• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

anam kocişte bıkacak artık bu ne her akşam aynı.ver çocuğu ben taşırım demezse iyi walla:roflol:
he valla sen bana al diycek canımın cektıgını Çok üzgünüm çoook

offf yaaa şimdi burda koccaman bi wooper olcaktı yanında patates buz gibi kolacokacimcoook ammada kötü örnek oluyoz bizbirimize heee:oklava: hiç sağlıklı şeylerden bahseden yok. cipsler hamburgerler patatesler iskenderler..... hiç ay süt içtim ne kadar lezzetliydi ay bi kase yoğurt olsada yisem demek yok. :mymeka:

sen ye yavrıım sütü böğğğğğ lülülülülülü iskender kola dururkendesüt içilirmi yaa senağlama

ben her sabah iki tane yumurta kaşarlı tost domates salatalık yiyom. kaşar peynirinde çok kalsiyum warmış. hatta süttekinden bile fazlaymış. haberiniz olsun. hem sabahlarıda iyi gidiyo wallacokacimcoook

offf yaaa şimdi burda koccaman bi wooper olcaktı yanında patates buz gibi kolacokacimcoook ammada kötü örnek oluyoz bizbirimize heee:oklava: hiç sağlıklı şeylerden bahseden yok. cipsler hamburgerler patatesler iskenderler..... hiç ay süt içtim ne kadar lezzetliydi ay bi kase yoğurt olsada yisem demek yok. :mymeka:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kesinlikle haklısın bacımmmm kaydirigubbakcemile3
ama bizim öyle diyebilmemiz için dünyanın tersine dönmüş olması
lazım sanırsam..
kaydirigubbakcemile3

anam normalde aklıma gelmiyor ama buradaki çıplak şeytanlar aklıma sokuyor yada televizyonda birşey görüyorum canım çekiyor.cokacimcoook

degişek kız o zaman ben san abeyazını göndereyim sende bana sarısını gönder kargoyla :roflol: kargocu ne güler amaa

ayy sen böle diyince aklıma geldi benim dayım yumurtanın sarısını kızıda beyazını severdi.sofraya gelince bölüşürlerdi hemen:roflol:

geçen sağlık ocağına kocişlen beraber gittik ordaki ebe demezmi as ermek die bişey yoktur her dediğini almanıza gerek yok die.aaayy gebertcektim karıyı yaaa :) allahtan kocişimde çıknca ''bu ne biçim kadın yaa heralde onun koca hiç bi istediğini almamış oda acısını böle çıkarıyo'' dedide rahatladım :)

hadi hadi utanma ne yemeye gidion itiraf et krispiiiiiiii :roflol:
yok anam dıkdınız boğazıma yemekleri anca onları hazmederim ben
lülülülülülü bogazlı gacı bu bogazlı ya yemek yiyoo yada yemekden bahsedıyo anamm

yavrıım sen yemesende agzından hıc düsmüyo kı :mymeka:

:roflol: ben erkegım leynnnnnn

gözün aydın canımcım ohh rahatlamıssın cicilerde hayırlı olsun Şeniz

acıkda kıza bırak tabiianadan kalmıyorki zavallı yavruya senağlama
ewet haklısın ağzımdan yemek düşmüyor ondan homili gıtlak oldum daha bahsetmeyecem yemekten söz gacılar
:roflol::roflol::roflol:yiyecek birşeyde kalmadı kız
yyemiyom işte:dilcikar::dilcikar:

geçen sağlık ocağına kocişlen beraber gittik ordaki ebe demezmi as ermek die bişey yoktur her dediğini almanıza gerek yok die.aaayy gebertcektim karıyı yaaa :) allahtan kocişimde çıknca ''bu ne biçim kadın yaa heralde onun koca hiç bi istediğini almamış oda acısını böle çıkarıyo'' dedide rahatladım :)

:roflol: iyi bari valla

ayy sen böle diyince aklıma geldi benim dayım yumurtanın sarısını kızıda beyazını severdi.sofraya gelince bölüşürlerdi hemen:roflol:
bende kocişe kaktırıyom napim alkisalkisalkis

aboo o nasılebeymiş ben olsam atlardım üstüne :mymeka:

ewet haklısın ağzımdan yemek düşmüyor ondan homili gıtlak oldum daha bahsetmeyecem yemekten söz gacılar

yavrım krispi çıt diye kırıldın mı yoksa bize şaka ettiydik öpimde barışak Şeniz

way dangalak karııı.

kuzuşum öpem seniiiiiii barışakŞeniz:1hug::1hug:

Back
X