canım ben elevit içiyorum bir aydır... ona başlayana kadar hiç kilo almamıştım başladığım hafta birden 2 kg aldım... ama benim içmem lazım çünkü çok çelimsizim vücut direncim falan çok düşüktür annem üzülür hep 26 gün emmişim annemi ondan böylesin der... sabah evi sildim eşim geldi hemen napıyosun suratın bembeyaz olmuş gözlerinin altı morarmış bırak çabuk diye...yani ben vitaminin pek bi etkisini göremiyorum ya da görüyorum farkında diilim...belki içmesem hiç kalkamıycam :roflol::roflol::roflol: bi de işin kötüsü çok tez canlıyım her şeye atlarım herşeyi kendim yapmak isterim kimsenin yaptığını beğenmem şimdi bu ağırlık bana çok zor geliyo...bi de baş ağrısı çıktı 2 gündür...kafam kazan gibi...eğilip kalktıkça zonkluyo... terziye gidicektim pantolon pacası yaptırmaya ona bile üşeniyorum... biriniz beni okuyun allah rızası için yaa :bbo:
canım bende elevite ilk başladığımda 2 kğ aldım 2 haftada ama sonra durdu
vallhi ben çelimsiz de değilim dr elevitte verdi içiyom düzenli emme bende çok yoruluyom
ayy ben önceden neler yapardım oof oof kociş diyoki
sen eskiden çayın yanına bişeler yapardın bu bebiş herşeyi bıraktırdı diyo
ben yemeği zor bela yapıyomm eve gidiyom yemeği yapıp salak salak tv izliyom
uzanıyom sonra erkenden uyuyom normalde 1 den aşşağı uyumazdım
veee canım bende de 1 haftadır var o baş ağrısı kafayı oynatınca
yerinden çıkacak sanıyom bu aralar normalmiş ama baş ağrısı
selam kizlar benim bugün kontolüm vardi.. bebisim gayet iyiymis.. kipir kipirdi masallah.. ama icimi kemiren bisey var.. bebisim 12 cm boyunda 241gram mis.. hersey yolunda dedi doktor haftasina uyumlu dedi ama kaan kocatepenin sayfasinda bu hafta 22cmdir diyo.. benim melegim cokmu kücük sizce? cinsiyete gelince.. gecen ayki dedigini tekrarladi.. cikinti varmis ama erkekmi kizmi bisey diyemicem dedi.. yavrum bacaklarini bi güzel acti ama doktor amcasi emin olamadi.. neden net konusmadi yaa ben yine alisveris yapamicam yavruma..
bugün doktora giden oldumu sizde haberler nasil.. cinsiyet ögrenenler cogaldimi?
canım dr iyi dediyse iyidir ben bi dr dan duymuştum kimsenin bebeğiyle
kıyaslamayın boyunu kilosunu diyordu ve sitelerde yazan illaki olması şart bi durum değil
onlar olası sonuçları yazıyor
Evet cnm sorma işleri kadın yapıyor 15 te bir alıyorum ama varya içim içimi yiyor sesimde çıkmıyor mecburi yemekleri başkaları yaptı Allahım kimseye muhtaç etmesin gerçekten zor durum heleki dediğin gibi aktif severek yapıyorsan bu işleri..Elevit doktor gerek görmemişti kilom iyi benim ama hala almadım aynı duruyorum bebek büyüyor o ayrı konu ama bu sefer sanırım benden gidiyor giden hemen çaresine bakmak istiyorum..
Birde yatmaktan yoruluyorum artık çare arayıp duruyorum birtanem yaa bulanlar banada desin:1rolleyes:
benim de yatmaktan mı bilmiyom ama belim ağrıyooo
çok sıkıldım bende miskin gezmekten kocişe diyom
yürüyüşe bari çıkalım tamam diyo 1 gün gidiyom ertesi gün yok
yav beni niye kimse arayıp sormuyo...bunlar nerden haber alıyolarki sizin hamile olduğunuzu...ayyy beni kimse kaale almıyo canım ayvrum şimdiden eziliyoooo mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
hatta eve getirip bakıyolarmış koca göbişler yorulmasın diye :roflol::roflol::roflol:
beni de arayan olmadı ben gidem barii
tabii canım gelirkende çay pasta getirip ikram ediyolarmış
Allah iyiliğini versin hemi kıss bebeğin kalp atışlarını dinleticekler aşı olayı var kilo alımı tansiyon doğuma kadar deil doğumdan sonrada onlarlayız bbeişin bakımı aşısı falan
kartanesi ayıptır söylemesi biizm salonun koltukları baya geniş tammaı tv izlediğimiz zaman karı koca birlikta uzanırız dün akşam kurtları izlerkene romantikliği sen düşünnkaydirigubbakcemile2 birden çocuk hareketlendi baya eşime dedim hani dedi kaçırdı ı yine başlayınca elimi tutuum ben dışardan hissedince elini hemen üstüne koydum gözleri parladı hissettim dedi vallaa
yaaa ben daha o kadar olamadım hafif kaydığını felan hisseder gibi oluyom o kadar
yaww benim bebiş neden en küçük hep geride kalıyommm
kartanem ne biliyim kitapta öyle yazıyodu herkeste aynı şey olucak diye bişey yok üzülme... ama bak şu da var şimdi bebiş sendeki depoları kullanıp besleniyo ya bi zaman sonra eğer senin depolar boşalır da yerine bişey konmazsa sende sağlık sorunları başlarmış...dr diyoki bebek hiç bi zaman kalsiyumsuz kalmaz merak etmeyin anneden alır bi şekilde...ama sen eğer kalsiyum depolarını dolduramazsan dişlerde saçlarda vs sorun yaşamaya başlıyomuşsun...
kızlarrr benim oğluşum daha kıpırdamadı yaa
kız erkekler daha önce canlanırmış seninki tembel mi acep
Ozaman kızlar genel bir durum bu halsizlik yorgunluk elevit kullananlarıda etkilemiyorsa büyüklere soralım bakalım annemlere sorayım sizlerde sorun ama ne yaparız nasıl geçiririz ..Havalar elbetteki etkiliyordur hepimizi sıcaklarda ama bukadar yorgunlukta bizi sıkıyor ..En güzeli bilenbirilerini bulup ne yaparız öğrenmek ve doktorlarada danışmak bakalım ne diyecekler..
Uniquem benim korkumda aynısı kilo tamam vardı yeter dedik ama hala almayınca tedirginlik başladı sonuçta dediğin gibi tırnaklar saçlar dişler ben sorun yaşamak istemiyorum
Ozamanda yemeliyim hadi bakalım:)
havalarda çok etkiliyo canım yaa özellikle daha sıcak yerlerde oturan arkadaşlar
ben bol bol meyve yiyom vallahi bazen yemek yerine bile meyve
ama sütümü içiyom hergün 1 bardak
kızlar kızlar bebeğimi gördüm sonunda oğlusum gelioooooooooooooooo
gözün aydın sanki ben sabahta demiştim gözün aydın diye
18 hafta bitmek üzere canım karar verdim çok dikkat edicem en azından doktorlada konuşup yiyemediklerimin yerine nelerle takviye olur öğrenelim bakalım:)Panik olmamak elde değil bak yorgunluğa gitmesin saçlar dişler en güzeli beslenmek en güzelinden cokacimcoook
Ya bugün karakızz yok hiç gelemdi msj attım hala ses yok merak ettim iyice cnm ya iyidir inş.:Saruboceq:
sen dr sor canım bizede anlatırsın opuyorumnanaktan