• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

gerçi tükan kapalı herbişe yassah düşük tehlükesü yüzünden emme olsun bare gözüne hitap edek adamın zemuszemus

anam aşerdim sanırsam ben gızz
canım tarhana çorbası istedi
tühh evde de ezogelin çorbası vardı
şimdi ben çorbamı yapcam bide
allahtan kolay çorba
ben birazdan gidem de oğlum kızmasın

itekcim oğlun nasıl bakim
sana zorluk çıkartıyormu
dişleri de çıktı sanırsam artık rahatsındır
oğluşumda iyi teyzesi sonunda 1 tane bçıktı dişimiz geçen hafta anam ne zormuş bu diş çıkarma yaa o diş çıkardı benim canımı çıkardı.
ay geldüm yata yata manyak oldum kalktım süssslendimmm püssslendimm kocişi bekliom adamın gözü gönnü açılsın azcık yauwww delikafadulden
abowww:1shok:kıs adama tehlikeli şeylere sevketiyon yaw:roflol:
pasaklı seniiiikaydirigubbakcemile
giy şöyle saten dekolte gecelikte gözleri tam açılsın ayoldelikafadulden

kıs dur yasakmış yazık adam dayanamaz yoksam:roflol::roflol:

anaaa kartanem gitmiş bende haber verecektim üniversite mezunları için uzun dönem askerlik için uygulamaya geçmeye daha çok varmış yani kocişi kısacık yapıp gelir rahatça

yazık kııı bu kocişlere yine bunlar iyi günleri bebiş doğunca fırsat bilem kalmayacak o işlere

he valla benimde kociş sabırsızlıkla doğurmamı bekliyo
desene boşuna bekliyo.banane bende anlaşma yaparım ona
bebişle o daha fazla ilgilenirse akşama ödül var derim iştekaydirigubbakcemile3

he valla benimde kociş sabırsızlıkla doğurmamı bekliyo
desene boşuna bekliyo.banane bende anlaşma yaparım ona
bebişle o daha fazla ilgilenirse akşama ödül var derim iştekaydirigubbakcemile3

kıs ben öle yapıyorum ödülü verdiğim gece bebişe kociş bakıyor:roflol::roflol::roflol:

slm kızlar nasılsınız geçmişi az okuyabildim.ya bu ayrıntılı ultrason devlet hastanelerinde yok mu özel hastanelerde fln mı var..kafam karıştı yaaa off daha 3.test yapılcakkk anaaaam
eee nasılsınız bakalım bugün

aldım geldm demir hapını kızlar şimdik.sabahları aç karnına içilcekmiş yarım saat hiç bişey yenip içilmicekmiş mutlakada suylan içilcekmiş.yoksa emilmeden atılıyomuş vücuttan aklınızda bulunsun.

slm kızlar nasılsınız geçmişi az okuyabildim.ya bu ayrıntılı ultrason devlet hastanelerinde yok mu özel hastanelerde fln mı var..kafam karıştı yaaa off daha 3.test yapılcakkk anaaaam
eee nasılsınız bakalım bugün

iyiyiz güzelim walla benimde pek bilgim yok bu konuda sen nasılsun bakem

aldım geldm demir hapını kızlar şimdik.sabahları aç karnına içilcekmiş yarım saat hiç bişey yenip içilmicekmiş mutlakada suylan içilcekmiş.yoksa emilmeden atılıyomuş vücuttan aklınızda bulunsun.

ya canım benim kullandığımda aç karnına içiliyordu ama mideme kramplar girdi öle içince bende akşam yatarken içiyorum artık.ilacın ismini yazabilir msn

Back
X