekliyo.banane bende anlaşma yaparım ona
bebişle o daha fazla ilgilenirse akşama ödül var derim iştekaydirigubbakcemile3
ben tarhana çobası yapmaya gidem kıslar
aşerdim mi neeeeee
slm kızlar nasılsınız geçmişi az okuyabildim.ya bu ayrıntılı ultrason devlet hastanelerinde yok mu özel hastanelerde fln mı var..kafam karıştı yaaa off daha 3.test yapılcakkk anaaaam
eee nasılsınız bakalım bugün
iyiyiz güzelim walla benimde pek bilgim yok bu konuda sen nasılsun bakem
aldım geldm demir hapını kızlar şimdik.sabahları aç karnına içilcekmiş yarım saat hiç bişey yenip içilmicekmiş mutlakada suylan içilcekmiş.yoksa emilmeden atılıyomuş vücuttan aklınızda bulunsun.
iyiyim tatlım ya napayım yemek yedım oturuyorum.itekcım sen oğlusunda yaptırmadın mı canım
yaa prospektüstede yazıyo gastrit falan olabilir dieferro sanol duodenal hapın adı cnm