2009 Kasm Anneleri

bunlar var bi de bakın

Güzel bulduğum diğer dini isimler: Kerim, Yasin, Burak, Mikail ve Miraç
Kerim= Allah(c.c.) isimlerinden, çok cömert
Yasin= Bir sure adı.
Burak= Peyhamberimizin binitinin ismi
Mikail= Dört büyük melekten biri
Miraç= Kandil gecesi
Dini bayan isimlerine geçmek istiyorum şimdi.
Seyhan hem kulağa hoş gelen bir isim hemde Kur'an-ı Kerim'de geçen bir isim.
Seyhan Hz. Musa’nın mezarının bulunduğu şehirdir.
Bir kaç isim daha: Gül, Esra, Hafsa ve Süeda.
Gül= Peygamberimizin (s.a.v.) sevdiği çiçek
Esra= Bir sure adı
Hafsa= Peygamberimiz Hz. Muhammed'in (A.S.M.) zevcelerinden biri ve Hz. Ömer'in (R.A.) kızı.
Süeda
ayrıca ;
Beğendiğim Türkçe kökenli erkek isimleri (Alfabetik):

Akın = Hızlı bir biçimde düşmana yapılan saldırı
Alperen= Yiğit
Arda= Meriç nehrinin kollarından birinin adı
Berkant= Güçlü yemin
Çağlar= Coşkulu
Eser= Soğuk esen rüzgâr
Ilker= Ilk erkek
Kaan= Hükümdar
Oğuz= Dost
Olcay= Talih
Selçuk= Güzel konuşma yeteneği olan
Tolunay= Mehtap
Yiğit= Kahraman
ve
Beğendiğim Türkçe kökenli kız isimleri (Alfabetik)

Aysun= Ay gibi güzelsin
Birsen= Sadece sen
Burçin= Dişi geyik
Çiğdem= Akdeniz çevresinde yetişen çok renkli kır bitkisi
Damla= Su parçası
Esin= Ilham
Göksel= Gökle ilgili
Işıl= Işıldayan
Özge= Yabancı
Sevilay= Ay gibi sevil
Yeliz= Rüzgâr izi
Yonca= Bir çeşit bitki
kızlaarr fikir olsun diye şeettim size

teşekkürler canım

kızlar pazartesı gunu 3 lü test ıcın dr.gıttım.dr bana 3lü test e gerek yok suanda bebek saglıklı dedı..ultrasyonda ensesıne bakıncan anlıyormus...eger dedı herhangı kucuk bır sorun cıkarssa ...amınosentez yapıyoruz fakat bu ıslem bebegın kesesını zedeleyebılıyormus ve allah kotusun alınabılıyormus...ben cok kararsızım..dr..ultrasyon olcumlerını aldı ve sadece kan vermem kaldı fakat korkuyorum amınosentesden...dr.bır sorun yok..dıyor sorun olupta amınosentez yaptırmayan hamıleler oluyormus ...onlar dogum yapınca bebeklerı gayet saglıklı olabılıyormus...dr.3lü testı kızınada gelınınede yaptırmamıs...kafam cok karıstı esımde yaptırmayalım dıo...kızlar sızce ne yapmalıyım..:çok üzgünüm:

cnm eğer 3lü testte sorun çıkarsa amniyosentez yapılır dedi bana dr.tek başına 2li yada tek başına 3lü test %60 güvenilirmiş ama ikiside yapılırsa güvenilirliği amniyosentez kadar doğru oluyomuş.benim 2li risk gayet düşük çıktı süper dedi dr ama yinede 3lüyü yaptık.

