• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

walla desti ben dedim kesin bu yaylada falandır geziodur elekçi dedim günahını almışım kıı o işleri yap yap sen bende bi iki coştum sora bi kanama tırt 10 gundur raporlu yatıyommmm dikkat et kendüne delü :oklava:

daha yaylalara başlamadım ben-tatlicadiarzu- kız kanamaları başta oldum ben neler çektim 5 .haftadan 10.haftada devam etti 24.haftaya kadar progestana devam sende korkma canım geçerr bu arada eskiler ne diyor bilionmu kanamalı annenin çok güzel bebeği olurmuşş bende öyleyim:)kaydirigubbakcemile2

Günaydın Kızlar a.s.

Elifsun ,nehiriver ,Gözünüz aydın kızlar çok sevindim..a.s. a.s.

Destnacım hoşgeldina.s. Kendini çok fazla yorma dikkat et cnm ..

Bende dünden beri akşam üzeri yediğim minicik bir tatlı yüzünden midemle uğraşıyorum bugün daha iyi gibi ama bakalım..Demektirki uzak durmaya devam..

geçmiş olsun canım
günaydın kızlar dün size yazdıktan sonra biraz işim oldu sonra doktoru aradım çagırdılar apar topar gitmek zorunda kaldım...sizede haber vermeden kapattım...çünkü hemen gelebilirseniz gelin dediler...bebişimde bende gayet iyimişiz kilo alımımda gayet iyi ben daha fazla alırsın diye korkmuştum dedi..bazı sorularım vardı cevaplarımı aldım bizim bebiş yine hareketli herşeyi gayet net belli idi eşim de çok bariz farkettim dedi parmagını emişi hareketler yapışını çıkmadan bize el salladı yavrum..ama heycandan ne boyunu ne gramını soramadım...zaten gittigimde tansiyonum bile biraz çıkmıştı..ayakalrımın şişligini sordum sürekli oturmamamı arada çıkıp yürümemi hergün en az bir saat yemekten sonra yarımşar saat olmak üzere yürüyüş yap dedi..şimdi ilaç falan eklemedi..haftaya tekrar gidecem 3 lü için..sonrasındada zaten yine ayrıntılı için gün verecek ne zman yaptıracagıma dair...

ve şimdi gelelim aylardır sabırsızlıkla merakla bekledigim cinsiyete..prensesimiz geliyorrr:teytey::teytey::teytey: benim gibi kokoş olursa babamız yandı zemuszemuszemuszemus doktorum bile kız olduguna çok sevindi ilk bebek kız iyidir dedi..rabbim hayırlısını nasip etsi,n diye dua etmiştim hep... işte benden bu kadar...rabbim bundan sonra saglıkla gelmesinide nasip etsin..

gözün aydın canımm oooh oohhh prenses geliyor hayırlı olsun alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Günaydın Cerin'cim a.s. ..Ah bir bilsem bir bilsem sanırım doğuma giderken kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

benim hiç bulantım falan olmamıştı ama bu mide yanması 2-3 gündür inanılmaz yaa.böle giderse kapıya inek bağlarız biz :)

günaydın kızlar
nasılsınız çok konuşmuşsunuzdur diye geçmişe hiç bulaşmadan direk daldım içeri

Günaydın cnm a.s.

daha yaylalara başlamadım ben-tatlicadiarzu- kız kanamaları başta oldum ben neler çektim 5 .haftadan 10.haftada devam etti 24.haftaya kadar progestana devam sende korkma canım geçerr bu arada eskiler ne diyor bilionmu kanamalı annenin çok güzel bebeği olurmuşş bende öyleyim:)kaydirigubbakcemile2

Aman cnm Allahım hepinizi korusun tez zamanda ceerinde iyileşsin sağlıkla bebklerimizi kucaklarımıza alalım..a.s.

geçmiş olsun canım

gözün aydın canımm oooh oohhh prenses geliyor hayırlı olsun alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Sağol asebam çok tşkler..a.s.

sgumusumm canım benim okudum yazdığını herişte bir hayrı vardır canımıniçi üzülme olurmu..Allahım daha iyileriyle karşılaştırsın seni..Çok öperim cnm a.s.

benim hiç bulantım falan olmamıştı ama bu mide yanması 2-3 gündür inanılmaz yaa.böle giderse kapıya inek bağlarız biz :)

Sanırım mide reflü tarzı olan rahatsızlıklara ilaç veriyorlar bana Renin alabilirsin demişti ki ozaman 2 buçuk aylıktık midem berbattı istersen bir doktoruna danış cnm sende

hadi yaa ii bari bi işe yarasın barikk kaydirigubbakcemile2

nazlı kııı senin bebebnin cinsiyeti neydi kıııııııııı

Bilmiyorum ki :utangac::utangac::utangac:Bakıyorlar kapatıyor biraz oynattılarmı poposunu dönüyor ama bu gidişimde öğrenirim sanırım diye düşünüyorum inşallahh Hayırlısı Rabbimden :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: buyrunnnnnnnnn

günaydın güzel analar... nasılıznı ......................
ya kızlar isim arıyorunm. eşim yardıcı oluyor ama hep muhalefet konumunda isim soylüyom yok onun surası şoyleymiş burası boyleymiş... töbe töbe ...
aklıma isim yatmadı bir türlü
efe buldu gerci ama BIDIK hala kararlı bu isimde -tatlicadiarzu-

Back
X