2009 Kasm Anneleri

amin canım inşallah

kızlar ya cumartesi gece 5 de feci bir ağrıyla uyandım
bacağıma kramp girdi sizlerde olan varmı sanki damarım çekiliyomuş gibiydi
ayy çok korktum va cumartesi bütün gün bacağımın ağrısı geçmedi felaketti
inşallah çok fazla olmaz bu kramplar dayanılmaz bir acı :gitme:
kramp bende yok henüz kalsiyumla ilgili bişey diye duymuştum
daha once de konusuldu ama siz sabaha kadar sol tarafinizami yatiyorsunuz? en gece boyunca azcik sirt ustu, azda sagima yatiyorum ama genelde soluma yatmaya calisiyorum. sabahlari sol tarafim curumus gibi kalkiyorum. azcik obur tarafa donmenin bir zarari olmaz herhalde.:uhm:
yok anam ben de sürekli sola yatamıyomkii
hatta sırtüstü daha çok rahat ediyom yaaa
sağl sol değişiyo valla ama bilincim yerinde olduğunda sola doğru yatmaya çalışıyom
destnacım sen de mi devlet hastanesinde yaptırdın canım.usg yapılırken sen görebildin mi bebeğini... bende 10 temmuz da develet hastanesinde yaptırıcam... odaya yanımızda kimse giremiyomuş :( özellikle sordum eşimide götürecektim ama olmazmış.... kaldı ki resim veya cd versinler.....
ben eşimin cep telefonunu götürcem kamerası güzel çekiyo ona da bişe demezlerse onla kendim çekcem yattığım yerden..kızarlar diye de korkuyom ama bakalım şansımızı deneyelim:sm_confused:

nasıl yaa niye eşin giremiyokiii
biz her muayeneye yapışık ikiz kimin gidiyoz ben göremiyom o görüyo zatiii
bu da özel hastane olduu için gireriz heralde beraber

Selam arkadaslar;

Ebisce mesajını daha yeni görüdüm bu hafta izinliyim
amniyosentezi bugun olacağım saat 15:00 de
ilginiz için de hepinize tesekkur ederim
insallah guzel sonuclar alırım da rahata ererim.,

amniyosentezden gelince gene yazarım
nasılsa bir hafta izinliyim daha sık aranızda olurum bu hafta
hepinize selamlar.
gorusmek uzere.
ooh sonunda gelmişsin yaa yaptırdın sanıyodum amniyoyu
inş. iyi sonuçlarla gelirsin

ayseon sende mı cınsıyetını ögrenemedın daha laelaelaelaelae bızımkıler kızmı acaba :lepi:

valla gülüm ikidir gidiyorum cinkinti var ama diyor kizda olabilirmis.. icimden kiz geciyor ilk bastan beri.. ama merakta ediyorum.. tee temmuz 7de gidicem bidaha.. simdi bide biri bana bu damar konusunu söyledi.. benim sol göz kapagimda var V seklinde damar.. sen bi bak hele sende varmi?

selam kasim anaciklari
ben daha gidemedim..bari internete girip vakti gecireyim dedim

simdiden iyi tatiller canim. eski bir gurbetci olarak ne kadar heyecanli oldugunu tahmin edebiliyorum. biz bir gece oncesi hic uyumazdik heyecandan.
gecen sene daha heyecanliydim nedense bu sene pek heyecanim yok herseyi agirdan agirdan yaptim..telas yapmadim kendime hic

canım hayırlı yolculuklar bende 10 günlüğüne almanyaya gelmiştim baya bi gezdim bi aksilik olmazsa orda doğurmayı düşünüyorum

gel kiz gel valla nereye geliosun...yakin olursak bulusruz bile ne güzel olur..ebisceyle karnatesi bulsutu hava attilar bizde atarizzemuszemus

hayırlı yolculuklar canım
ara sıra girersinde görüşürüz
türkiyenin neresine konacaksınız bakalımkaydirigubbakcemile3

giricem zaten canim arasira meraktan catlarim ben yoksa bu hatunlar ne etti diye...
yalovaliyim ben canim yalova-cinarcik
bütün tatili orda geciricem esim benimle gelmedigi icin, o gelseydi baska yerlere de giderdik iyi olurdu ama tutturdu dogum zamani yoksa isi birakirim demeye..iznini dogum zamani alicak beni yalniz birakti bu sefermafoldumben