bende hoşuma giden kız isimlerini söliyim barii...
elvin:Cennet çiceği, Gökkuşağının her bir tayfına verilen isim, Sıcak(arapça)
açelya (biraz şarkıcı ismi gibi ama)
elif (favori ismim ama görümcemin adı:1no2:)
naz
şevval
zeynep

kızlar pazartesı gunu 3 lü test ıcın dr.gıttım.dr bana 3lü test e gerek yok suanda bebek saglıklı dedı..ultrasyonda ensesıne bakıncan anlıyormus...eger dedı herhangı kucuk bır sorun cıkarssa ...amınosentez yapıyoruz fakat bu ıslem bebegın kesesını zedeleyebılıyormus ve allah kotusun alınabılıyormus...ben cok kararsızım..dr..ultrasyon olcumlerını aldı ve sadece kan vermem kaldı fakat korkuyorum amınosentesden...dr.bır sorun yok..dıyor sorun olupta amınosentez yaptırmayan hamıleler oluyormus ...onlar dogum yapınca bebeklerı gayet saglıklı olabılıyormus...dr.3lü testı kızınada gelınınede yaptırmamıs...kafam cok karıstı esımde yaptırmayalım dıo...kızlar sızce ne yapmalıyım..:çok üzgünüm:
canım doktoruna güveniyorsan onun dediğinden çıkma. sakın üzülme Allahım sana yardımcın olsun. içini ferah tut.

hah ben onu geçen gördümdü onun da anlamı aslında öle diilmişş
bilmiyom garii kim doğru kim yanlıış
neymiş gıı de helee
kartanem kuzenimin kızının adı tuana kendisi kuran kursu hocası eminim kötü bir manası yoktur çok dikkat eder o
benim oğluma da Arda Aziz diycez inşallah

cnm eğer 3lü testte sorun çıkarsa amniyosentez yapılır dedi bana dr.tek başına 2li yada tek başına 3lü test %60 güvenilirmiş ama ikiside yapılırsa güvenilirliği amniyosentez kadar doğru oluyomuş.benim 2li risk gayet düşük çıktı süper dedi dr ama yinede 3lüyü yaptık.

2 li testti isteğim üzere yaptırmadık...fakat 3lü testte cok kararsızım yanı dr .dınlemelımıyım dr.gerek yok dıyor..bende panık atak var kafama takıp duruyorum aılem yaptırma dıyor..onceden 3 testmı varmıs dıyorlar fakat ben onlar gıbı dusunmuyorum...cok kafamı karıstırdılar dr. yapalım deseydı belkı hemen yaptırırdım..ama dr.da gerek duymuyor...:çok üzgünüm:

arkadaşım kafanı karıştırmak istemem ama ben bi çok arkadaştan farklı düşünüyorum biraz. bence hiçbişey yaptırma. öğreneceğin risk oranıyla bişey elde etmiyosun tedavi yok bişey yok. boşu boşuna riske atma derim ben. bunların para tuzağı olduğunu düşünüyorum. ben 2li test bile yaptırdığıma pişman oldum gereksiz bişey. o yüzden 3lü test bile istemedim. fikrim bu karar senin tabi. hayırlısı olsun.

canım dr gerek yok diyosa yaptırma
eğer risk biraz fazla çıksa kfa karıştırıyor
bak nazlımda yaptırdı amniosentez ve riskin yüksek olmasına rağmen
bebişin sağlıklı olduğunu öğrendiler karakızda yaptırdı pazartesi
Allah'ın izniyle karakızımın da bebişinin sağlıklı haberini alacağız
dr yapmayalım diyosa yaptırma bence kafan karışmasın

canım doktoruna güveniyorsan onun dediğinden çıkma. sakın üzülme Allahım sana yardımcın olsun. içini ferah tut.

allah razı olsun canım dr. cok guvenıyorum....aıle doktorumuz zaten...teyzemın dogumunu da o gerceklestırdı...ıste 3lü test gerek duymadı...benım kafam karısık keske demek ıstemıyorum allah korususn..:çok üzgünüm:

allah razı olsun kızlar cok rahatladım 3 gundur kafayı yıyordum dr. gerek yok dıyorsa bılıyordur bırseyler...oda riske atmak istemez sanırım...

