• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

slm kızlar tekrar yav bu saglık ocagına kayıt yapmadan nasıl seni çagırıyorlar bizizde arayan olmadı bende uni gibi acitasyon yapayım ühü ühü bizim yavrumuzu eziyolar şimdiden..

kıs mavi satı 8 şubat olanları mı ezikliyolar dersin Çok üzgünüm çoook

ayy bu arada dün iş yerimden bi arkdaşımla konuştum bebek ne zaman doğucak dedi..dedim 15 kasım ..eyvaahhh yandın bizimki de 10 kasım doğumlu aksi mi aksi inatçı mı inatçı dedi.. oğlunu biliyorum insanın tahammül sınırlarını zorlayan bi çocuk..anam bunun doğum günüyle burçla ne kadar ilişkisi vardır acep vallaha telledimm haa....

heyy kasim anaciklari nasilsiniz
kac gündür giremedim aklim burda ama kendim baska yerlerdeydim
simdide kacamak yaptim isler yine beni beklio:delphin:
izine az kaldi evimin islerini bitirmeye calisiyorum
herkescikler iyimi
kimler cinsiyet ögrendi bakalim ben yokken
p.tesi randevum var insallah bizde ögreniriz

valla canım kimler öğrenmedi diye sor artık...zemuszemus ben öğrenmedim mesela pzt gidicem ...inş öğreniriz biz de....

zerencim hayırlısı artık.saldım çayıra valla.
kızlar ben biraz sonra sağlık ocağına gitcem bakalım ne ne değil.dikat edin kendinize

canım ben elevit içiyorum bir aydır... ona başlayana kadar hiç kilo almamıştım başladığım hafta birden 2 kg aldım... ama benim içmem lazım çünkü çok çelimsizim vücut direncim falan çok düşüktür annem üzülür hep 26 gün emmişim annemi ondan böylesin der... sabah evi sildim eşim geldi hemen napıyosun suratın bembeyaz olmuş gözlerinin altı morarmış bırak çabuk diye...yani ben vitaminin pek bi etkisini göremiyorum ya da görüyorum farkında diilim...belki içmesem hiç kalkamıycam :roflol::roflol::roflol: bi de işin kötüsü çok tez canlıyım her şeye atlarım herşeyi kendim yapmak isterim kimsenin yaptığını beğenmem şimdi bu ağırlık bana çok zor geliyo...bi de baş ağrısı çıktı 2 gündür...kafam kazan gibi...eğilip kalktıkça zonkluyo... terziye gidicektim pantolon pacası yaptırmaya ona bile üşeniyorum... biriniz beni okuyun allah rızası için yaa :bbo:
canım bende elevite ilk başladığımda 2 kğ aldım 2 haftada ama sonra durdu
vallhi ben çelimsiz de değilim dr elevitte verdi içiyom düzenli emme bende çok yoruluyom
ayy ben önceden neler yapardım oof oof kociş diyoki
sen eskiden çayın yanına bişeler yapardın bu bebiş herşeyi bıraktırdı diyo
ben yemeği zor bela yapıyomm eve gidiyom yemeği yapıp salak salak tv izliyom
uzanıyom sonra erkenden uyuyom normalde 1 den aşşağı uyumazdım
veee canım bende de 1 haftadır var o baş ağrısı kafayı oynatınca
yerinden çıkacak sanıyom bu aralar normalmiş ama baş ağrısı

selam kizlar benim bugün kontolüm vardi.. bebisim gayet iyiymis.. kipir kipirdi masallah.. ama icimi kemiren bisey var.. bebisim 12 cm boyunda 241gram mis.. hersey yolunda dedi doktor haftasina uyumlu dedi ama kaan kocatepenin sayfasinda bu hafta 22cmdir diyo.. benim melegim cokmu kücük sizce? cinsiyete gelince.. gecen ayki dedigini tekrarladi.. cikinti varmis ama erkekmi kizmi bisey diyemicem dedi.. yavrum bacaklarini bi güzel acti ama doktor amcasi emin olamadi.. neden net konusmadi yaa ben yine alisveris yapamicam yavruma..

bugün doktora giden oldumu sizde haberler nasil.. cinsiyet ögrenenler cogaldimi?
canım dr iyi dediyse iyidir ben bi dr dan duymuştum kimsenin bebeğiyle
kıyaslamayın boyunu kilosunu diyordu ve sitelerde yazan illaki olması şart bi durum değil
onlar olası sonuçları yazıyor

