2009 Kasm Anneleri

istanbullu hatunlar bugün bakırköy incirli cumartesi pazarına gittim hamile pantolonları 15-20 yetale. haberiniz olsun en kötü mağazada bile hamile pantolonu 50yetale. pazardakilerde gayet güzel ben aldım bileezemuszemus

bende hayatta kalamam canım yaa hzuursuz olurum
bizim annem kalıcak ama eminimki kayınvalidem de kalmadan
duramaz,iki dünür bi evde nasıl olacak bilmiyorum
asıl sorunlar doğumdan sonra çıkacak gibi geliyor,hayırlısı bakalım..

uff ya bu konua bende dertliyim kıslar
benim ailem istanbulda değiller
sene de ancak 1 hafta falan görebiliyom napım
doğumdan sonrada kayınvaldemin de yanımda kalmasını istemem öle
ben herşeyin üstesinden gelirim diye düşünüyorum
herşeyi kendim halletcem ablam gelirim dedi bakalım o zaman bi gelsin de

canım ben onun için anneme gidiyorum çünkü oğluşumda annem kalırken baya kıskandı sorun olmuştu en iyisi anacığıma gitmekkaydirigubbakcemile5

ben anacığıma gidemem işte
uzun yola gidemem çünkü büyüsün yavrum o zmn

yaaaaa deniz demeyin kuduruyoooooooooooommm canlüüzzzz beni de götür aplaaaa zemuszemus

bizde yarın denize gidiyoz ama inşallah hava kötüleşmez
olmadı piknik yaparız denize giremezsek

çok sağol cnmm çok mutluyum yaavv anama kavuşcam bende sen gibinn kaydirigubbakcemile2

ben de ben de
pazartesi akşama anama kavuşcam iştezemuszemus
1 hafta kalcam kıslar ama memleketten de görüşürüz
yolculuğum inşallah sıkıntılı geçmez
6 saatlik yol yani

hepınıze ıyı aksamlar ben kaçar arkadasım gelcek almaya yarın denıze gidecem bu göbüşümle hemide bikini gıyıp zemuszemus öptüm sizi

bizde yayın gidiyoz iştehihoyyyt

istanbullu hatunlar bugün bakırköy incirli cumartesi pazarına gittim hamile pantolonları 15-20 yetale. haberiniz olsun en kötü mağazada bile hamile pantolonu 50yetale. pazardakilerde gayet güzel ben aldım bileezemuszemus

bence de ucuzmuş canım
ama ben hamile pantolonu almaya cesaret edemiyom
fazla göbüş olmayınca deniyom
çok komik oluyom bol bol
ben de bol patolon giyemem üzerime oturacak
hele belden hiç hoş durmuyo
herhalde 2 ay daha almam diye düşünüyom
giyecek pantolonumda yok taytlarla idare ediyom
bide eşohman kapriler de kurtarıyo işi:roflol:

yaaaaa deniz demeyin kuduruyoooooooooooommm canlüüzzzz beni de götür aplaaaa zemuszemus
götürem ablammmkıyamam sana gel sende çimm delikafadulden

güle gülegiy bakalım :lepi:

bugün pazar bu hatunlar gezmeye cikti yine kesin
neyse ben yazayim veda edeyim yarin 1 ayligina Türkiye ye ucuyorum hayirlisiylakaydirigubbakcemile4
yarin firsatim olmaz yazmaya diye simdiden vedami edeyim
bebislerinize cok cok iyi bakin kendinize de tabiki....
arada internete girerim, unutturmam kendimizemuszemus
hepinizi kocaman öpüyorum
hoscakalin:gitme:

naber kızlar sabah baktım kimsecikler yoktu tabi herkes ya denizde yada gezmede ohhhhhhhh ne güzel vallazemuszemus

dimuh ne zaman taşınacan anacım

ah canım sorma ya hala belli olmadı.herkesin nereye gideceği belli ama bir tek vana tayini çıkanlarınki daha belli değil.belli olsa merkezmi ilçemi ev falan ayarlayacaz.valla pazartesiyi ümitle bekliyoruz.hayırlısıyla belli olsada gitsek diyoruz ya

kızlarr sizin cinsiyetler bellıya bişi sorcam hanı 2 testte fb-hcg degerı vardıya o tuttumu sizde 50 nın altı erkek ustu kıs cıkıyormus muhabbeti vardı ya merak ettım de

Back
X