kızlar
Premaxx Bebek Taşıyıcısı diye değişk bi taşıyıcı var...isteyenlere bu da bir seçenek olabilir...
resim ekleyemedim.. google dan aratınca çıkıyor.. bi bakın bakalım ne diyceksiniz

canim bunu eline alip inceledin mi hic
kumasin icinde bebegin omurgasini destekleyen teller yada kalin plastik varmi?
eger yoksa doktorlar yasakliyo bunlari

bizde gecen gün baktik biyerde ama doktor zaten 3 aydan önce hepsinin yasak oldugunu 3 aydan sonra sadece destekli olanlarin kullanilmasi gerektigini söyledi
aksi taktirde omur ilik zazar görüyomus

yarın 17 hafta bitmiş olcek ama ben de hala hareketlenme yok
dün kardeşimle konuştum o da 6 aylık oldu ben kemiklerini bilem elle hissediyom dedi
şaşırdım.ay ben korkarım yaw

nasıl yani :1shok: ben de çok korkarım beeeee kafamçokkarıştı

canımmm gercektenmi sonuçları kendşmşz öğrenebliyoruz yani netten öylemi ayy bak heyecan yaptım şimdiden allahım inşallah müjdeli haberler vereceğim herkese hepimiize
bu arada dolanabılırmıyıö acık yani belim kırıldı yatmaktan sırtüstü inan ama herşey yavrum için ona birşey olmasın o sağlıklı olsun yeterki yatarım hiç önemli değil
canımmmmm çok teşekkür ederim

karakız hoşgeldin.. tekrar geçmiş olsun... güzel sonuçlarını bekliyoruz hepbirlikte..a.s

bak buda cok onemli. turkce karakterlerde zaman zaman sorun cikarabiliyor. ben oglumu yurt disinda dunyaya getirdim, ileride de isterse oraya gidebilir. turkce karakter kullanmadik, ustelik ingilizce telafuzuda oldukca kolay. hatta hastanede falan ne guzel isim diye seviyordu hemsireler.

simdi henuz cinsiyetini bilmiyoruz ama kiz olursa naz istiyoruz. hem cok nazlandigi icin hemde yine ingilizce telafuzu kolay diye hosuma gidiyor. erkek ise isim dusunurken birde ingilizce telafuzu agizdan nasil cikiyor diye bakicam.:ecrin_bebek:

bak ben bunu hiç düşünmemiştim ama önemli bi konu.... dikkate alıcam...

canım dr una güvenmelisin bence..ayrıca stres yapıp kendini ve bebişi yıpratma. yani ben olsam dr umu dinlerdim....

iki isim olursa da uyumlu olmalı kii ikisi sölensin
benim iki ismim var iki de soyad şirket mailini gören mail atmaktan vazgeçiyodu :roflol:
neyse kısalttırdım sooraa kaydirigubbakcemile3

çok ilginç isim ve soyisim eşleşmeleri okumuştum ben de .. eğlenceli oluyo valla.... bu arada kartanesi sana az önce yazdığımı okumadın mı? bak aşağıda yazdım yine

kartanesi kız dün sana söylemeyi unuttum canım ... şu senin tetanoz aşısını sordum doktoruma... 19 haftasında vurmuşlar arkadaşıma bişey olurmu dedim... "bi zarar vermez" dedi... "5. aydan sonra dememizin nedeni aşı doğuma kadar etkinliğini daha fazla korusun diye" dedi....

bende hep oğlum olursa deniz koyarım diyodum şimdi hem kız hem erkek ismi olduğu için düşünmüyorum.Eşimde Deniz Ege koyalım diyo.iki isimde sevmiyorum ben.kaydirigubbakcemile3.iki isim koymak sünnetmiş ama mutlaka ikisiyle birlikte seslenmek gerekliymiş.Sanırım biz Ege koyucaz bu gidişle

canim, deniz unisex bir isim ama ilk duyunca insanin aklina once kiz geliyo.

kaan ismini çok severim hatta ben bile koymak istedim bir ara da
bazıları kağan diye de karıştırır diye vazgeçtim
bide çok yakınımızın oğlu kaan ondan

biz ortada yumusak g olmadigini surekli vurgulamak zorunda kaliyoruz. hangisiyle yazdigin tercih meselesi.

kerem ismi de hoşuma gidiyo kıslar
anlamı ne bakam kuranda da geçiyor olması lazım ama emin değilim

bak bu ismi oglumda bende dusunmustum. hatta simdi bile dusunebilirim.yerimseniben

Back
X