Evet cnm sorma işleri kadın yapıyor 15 te bir alıyorum ama varya içim içimi yiyor sesimde çıkmıyor mecburi yemekleri başkaları yaptı Allahım kimseye muhtaç etmesin gerçekten zor durum heleki dediğin gibi aktif severek yapıyorsan bu işleri..Elevit doktor gerek görmemişti kilom iyi benim ama hala almadım aynı duruyorum bebek büyüyor o ayrı konu ama bu sefer sanırım benden gidiyor giden hemen çaresine bakmak istiyorum..
Birde yatmaktan yoruluyorum artık çare arayıp duruyorum birtanem yaa bulanlar banada desin:1rolleyes:

benim de yatmaktan mı bilmiyom ama belim ağrıyooo
çok sıkıldım bende miskin gezmekten kocişe diyom
yürüyüşe bari çıkalım tamam diyo 1 gün gidiyom ertesi gün yok

yav beni niye kimse arayıp sormuyo...bunlar nerden haber alıyolarki sizin hamile olduğunuzu...ayyy beni kimse kaale almıyo canım ayvrum şimdiden eziliyoooo mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

hatta eve getirip bakıyolarmış koca göbişler yorulmasın diye :roflol::roflol::roflol:
beni de arayan olmadı ben gidem barii
tabii canım gelirkende çay pasta getirip ikram ediyolarmış

Allah iyiliğini versin hemi kıss bebeğin kalp atışlarını dinleticekler aşı olayı var kilo alımı tansiyon doğuma kadar deil doğumdan sonrada onlarlayız bbeişin bakımı aşısı falan

kartanesi ayıptır söylemesi biizm salonun koltukları baya geniş tammaı tv izlediğimiz zaman karı koca birlikta uzanırız dün akşam kurtları izlerkene romantikliği sen düşünnkaydirigubbakcemile2 birden çocuk hareketlendi baya eşime dedim hani dedi kaçırdı ı yine başlayınca elimi tutuum ben dışardan hissedince elini hemen üstüne koydum gözleri parladı hissettim dedi vallaa
yaaa ben daha o kadar olamadım hafif kaydığını felan hisseder gibi oluyom o kadar
yaww benim bebiş neden en küçük hep geride kalıyommm

kartanem ne biliyim kitapta öyle yazıyodu herkeste aynı şey olucak diye bişey yok üzülme... ama bak şu da var şimdi bebiş sendeki depoları kullanıp besleniyo ya bi zaman sonra eğer senin depolar boşalır da yerine bişey konmazsa sende sağlık sorunları başlarmış...dr diyoki bebek hiç bi zaman kalsiyumsuz kalmaz merak etmeyin anneden alır bi şekilde...ama sen eğer kalsiyum depolarını dolduramazsan dişlerde saçlarda vs sorun yaşamaya başlıyomuşsun...

kızlarrr benim oğluşum daha kıpırdamadı yaa
kız erkekler daha önce canlanırmış seninki tembel mi acep

Ozaman kızlar genel bir durum bu halsizlik yorgunluk elevit kullananlarıda etkilemiyorsa büyüklere soralım bakalım annemlere sorayım sizlerde sorun ama ne yaparız nasıl geçiririz ..Havalar elbetteki etkiliyordur hepimizi sıcaklarda ama bukadar yorgunlukta bizi sıkıyor ..En güzeli bilenbirilerini bulup ne yaparız öğrenmek ve doktorlarada danışmak bakalım ne diyecekler..

Uniquem benim korkumda aynısı kilo tamam vardı yeter dedik ama hala almayınca tedirginlik başladı sonuçta dediğin gibi tırnaklar saçlar dişler ben sorun yaşamak istemiyorum:(Ozamanda yemeliyim hadi bakalım:)
havalarda çok etkiliyo canım yaa özellikle daha sıcak yerlerde oturan arkadaşlar
ben bol bol meyve yiyom vallahi bazen yemek yerine bile meyve
ama sütümü içiyom hergün 1 bardak

kızlar kızlar bebeğimi gördüm sonunda oğlusum gelioooooooooooooooo
gözün aydın sanki ben sabahta demiştim gözün aydın diye

