• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

Sanırım mide reflü tarzı olan rahatsızlıklara ilaç veriyorlar bana Renin alabilirsin demişti ki ozaman 2 buçuk aylıktık midem berbattı istersen bir doktoruna danış cnm sende

ben ne kadar ilaç içmeyim dedikçe bişey çıkıyo valla cnm yaa.eğer bugünde geçmezse yarın arıcam artık.adam bıkcak valla naniknanik

Bilmiyorum ki :utangac::utangac::utangac:Bakıyorlar kapatıyor biraz oynattılarmı poposunu dönüyor ama bu gidişimde öğrenirim sanırım diye düşünüyorum inşallahh Hayırlısı Rabbimden :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: buyrunnnnnnnnn

hımmm utangaçmı seninkide acep yada size yüz wermiyor bu gidişinde öğrenirsin büyük ihtimallea.s

günaydın güzel analar... nasılıznı ......................
ya kızlar isim arıyorunm. eşim yardıcı oluyor ama hep muhalefet konumunda isim soylüyom yok onun surası şoyleymiş burası boyleymiş... töbe töbe ...
aklıma isim yatmadı bir türlü
efe buldu gerci ama BIDIK hala kararlı bu isimde -tatlicadiarzu-

:roflol::roflol::roflol::roflol: Ayy ölürüm Efeye Bıdık kendi Bıdııkk esas..Maşallah canım ya çok şeker isim aslında isimlerin toplandığı sitelerde ve buradada cinsiyetler bölümünde var bir sürü konu oralarada bakabilirsin..Bu arada hoşgeldin Beratım:1hug:a.s.

ya kızlar isim arıyorunm. eşim yardıcı oluyor ama hep muhalefet konumunda isim soylüyom yok onun surası şoyleymiş burası boyleymiş... töbe töbe ...

günaydınnn...bıdık he iyiymiş falla kaydirigubbakcemile3

harbiden cnm bu isim mevzusu çok zor bi durum.bizde habire bunu tartışıyoruz.benimkide hiç bi ismi beğenmiyo kendide hiç bişey önermiyo.anaam kız olsa karar vermiştik eylül koycaktık ama oğluşumuza isim bulamıcaz bu gidişlen :roflol:

kızlar benim kızım olursa ismini melek koyacam kız bebeklerine melek ismini çok yakıştırıyorum zaten melek gibi oluyorlar adıda melek olsun diyom güzelmi
erkek olursa şu an için kerem düşünüyorum amma değişedebilir bakalım hayırlısı

krispi sagol tatlım snei daha belli degildi dimi...berat efe hoşgeldim ahh isim mevzusu biz çabuk bulduk gerçi senin oglanın ismi berat mı efe mi ccnm..bizde erkek olsa isi berat koyacaktık kız olursa berra düşünmüştük şimdi berra mız gelecek isim kesin gibi ama bakalım yinede..

krispi sagol tatlım snei daha belli degildi dimi...berat efe hoşgeldim ahh isim mevzusu biz çabuk bulduk gerçi senin oglanın ismi berat mı efe mi ccnm..bizde erkek olsa isi berat koyacaktık kız olursa berra düşünmüştük şimdi berra mız gelecek isim kesin gibi ama bakalım yinede..

yok ana belli değil salı günü inşallah zaten bütün aile merakla bekliyor cinsiyetini hep beraber gün sayıyoruz

yazdın ya krispi ama bilg başınd adegldim ondan geçiktim sonra yazını gördüm yazdım bende..sabırsız gacıı

tamam bacım şincik oldu heee ben biraz sabırsızım mesela labratuardan aldığım sonuçları doktordan önce ben okuyom sonra doktora gösteriyom bakıyomki sonuçları doğru anlamışım

naannnn kocaaa kadın bilg. oyun mu oynuyon sen bak olmaz emme sen yarın bir gün oyuna dalar bebeyi ziyan edersin Çok üzgünüm çoook
pşşşttt ne oyunu kız bu bana da annatsana:jeyyar:
gıı sen de oynaa süper bişey vallaaa
öpüştürüyon kadınla adamı sonra birden çocukları oluyo :jeyyar:
sinirimden aglayazammmm ya doktorun sekreteri aradı bugün amaeliyatı uzamış yetişemeyecekmiş yarına alalım diyor birde saat 7 de diyor ..bende tekrar aradım bugün gelecekmiş ama geç gelecekmiş o yzüden bende ömnceki hastalara bakıp gidecek muhtemelen az kişiye bakıp gidecek..ama ben bir konuşsanız 8 dede olur gelirim dedim bakalım ne diyecek..şimdi buçuk olmasını bekliyorum tekrar arayacam..
nettün mavii gidebildin miii
kermes wardı bende ordan almıştım bi dünya allam delüler gibi hep ondan yedüm ama yokkk artık anacımda yanımda yok ki yapsınnn mafoldumben
otur da kendin sar tembel teneke :1closedeyes:
itekciimm uykusuzluk başladı bende battaniye yastık evi turluyom tüm gece
gıı son 3 ayda oo sen yanlış binmişin :roflol:

kaydirigubbakcemile3 ben kurtları izliommmmmmmmm :jeyyar:
ben de gıı ayy çok heyecnlıydıııı yalnız kız elif dedi ooh içimin yağları eridi valla :roflol:
ya bugün birde kurtlar vadisi var sinir oluyorum bazen kociş çaktırmadan orayı açıyor sinir oluyorumÇok üzgünüm çoook
gıı ne sinir oluyon ben de izliyom onuu
:1ninca: amanınnn:1ninca:
kız o diilde benim kociş bilgisayarcı bana dioki çok safsınız orda herkesin kadın olduğunu hiç sanmıyom diyo gıcık edio beni hiçte bi kerem diom ne kaaa manyak var piyasada tahmin bile edemezsiniz dio korkutuyo benü tabi bu benim korkmuş halim akşama kadar burdayımm :roflol:
:roflol: :roflol:
başka topiclerde olabilir ama burda herkes kadın bence alkisalkisalkis
ama misafirler hakkında yorum yapamiciim :enbuyukkk:
:mymeka: höyyttttttt kurtlarıma laff yokkkkkkkkkkkkk sengözlerimebaksanab ne kaaaaaaaaa heycanlı bu akşamda ayyyyyyyyyy cips bile aldırdım akşama kurtlar keyfi varrrrr ehehehe

yuhh be ilk defa bi kadının kurtları izlediğini duydum erkek fatma seni çocuğa öle şeyler dinlettirme psikopat olur walla:mymeka:
ben dee ben deee :dance: :dance:

günaydın kızzlarrr
nassınız eyisiniza.s. ayyy bugün çok enerjikim:dance: hava güzel dünya güzel herşey güzel. yaz geldii kırlarda koşmak istiyorumkaydirigubbakcemile2

tamam bacım şincik oldu heee ben biraz sabırsızım mesela labratuardan aldığım sonuçları doktordan önce ben okuyom sonra doktora gösteriyom bakıyomki sonuçları doğru anlamışım
:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar: çakaaaallll
bende öle yapıyom nann merakımdan hemen bakıyom risk yok vs... görünce rahatlıyom falla

günaydın seker hos geldın Şeniz
hoşbuldum canımmm opuyorumnanaktan
günaydın kızlar a.s bütün gece midemin yanmasından uyuyamadım yaa 1 litreden fazla süt içtim offf.
ayy geçmiş olsun benim ilk aylarda çok oluyordu dr şrup vermişti
sende gidince sorsana canım ama genelde rennie variyorlar
geçmiş olsun
evet çok heyecanlanıyorum herşeyden almak istiyorum annem dur biz alıcaz diyor ama dayanamıyorum hiç örgü bilmiyodum miniğim için ördüm bi yelek komşu teyzem öğretti saolsun çok şeker oldu bende öptümopuyorumnanaktan
ayy bende çok bilmezdim ama yiğenim olacağında 2-3 yelek felan işlemiştim
benimde teyzem öğretmişti hatırladığım kadarıyla bende işleyeyim bari
ayy minicik ne datlı olurr opuyorumnanaktan
şimdide resimdeki gibi tatlı bir bebgim olmasını tatlı bir bebgimin olmasını istiyorum rabbimden gözleri benim yada anaannesi gibi olsun..
hayırlısıyla daha tatlısı bilem olur canım helede anneye çekerse :jeyyar:

Bilmiyorum ki :utangac::utangac::utangac:Bakıyorlar kapatıyor biraz oynattılarmı poposunu dönüyor ama bu gidişimde öğrenirim sanırım diye düşünüyorum inşallahh Hayırlısı Rabbimden :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: buyrunnnnnnnnn
canım bu utanıyo yaa kız olabilir erkekler açıp gösteriyo çünkü

kız daha ne isim arıyon sen ahanda bulmuş abisi

aseba sagol tatlım...
sende sağol canım opuyorumnanaktan
yok ana belli değil salı günü inşallah zaten bütün aile merakla bekliyor cinsiyetini hep beraber gün sayıyoruz
hayırlısı olsun canmm yaa
ANAAAMMM duymasın nann vermez yoosam gelin kızdan da olmayak şinci durduk yere
ben diyecem işte ispiyonlayacam seni :jeyyar:

Back
X