Selam arkadaslar;

hepinize selamlar.
gorusmek uzere.

canim insallah hayirli haberler alirsin

selam kizlar..
ya gecen gün yazmistim ama haftasonuna denk geldi...yeni bisey duydum.. sol göz kapaginizi hafif asagi indirince orda V seklinde ince bi damar olursa kiz cocugunuz olurmus.. erkek olucaksa o damar olmazmis.. simdi bizim cinsiyet daha belli degil.. kiz analari bi bakin bakalim sizde varmi öyle bisey.. hergece rüyamda ya pipi görüyorum yada kus.. bu cinsiyet mevzusu beni cok meraklandirdi..zemuszemus

gittim baktim valla üsenmedim büyütecli aynada baktim ince bi kilcal damar var gercekten ama V seklinde degil W seklinde benimkisikaydirigubbakcemile3
oda kesin yorgunluktan ve uykusuzluktandir:bbo:

fıstıklarrr napıyosunuzzzz
biz iiyiyiz kızımla heyecanlıyız birazcık
yarın çanakkale yolcusuyuz,bavulumuzu hazırladık
1 saat sonra anneme gidicez, bir hafta yokuz biz
meraketmeyin teyzeleri oldu mu :)))

bu arada bişey sorucam kızlar, bende acayip bi kaşıntı var iki gündür
biraz da renki koyu akıntı
acaba mantar mı oldum yoksa bende idrar yolu enfeksiyonu vardı
omu pörtledi ? sirkeli su olayını burda okumuştum onu yapıyorum ama
şimdilik bi etkisi olmadı, sizce bişey olurmu çok korkuyorum
sizdede oldumu böyle birşey, kaşıntıyla birlikte feciii bi işişme de var.

selam kasim anaciklari

gecen sene daha heyecanliydim nedense bu sene pek heyecanim yok herseyi agirdan agirdan yaptim..telas yapmadim kendime hic

gel kiz gel valla nereye geliosun...yakin olursak bulusruz bile ne güzel olur..ebisceyle karnatesi bulsutu hava attilar bizde atarizzemuszemus

giricem zaten canim arasira meraktan catlarim ben yoksa bu hatunlar ne etti diye...
yalovaliyim ben canim yalova-cinarcik
bütün tatili orda geciricem esim benimle gelmedigi icin, o gelseydi baska yerlere de giderdik iyi olurdu ama tutturdu dogum zamani yoksa isi birakirim demeye..iznini dogum zamani alicak beni yalniz birakti bu sefermafoldumben

canim insallah hayirli haberler alirsin

gittim baktim valla üsenmedim büyütecli aynada baktim ince bi kilcal damar var gercekten ama V seklinde degil W seklinde benimkisikaydirigubbakcemile3
oda kesin yorgunluktan ve uykusuzluktandir:bbo:

hmm yok kiss benimkisi baya bi V sekli.. hem senin oglusun olcakti dimi.. belki o yüzden yok.. kizlari olcaklar baksin bakalim bide.. buarada sana hayirli yolculuklar biz kaldik bu sene.. hem yolculuk hem izmirin sicagini cekemicegimi düsündüm.. seneye bebisimle bir gidicez Allah iztin verirse..

dikkat et kendine canim benim.. her wc den sonra yikanip iyce kurulan.. sirkeyi bilmiyorum da ayni o yöntemle karbonatta iyi geliyormus.. suyun icine biraz karbonat koy ve onunla yika.. idarini yaparken yanma oluyorsa akintinda koku varsa ihmal etme doktora görün mutlaka.. sanada hayirli yolculuklar.. fazla yormayin kendinizi,

canim gecmis olsun, doktora git bi idrar kültürü yaptir..
hamilelikte cinsel bölgenin dahada bir fazla temiz tutulmasi gerekio ama sirkeli su bana tuhaf geldi acikcasi bilmeden baska isler acma basina allah korusun

hmm yok kiss benimkisi baya bi V sekli.. hem senin oglusun olcakti dimi.. belki o yüzden yok.. kizlari olcaklar baksin bakalim bide.. buarada sana hayirli yolculuklar biz kaldik bu sene.. hem yolculuk hem izmirin sicagini cekemicegimi düsündüm.. seneye bebisimle bir gidicez Allah iztin verirse..