18 hafta bitmek üzere canım karar verdim çok dikkat edicem en azından doktorlada konuşup yiyemediklerimin yerine nelerle takviye olur öğrenelim bakalım:)Panik olmamak elde değil bak yorgunluğa gitmesin saçlar dişler en güzeli beslenmek en güzelinden cokacimcoook
Ya bugün karakızz yok hiç gelemdi msj attım hala ses yok merak ettim iyice cnm ya iyidir inş.:Saruboceq:

sen dr sor canım bizede anlatırsın opuyorumnanaktan

valla canım kimler öğrenmedi diye sor artık...zemuszemus ben öğrenmedim mesela pzt gidicem ...inş öğreniriz biz de....
benim pek umudum yok insallah sen ögrenirsin..
benim uyuz doktor söylemiyo cünkü
belki türkiyeye gidiyorum bebege alisveris yapicam söyleyin dersem ikna edebilirim ama cok minik bir ihtimal...yine daha erken deyip gecistiricek

kizlarrrr benim hepinize bir sorum var Yalova da yasayan tandiklariniz varmi..yada icinizde yalovada olan????bana orda iyi bir jinekolog lazim bebegin söyle önüne ardina sagina soluna heryerine bi baktirayim türkiyede istiyorum
hem burda cinsiyet ögrenemezsem orda kesin gidicem doktora:jeyyar:

günaydın kızlar dün size yazdıktan sonra biraz işim oldu sonra doktoru aradım çagırdılar apar topar gitmek zorunda kaldım...sizede haber vermeden kapattım...çünkü hemen gelebilirseniz gelin dediler...bebişimde bende gayet iyimişiz kilo alımımda gayet iyi ben daha fazla alırsın diye korkmuştum dedi..bazı sorularım vardı cevaplarımı aldım bizim bebiş yine hareketli herşeyi gayet net belli idi eşim de çok bariz farkettim dedi parmagını emişi hareketler yapışını çıkmadan bize el salladı yavrum..ama heycandan ne boyunu ne gramını soramadım...zaten gittigimde tansiyonum bile biraz çıkmıştı..ayakalrımın şişligini sordum sürekli oturmamamı arada çıkıp yürümemi hergün en az bir saat yemekten sonra yarımşar saat olmak üzere yürüyüş yap dedi..şimdi ilaç falan eklemedi..haftaya tekrar gidecem 3 lü için..sonrasındada zaten yine ayrıntılı için gün verecek ne zman yaptıracagıma dair...

ve şimdi gelelim aylardır sabırsızlıkla merakla bekledigim cinsiyete..prensesimiz geliyorrr:teytey::teytey::teytey: benim gibi kokoş olursa babamız yandı zemuszemuszemuszemus doktorum bile kız olduguna çok sevindi ilk bebek kız iyidir dedi..rabbim hayırlısını nasip etsi,n diye dua etmiştim hep... işte benden bu kadar...rabbim bundan sonra saglıkla gelmesinide nasip etsin..
ayyy ne güsel bi prenses daha geliyoropuyorumnanaktandarısı benim başıma:Saruboceq:
öööffff kızlar eşimin babannesi geldi sinir etti beni yine alt katta oturuyor sürekli gelip cinsiyetini soruyor ne ne ne ayy sıkıldım artık neyse ne canaım ona göre ne ise kendileri çok erkek delisidir de ondan soruyor bana kız düşmanları bu eski kadınlar kendisinin üç oğlu olmuş ya bana diyorki
bir uşak hiç uşak
iki uşak az uşak
üç uşak tam uşak
üleyn buna bitane bile uşak çıkarsam yetmez baksana üç uşak istiyor ay bak sinirlerim hopladı yine hiç demiyorki sağlıklı sıhhatli olsunda ne olursa oılsun aklı başı uşaklarda beeee uyuz
anam bu ne uşak takımımı kuracaksınız:1shok:
:roflol: kıs biz korunmayı bıraktık sora bi kere regl oldum sorası yok sırnaşık şey çok uğraşmadık ahhh ahhh keşke biraz daha uğraşsaymışısss leeen bu velet beni kocişten etttüüü :oklava:
walla bizde öle hatta bunda hiç uğraşmadık nasıl oldu anlamadm
hee gıı eccük öpüştürüyon birden etrafçiçeklerle doluyo anaa bibakıyon bi beşik içinde bebek
abooo bizimde mi öle oldu yoksam yaaa çok çabuk hamile kaldım
günaydın kızlar.
kocişle konuştum görümce olayını dediki sen kafana takma hiçbir sorun çıkmaz.ayyyyyyyyyyy çığlık atcaktım.neyse ben çıkar ben biliyorum işte benim hormonlar yüzünden falan dedim.işte tam belli değil gelip gelmeyeceği eğer vanın ilçesine gidersek gelmeyecekmiş.haftaya van merkezmi ilçemi belli olacak kızlar.
ya bi akıl verin ben bu adamı nasıl kandıram ay istemiyorum demek istiyom ama sıkıyo tabi
ahh güzelim ya de ilerde sorun olabilir benim çocuğum olacak onun var.amann ne zor işler yaaaaa
ye ekşiyi doğur ayşeyi ye tatlıyı doğur hakkıyı tecrübeyle sabittir arkadaşlar zira kahvltıda iki lokma bal yemek suretiyle midemi altüst etmiş bulunmaktayım
:1closedeyes:hiçte bilem ekşiyi yedim paşa gibi oğlan doğurdum
İçime su serptiniz Martla Nesliye çok ama çok sevindim inşallah geldiklerindede güzel haberler vericekler..

