- 19 Haziran 2008
- 4.504
- 2
- 156
- 44
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende hayatta kalamam canım yaa hzuursuz olurum
bizim annem kalıcak ama eminimki kayınvalidem de kalmadan
duramaz,iki dünür bi evde nasıl olacak bilmiyorum
asıl sorunlar doğumdan sonra çıkacak gibi geliyor,hayırlısı bakalım..
canım ben onun için anneme gidiyorum çünkü oğluşumda annem kalırken baya kıskandı sorun olmuştu en iyisi anacığıma gitmekkaydirigubbakcemile5
yaaaaa deniz demeyin kuduruyoooooooooooommm canlüüzzzz beni de götür aplaaaa zemuszemus
çok sağol cnmm çok mutluyum yaavv anama kavuşcam bende sen gibinn kaydirigubbakcemile2
hepınıze ıyı aksamlar ben kaçar arkadasım gelcek almaya yarın denıze gidecem bu göbüşümle hemide bikini gıyıp zemuszemus öptüm sizi
istanbullu hatunlar bugün bakırköy incirli cumartesi pazarına gittim hamile pantolonları 15-20 yetale. haberiniz olsun en kötü mağazada bile hamile pantolonu 50yetale. pazardakilerde gayet güzel ben aldım bileezemuszemus
götürem ablammmkıyamam sana gel sende çimm delikafaduldenyaaaaa deniz demeyin kuduruyoooooooooooommm canlüüzzzz beni de götür aplaaaa zemuszemus
istanbullu hatunlar bugün bakırköy incirli cumartesi pazarına gittim hamile pantolonları 15-20 yetale. haberiniz olsun en kötü mağazada bile hamile pantolonu 50yetale. pazardakilerde gayet güzel ben aldım bileezemuszemus
bende bende bende
he nan ben de40 yılda bi girebildim hftasonu falla sizlen görüşem diye laptop aldım eve
dimuh ne zaman taşınacan anacım
sağol canımhayırlı olsun
dilmuh naannn napiyosunnn?