benim hiç bulantım falan olmamıştı ama bu mide yanması 2-3 gündür inanılmaz yaa.böle giderse kapıya inek bağlarız biz :)
:roflol::roflol::roflol:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim hiç bulantım falan olmamıştı ama bu mide yanması 2-3 gündür inanılmaz yaa.böle giderse kapıya inek bağlarız biz :)
Sanırım mide reflü tarzı olan rahatsızlıklara ilaç veriyorlar bana Renin alabilirsin demişti ki ozaman 2 buçuk aylıktık midem berbattı istersen bir doktoruna danış cnm sende
Bilmiyorum kiBakıyorlar kapatıyor biraz oynattılarmı poposunu dönüyor ama bu gidişimde öğrenirim sanırım diye düşünüyorum inşallahh Hayırlısı Rabbimden :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: buyrunnnnnnnnn
günaydın çıtırım benim kusmuklu çıtır:roflol:
günaydın güzel analar... nasılıznı ......................
ya kızlar isim arıyorunm. eşim yardıcı oluyor ama hep muhalefet konumunda isim soylüyom yok onun surası şoyleymiş burası boyleymiş... töbe töbe ...
aklıma isim yatmadı bir türlü
efe buldu gerci ama BIDIK hala kararlı bu isimde -tatlicadiarzu-
ya kızlar isim arıyorunm. eşim yardıcı oluyor ama hep muhalefet konumunda isim soylüyom yok onun surası şoyleymiş burası boyleymiş... töbe töbe ...
krispi sagol tatlım snei daha belli degildi dimi...berat efe hoşgeldim ahh isim mevzusu biz çabuk bulduk gerçi senin oglanın ismi berat mı efe mi ccnm..bizde erkek olsa isi berat koyacaktık kız olursa berra düşünmüştük şimdi berra mız gelecek isim kesin gibi ama bakalım yinede..
yazdın ya krispi ama bilg başınd adegldim ondan geçiktim sonra yazını gördüm yazdım bende..sabırsız gacıı
ANAAAMMM duymasın nann vermez yoosam gelin kızdan da olmayak şinci durduk yerekartanesi duyarsa görürsün gününüüüü lülülülülülü
gıı sen de oynaa süper bişey vallaaanaannnn kocaaa kadın bilg. oyun mu oynuyon sen bak olmaz emme sen yarın bir gün oyuna dalar bebeyi ziyan edersin Çok üzgünüm çoook
pşşşttt ne oyunu kız bu bana da annatsana:jeyyar:
nettün mavii gidebildin miiisinirimden aglayazammmm ya doktorun sekreteri aradı bugün amaeliyatı uzamış yetişemeyecekmiş yarına alalım diyor birde saat 7 de diyor ..bende tekrar aradım bugün gelecekmiş ama geç gelecekmiş o yzüden bende ömnceki hastalara bakıp gidecek muhtemelen az kişiye bakıp gidecek..ama ben bir konuşsanız 8 dede olur gelirim dedim bakalım ne diyecek..şimdi buçuk olmasını bekliyorum tekrar arayacam..
otur da kendin sar tembel teneke :1closedeyes:kermes wardı bende ordan almıştım bi dünya allam delüler gibi hep ondan yedüm ama yokkk artık anacımda yanımda yok ki yapsınnn mafoldumben
gıı son 3 ayda oo sen yanlış binmişin :roflol:itekciimm uykusuzluk başladı bende battaniye yastık evi turluyom tüm gece
ben de gıı ayy çok heyecnlıydıııı yalnız kız elif dedi ooh içimin yağları eridi valla :roflol:kaydirigubbakcemile3 ben kurtları izliommmmmmmmm :jeyyar:
gıı ne sinir oluyon ben de izliyom onuuya bugün birde kurtlar vadisi var sinir oluyorum bazen kociş çaktırmadan orayı açıyor sinir oluyorumÇok üzgünüm çoook
:roflol: :roflol::1ninca: amanınnn:1ninca:
kız o diilde benim kociş bilgisayarcı bana dioki çok safsınız orda herkesin kadın olduğunu hiç sanmıyom diyo gıcık edio beni hiçte bi kerem diom ne kaaa manyak var piyasada tahmin bile edemezsiniz dio korkutuyo benü tabi bu benim korkmuş halim akşama kadar burdayımm :roflol:
:mymeka: höyyttttttt kurtlarıma laff yokkkkkkkkkkkkk sengözlerimebaksanab ne kaaaaaaaaa heycanlı bu akşamda ayyyyyyyyyy cips bile aldırdım akşama kurtlar keyfi varrrrr ehehehe
ben dee ben deee :dance: :dance:yuhh be ilk defa bi kadının kurtları izlediğini duydum erkek fatma seni çocuğa öle şeyler dinlettirme psikopat olur walla:mymeka:
:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar: çakaaaalllltamam bacım şincik oldu heee ben biraz sabırsızım mesela labratuardan aldığım sonuçları doktordan önce ben okuyom sonra doktora gösteriyom bakıyomki sonuçları doğru anlamışım
hoşbuldum canımmm opuyorumnanaktangünaydın seker hos geldın Şeniz
ayy geçmiş olsun benim ilk aylarda çok oluyordu dr şrup vermiştigünaydın kızlar a.s bütün gece midemin yanmasından uyuyamadım yaa 1 litreden fazla süt içtim offf.
ayy bende çok bilmezdim ama yiğenim olacağında 2-3 yelek felan işlemiştimevet çok heyecanlanıyorum herşeyden almak istiyorum annem dur biz alıcaz diyor ama dayanamıyorum hiç örgü bilmiyodum miniğim için ördüm bi yelek komşu teyzem öğretti saolsun çok şeker oldu bende öptümopuyorumnanaktan
hayırlısıyla daha tatlısı bilem olur canım helede anneye çekerse :jeyyar:şimdide resimdeki gibi tatlı bir bebgim olmasını tatlı bir bebgimin olmasını istiyorum rabbimden gözleri benim yada anaannesi gibi olsun..
canım bu utanıyo yaa kız olabilir erkekler açıp gösteriyo çünküBilmiyorum kiBakıyorlar kapatıyor biraz oynattılarmı poposunu dönüyor ama bu gidişimde öğrenirim sanırım diye düşünüyorum inşallahh Hayırlısı Rabbimden :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: buyrunnnnnnnnn
kız daha ne isim arıyon sen ahanda bulmuş abisigünaydın güzel analar... nasılıznı ......................
sende sağol canım opuyorumnanaktanaseba sagol tatlım...
hayırlısı olsun canmm yaayok ana belli değil salı günü inşallah zaten bütün aile merakla bekliyor cinsiyetini hep beraber gün sayıyoruz
ben diyecem işte ispiyonlayacam seni :jeyyar:ANAAAMMM duymasın nann vermez yoosam gelin kızdan da olmayak şinci durduk yere
günaydın kızzlarrr
nassınız eyisiniza.s. ayyy bugün çok enerjikim:dance: hava güzel dünya güzel herşey güzel. yaz geldii kırlarda koşmak istiyorumkaydirigubbakcemile2