Unique birtanem ya aynı durumdayız dünde konuştuk seninle işte dün sizden sonra bir parça tatlı ve hezimeti denemek istedim keşke denemeseydim.. Hala kendime gelmiş değilim ince ince bulanıyorum ve cnm hiçbirşey istemiyor dediklerin aklıma geldikçe bile yetiyor:(Napıcam bilmiyorum bilmiyorum

Sizlere birşey sormak istiyorum acayip yorgunluk var üzerimde özellikle şu son haftadır yani hiç kalkamasam kalkmam herşey zoruma gidiyor zoraki derler ya öyle yapıyorum herşeyi ama atıyorum kendimi sonra yatağa.....Henüz hiç vitamin kullanmadım ben sadece Ferro Sanol kan hapı içtim oda bitti vitamin kullananlardada bu enerji düşüklüğü varmı????Ya böyle olmakta istemiyorum ama içimden kalkmak bile gelmiyor gözüm hep yatakta neşem keyfim yerinde ama bedenen durumum bu..
yaa ablam bende de var gündüz1,5 saat uyuduğum halde akşam 9da uykum geliyor
kızlarr ağrı dolgunluk hissi sancı normalmış
nan sağlık ocağından bi karı aradı beni salı günü bastı fırçayı eve geliolar mış da bizi bulamıyolarmışda kayıt olmam lazımmış da ben gelemem dedim izin alamıyorum eşimi yollasam olurmu ? cevap ; niye eşiniz hamile mi ?
gitcem artık ilk fırsatta
beni hiç arayan yok walla amann aramazlarsa aramasınlar ne yapam:1closedeyes:
Allah iyiliğini versin hemi kıss bebeğin kalp atışlarını dinleticekler aşı olayı var kilo alımı tansiyon doğuma kadar deil doğumdan sonrada onlarlayız bbeişin bakımı aşısı falan

kartanesi ayıptır söylemesi biizm salonun koltukları baya geniş tammaı tv izlediğimiz zaman karı koca birlikta uzanırız dün akşam kurtları izlerkene romantikliği sen düşünnkaydirigubbakcemile2 birden çocuk hareketlendi baya eşime dedim hani dedi kaçırdı ı yine başlayınca elimi tutuum ben dışardan hissedince elini hemen üstüne koydum gözleri parladı hissettim dedi vallaa
ayyy ne romantik yaw çatışma sahnesindedir bu romantiklik sanırım
arkdaşım üzülme boşuna bebek beslenemedi diye, bebek zaten onun için ne gerkiyorsa senden alıyor, ama sonra sende kemik erimesi, diş çürümesi, saç dökülmesi olur güzel yemezssen heee :oklava:
ewet bu çok önemli bebiş alacağını alıyor olan bize oluyormafoldumben
kızlarrr benim oğluşum daha kıpırdamadı yaa
olur ebişim merak etme sen tembel eccik heralde
oğluşa isim arıyomm hadi bi el atın teyzelerii

nannn itekk bırak gelmişi geçmişi nann sana diommmm geçmişi okumayı bitirdiğinde ben burda olmayabilirim kuzumm:dilcikar:
benim oğluşumun adını koy bari teyzesi
kız sen benden de batermişsin kaydirigubbakcemile bu isimlerde yakını olanlar dövecek beni :oklava: ama şaka takılıyom nan kızmayın :teytey:
kocam gelıyo kızlar biraz acıtasyon yaptım senağlama migdem bulanıyo cok acım dıye bana mama getırecek benım buralarda yok o mamadangetırıyo bu sıcak da :jeyyar:

heee cipsmi getirecek:lepi:

dabiiii canım daha aşası kurtarmasss bizi sositososito laelaelaelaelae

tatlım hayırlı olmun gözün aydın hihoyyyt

canım migdemın bulantısından fazla yazamıyom gııııı ses mi istiyon sen aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa geldımı bacım ses :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
anam anam anam kulaamm
sen bizden erkek ismimi istedın canikom al sana uyanını koy hepsini çok ınce eledim de seçtim durmuş, abdulkadir, baki, hüsamettin,hüsnü,bekir, kazım, nasıl amaa :jeyyar: :jeyyar:
çok güzeeeellll nan bana ne garezin var senin hıı:dilcikar: pşşştt ahmet mehmet unutmuşsuunn
slm kızlar tekrar yav bu saglık ocagına kayıt yapmadan nasıl seni çagırıyorlar bizizde arayan olmadı bende uni gibi acitasyon yapayım ühü ühü bizim yavrumuzu eziyolar şimdiden..
nan ben de kayıt neyin olmadım kendileri bulmuş nan hastaneler paylaşıyomuş bilgilerimizi ya istenmeyen bi gebelik neyin olsa düşünsenize evlilik dışı felan olmuş olsa anaaammm rezüllükkk:tomato:

sen bizden erkek ismimi istedın canikom al sana uyanını koy hepsini çok ınce eledim de seçtim durmuş, abdulkadir, baki, hüsamettin,hüsnü,bekir, kazım, nasıl amaa :jeyyar: :jeyyar:
daha başka varmı canımm
kız delii gacııı ne diye dalga geçiyon bu güzel isimlerle
canımcım haklısın valla ama şu var vanda daireler çok pahalıymış 500-600 diyolar.ne bilem ya bilmiyorum ben huzursuzluktan korkuyom sadece bakalım haftaya belli olur artık hayırlısı
canım yaa kafana takma kocan illa gelsin diyosa gelsin çok zorlayıpta
kendinden iyice uzaklaştırma kocanı eğer bi sorun çıkarsada ayıklasın pirincin taşını
sen bebişe adapte ol boşver hayırlısı olsun diye dua et her zaman
kıs mavi satı 8 şubat olanları mı ezikliyolar dersin Çok üzgünüm çoook

ayy bu arada dün iş yerimden bi arkdaşımla konuştum bebek ne zaman doğucak dedi..dedim 15 kasım ..eyvaahhh yandın bizimki de 10 kasım doğumlu aksi mi aksi inatçı mı inatçı dedi.. oğlunu biliyorum insanın tahammül sınırlarını zorlayan bi çocuk..anam bunun doğum günüyle burçla ne kadar ilişkisi vardır acep vallaha telledimm haa....
vay benide arayan yokk ama benim sat 23 şubat
8 in katı felan da değil bi benzerlikte bulamadım kaydirigubbakcemile3

yaww akrepler çok laf dimeyin bakk bende akrebim haaaa
benim kayınvalidem de akrep mesela alakamız yok

selam kizlar benim bugün kontolüm vardi.. bebisim gayet iyiymis.. kipir kipirdi masallah.. ama icimi kemiren bisey var.. bebisim 12 cm boyunda 241gram mis.. hersey yolunda dedi doktor haftasina uyumlu dedi ama kaan kocatepenin sayfasinda bu hafta 22cmdir diyo.. benim melegim cokmu kücük sizce? cinsiyete gelince.. gecen ayki dedigini tekrarladi.. cikinti varmis ama erkekmi kizmi bisey diyemicem dedi.. yavrum bacaklarini bi güzel acti ama doktor amcasi emin olamadi.. neden net konusmadi yaa ben yine alisveris yapamicam yavruma..

bugün doktora giden oldumu sizde haberler nasil.. cinsiyet ögrenenler cogaldimi?

