2009 Kasm Anneleri

orda hamile hareketleri 3 bak canım günde bu germe hareketleri yapsak bile faydasını görürüz
bunun dışında bacak hareketleri yap bacaklarda varis selülüt yoğunlaşmasını engellemiş oluruz canım
ben bacaklarımı sağa sola doğru geriyorum
arka doğru gererek de popoyu hareketlendiriyom
bide bacaklarını aç ve aşağıya doğru dik olarak çömel hafif şekilde ve kalk bacak iç kaslar iyi çalışıyo böle
bir de öğrendiğim bir sitede vajına kasları için wc çişini yaparken arada durdur ya da gün içersinde çek bırak yap otururken bile yetiyo işte
akşamları da 1 saat yürü oldu bitti işte canım

:1shok:bacım ben bunların hepsini bırak hergün haftada bi yapsam daha ne isterim. ben birazcık üşengeç bi karıyımdasırnaşık şey

:1shok:bacım ben bunların hepsini bırak hergün haftada bi yapsam daha ne isterim. ben birazcık üşengeç bi karıyımdasırnaşık şey

delüüüü sen de zaten o video da hep oturduğun yerden yapıyon
ne üşenecen.hafta da bir de yapsan düzenli olsun bi yap bi yapma
faydadan çok zarar verir.ben şimdilik alıştırdım bakam hergün yapıyom
hele sıcaklarda hiç çekilmiyo yaww.
masa başında oturanlar mutlaka akşamları hergün yapmalı derim ben

ya ben yürüyünce çok kötü oluyorum bel ağrısından zaten ölüyorum bide yürüdüm mü temem yeni işim bitioooooo :tomato:

canım ya biliyorum
herhalde benim kadar bel sorunu olan yoktur diye düşünüyom ama
inan bu hareketleri aptıktan 2 gün sonra bel ağrılarımda azaldı
yataktan bilem kalkamıyordum
şimdi biraz daha iyiyim
ilk başta hareketsizlikten dolayı 2 gün ağrıdı sonra düzene girdi işte

gafasına vursaydın sen de keşkem:mymeka:

çok geçmiş olsun bişey olmaz Allahım korur meleğinii banada eşimin annanesi yanlışıklaa çarpmıştı acıdı ama bişey olmadıı sende eşinle arana bariyer çek gece napalım herşey bebiş içinyerimseniben

abbbaaowwwwwww annemm kıyamam ben size iyimisiniz baree :bbo:

canım geçmiş olsun cidden yastık koyun olmazsa aranıza.

sabah söyledim ay nasıl üzüldü bu hafta kontrolüm var inşallah iyiyizdir :nazar:

delüüüü sen de zaten o video da hep oturduğun yerden yapıyon
ne üşenecen.hafta da bir de yapsan düzenli olsun bi yap bi yapma
faydadan çok zarar verir.ben şimdilik alıştırdım bakam hergün yapıyom
hele sıcaklarda hiç çekilmiyo yaww.
masa başında oturanlar mutlaka akşamları hergün yapmalı derim ben

olduuuuuu canımmmmmmm kızımmmmmmmm ben akşam evde kendimi nereye attığımı bilmiom beeeeeeeeee ne hareketiiiiiiii :sinifsinif:

canım ya biliyorum
herhalde benim kadar bel sorunu olan yoktur diye düşünüyom ama
inan bu hareketleri aptıktan 2 gün sonra bel ağrılarımda azaldı
yataktan bilem kalkamıyordum
şimdi biraz daha iyiyim
ilk başta hareketsizlikten dolayı 2 gün ağrıdı sonra düzene girdi işte

hadi be beline ii mi geldiiiiii :1shok: ya bacım sat 12 şubatta mı bi sorun var acep ki kaydirigubbakcemile3 ölüyom bel ağrısından millet dioo ooo sen bi iki ay sora mafoldun o zaman falan üf yaaa :umursamaz:

olduuuuuu canımmmmmmm kızımmmmmmmm ben akşam evde kendimi nereye attığımı bilmiom beeeeeeeeee ne hareketiiiiiiii :sinifsinif:

cnm sen bütün gün çalışıyosun zaten,eminim benden daha çok hareket ediyosundur.evde sadece ev işi falan benim yaptığım hareket ne olcak kaydirigubbakcemile3 o yüzden yürüyorum her akşam anacıım zemuszemus

krispiiiiiiiii kız benim sonuç ertesi gun öğlen çıkar didiler bugun hala çıkmamışş Çok üzgünüm çoook allahtan kalkıp hastane yollarına duşmedim yoksam onları fururdummmmmmmm dr arkadaş var o bakıyo çıkınca haber vercek gidip alcammm ya hadi ama yaaaaa p.tesi çıksın hoffff hayırlısıylan tabiiiiiiii yani bugun benden 3lü sonucu yok arkedeşlerrr tık yok

krispiiiiiiiii kız benim sonuç ertesi gun öğlen çıkar didiler bugun hala çıkmamışş Çok üzgünüm çoook allahtan kalkıp hastane yollarına duşmedim yoksam onları fururdummmmmmmm dr arkadaş var o bakıyo çıkınca haber vercek gidip alcammm ya hadi ama yaaaaa p.tesi çıksın hoffff hayırlısıylan tabiiiiiiii yani bugun benden 3lü sonucu yok arkedeşlerrr tık yok

üleen ben 10 gün bekledim yaa kafamçokkarıştı 2 gün dayanamıcanmı şekerim.hayırlı haberler alalımda geç alalım cnm napalım.

cnm sen bütün gün çalışıyosun zaten,eminim benden daha çok hareket ediyosundur.evde sadece ev işi falan benim yaptığım hareket ne olcak kaydirigubbakcemile3 o yüzden yürüyorum her akşam anacıım zemuszemus

ya benim tek hareketim sabah akşam servise yürümek başka da bişi yok kaydirigubbakcemile3 bütün gün malak gibi sandalye tepesinde oturuyom :1closedeyes: dün halimi görseniz gülerdiniz zira bütün mesai arkadaşlarım koptu bi o yana dönüyom oturuyom yok olmuyo diğer taraf yayılıyom olmuyo dik duruyom yok anam yok oğlu yok yane ennnnnnnnnn sonunda bi arkadaşın sandalyesinde bi minder gibi bişi gördüm abbaaaooww bi rahat bi rahat huzura kavuştum istedim vermedi pisluk :dilcikar: hıhhhhhhh didim kalmadım sana söle nerden aldım gidip alacaaam bauhaustan almış ama kızcass haklıymış 50 lira bayılmış ona meğerse araba için bi sırt minderiymiş masaj falan yapıyomuşşş :jeyyar: hemen en kısa zamanda temin etmelüyümmm yoksa kıpır kıpır millete maskara oldummmmmmmmmmmmm naniknanik

hadii banada öyle yapmsınlar ben salı gitmiştik ya cuma çıkar dediler bende akşama doğru gideyim de bari boşuna gitmemiş olurum yoksam oyol iki kere çekirmi

kızlar kızım durmuyor pc de çizgi film izliycek çıkmak zorundayım

üleen ben 10 gün bekledim yaa kafamçokkarıştı 2 gün dayanamıcanmı şekerim.hayırlı haberler alalımda geç alalım cnm napalım.

ya ben ordaki kadına gıcık oldum gel yarın öğleden sora al falan dedi o kaaaaaaa kendinden eminki töbeee bak dedim bu 3lü test emin misin falan tamam dedi emme fos çıktı sıcakta bakırköylere gitmek kolay diil fallaaaaaa telef olurdum boşu boşuna yollarda allah koruduuu sositososito

kızlar geçmişi okuyamıyorum yorgunluğumu hala atamadım test yaptırıcak olanlara hayırlı güzel sonuçlar diliyorum benimde bu hafta üçlü testim yapılcak sersem gibi dolanıyorum ortada artık göbüşüm azcık büyüdü resim çekip koyacağım antalya çok sıcak yanıyo gelin beraber denize girelim

nöbetim bitti yemek yemeye didiommm bakalım ne var yicek bişi kalmıştır işallah :) gelirim birasdannn

Back
X