içini kemirmesin. dr un söylediği baş-popo mesafesi bir o kadar da bacaklarını hesapla 24-25 yapıyor normal yani bebişinin boyuda kilosuda. ben dr a sormuştum. kadın dedi ki bacakları tam ölçemiyoruz bükülü olduğu için. sadece baş-popo ölçülüyor

anam anam anam kulaamm

çok güzeeeellll nan bana ne garezin var senin hıı:dilcikar: pşşştt ahmet mehmet unutmuşsuunn
nan ben de kayıt neyin olmadım kendileri bulmuş nan hastaneler paylaşıyomuş bilgilerimizi ya istenmeyen bi gebelik neyin olsa düşünsenize evlilik dışı felan olmuş olsa anaaammm rezüllükkk:tomato:

anam benim hast.tembel o zaman ya da hep buraya gelsin diye hiçbir şeyi paylaşmıyor:jeyyar:

uni kız galiba öyle derdimize yanalım gıı ayy tıkandım haa dedigin şeye inatçı oluyorlarmış erkek çocugunun inatı kötü olur derler benim kızm olcek acaba biraz ucundan yırtarımmı dersin... nehiriver gözün aydın sonunda gördün hee cinsiyeti...

islerim beni beklio sayfayi acik birakicam arada gelir okurum artik
off nekadar iyi olsada kaynanadan görümceden yardim gelmio iste biliolar islerim var hazirlik yapiyorum hicbirinden tik yok gelelim yardim edelim diye:kızgın:
anacigim olsa simdi bana biseycik birakmazdisenağlama
gecengün kocama kücük halilari yikattim bugünde camlari sildiririm artik..tavandan yere kadar koca koca camlar ben nasil sileyim..her sene onlarin izin zamani ben kosar bütün isleirne yardim ederdim, halilarini yikardim ..son oldu bidaha elimi bile sürmem onlarin isine:kızgın:
anasindan bacisindan yardim alamiyorum ama allahtan evladi insafli:1closedeyes:

anam anam anam kulaamm

uni kız galiba öyle derdimize yanalım gıı ayy tıkandım haa dedigin şeye inatçı oluyorlarmış erkek çocugunun inatı kötü olur derler benim kızm olcek acaba biraz ucundan yırtarımmı dersin... nehiriver gözün aydın sonunda gördün hee cinsiyeti...

benim oğluş başak ama şimdiden acayip sinirli her istediğini yaptırmaya çalışıyor anam bu kime çekmiş babasına hiç çekmemiş:1closedeyes:

off nekadar iyi olsada kaynanadan görümceden yardim gelmio iste biliolar islerim var hazirlik yapiyorum hicbirinden tik yok gelelim yardim edelim diye:kızgın:
gecengün kocama kücük halilari yikattim bugünde camlari sildiririm artik..tavandan yere kadar koca koca camlar ben nasil sileyim..her sene onlarin izin zamani ben kosar bütün isleirne yardim ederdim, halilarini yikardim ..son oldu bidaha elimi bile sürmem onlarin isine:kızgın:

ahh yavrum yaaa boşver yapmazlarla yapmasınlar sen kocişinle iyi ol yeter anacuğum hep bana böle der

amann canım boşver milleti sen kocişe bak o yaparsa yeter kimse ihtiyacımız yok
kocişler vefalı olsun tamadır

benim oğluş başak ama şimdiden acayip sinirli her istediğini yaptırmaya çalışıyor anam bu kime çekmiş babasına hiç çekmemiş:1closedeyes:

kızz anam şimdinin sıpaları hepsi öle burca başka şeye heeeç bakmıyor
hepsi aksi başına buyruk sinirli dediğim dedik işte

kızlar hepinize selam.nasılsınız.bak bugün canım çok sıkkın moralim çok bozuk zatenn, cevap yazmayanı yakarım ona göre.

kızz anam şimdinin sıpaları hepsi öle burca başka şeye heeeç bakmıyor
hepsi aksi başına buyruk sinirli dediğim dedik işte

walla şimdiden böle yaparsa ileriyi hiç düşünemiyorum:1shok:yeni nesil işte biz bölemiydik:1closedeyes:

ahh yavrum yaaa boşver yapmazlarla yapmasınlar sen kocişinle iyi ol yeter anacuğum hep bana böle der
aseba .!.:

gecen sene izinden döndügümde 1 hafta temizlik yapmistim ..anasi burda oldugu hlade bikere bile gelip oglunun islerini yapmamisti..yemek bile pisirmemisti ona...camasirlar dag gibiydi düsünün artik..kocamda calisiyo evle fazla ilgilenememisti....busenede kesin aynisi olcak...simdi hadi daha ben yapiyorum yavas yavas erkenden basladim ama döndügümde karnim dahada büyümüs olcak daha cabuk yorulcam....offff offffff..
bide yazlik evin temizligi var simdi 1 senedir kapali ev allah bilir ne haldedir... yapmicam ama kendileri yapsinlar ben gidip annemde kalicamsengözlerimebaksanab

Back
X