hayirlisi olsun canim bu sene kalin burda seneye bebek göstermeye gidince daha bi güzel olur...benimde niyetim yoktu ama dedem babannem cok yasli allah gecinden versin senenye kim ne olcak bilemeyiz onun icin gidiyorum...
benim oglan ihtimali var sekerim doktorum emin olamadi ayaklarini toplamisti...kordon da olabilir ben erkege benzettim ama kesin degil dedi....bide benim tipimden, kilo almamdan erkek ihtimali agirlik kazaniyo..sadece karnim sisiyo...kim görse yüzümüm cok güzellestigini söylüyo bana hic öyle gelmesede:roflol:

dikkat et kendine canim benim.. her wc den sonra yikanip iyce kurulan.. sirkeyi bilmiyorum da ayni o yöntemle karbonatta iyi geliyormus.. suyun icine biraz karbonat koy ve onunla yika.. idarini yaparken yanma oluyorsa akintinda koku varsa ihmal etme doktora görün mutlaka.. sanada hayirli yolculuklar.. fazla yormayin kendinizi,

karbonatı da bi deneyim o zaman belkim yararını görürüm
, yok yanma olmuyor canım sadece rengin de farklılık var
enfeksiyon için doktor antibiyotik vermişti bende içmem demiştim
o zaaman bol su iç demiştti günde 3 litreye yakın su içiyordum
ama bu aralar cıbıl cıbıl gezdim ayaklarımı kollamadım
heralde ondan böyle oldum diyorum, saol canım önerin için
inşallah kazasız belasız dönücez, sizde kendinize iyi bakın...

hamilelikte cinsel bölgenin dahada bir fazla temiz tutulmasi gerekio ama sirkeli su bana tuhaf geldi acikcasi bilmeden baska isler acma basina allah korusun
:

saol canım, ben baya bi araştırdım
bi zararı yok sanırım
hatta çok farklı bi yöntemle de kullanılıyooo çüşşş felan oldum okuyunca
allaha emanet artık inşallah bişey olmaz.

nasıl yaa niye eşin giremiyokiii
biz her muayeneye yapışık ikiz kimin gidiyoz ben göremiyom o görüyo zatiii
bu da özel hastane olduu için gireriz heralde beraber

anacım doktorda zaten beraber giriyoruz, hem ben hem kociş görüyoz bebişi o tamam... ama ben ayrıntılıyı özelde yaptırmıycam yaaa onun için... devlet hastanesinde almıyolarmış kimseyi:1no2:... telefona çekmeyi deniycemmm biraz yüzsüzlük ederim artıkın sırnaşık şey

kızlar bu arada bebeğinize ilk günlüğünü yapmayı düşünüyor musunuz?

canım bende de çoooookça akıntı (önceleri sarı sonra yeşile çalan renge döndü), bolca kaşıntı ve kızarıklık vardı... mantardır dedi doktorum tek kullanımlık fitil ve bir krem verdi... iki günde akıntıdan eser kalmadı... diyorum ki kaç aydır boşuna niye çektim ben bu eziyeti...akıntısız ve kuru dolaşmayı unutmuşum yaaa.... sen de ihmal etme canım...

hayirlisi olsun canim bu sene kalin burda seneye bebek göstermeye gidince daha bi güzel olur...benimde niyetim yoktu ama dedem babannem cok yasli allah gecinden versin senenye kim ne olcak bilemeyiz onun icin gidiyorum...
benim oglan ihtimali var sekerim doktorum emin olamadi ayaklarini toplamisti...kordon da olabilir ben erkege benzettim ama kesin degil dedi....bide benim tipimden, kilo almamdan erkek ihtimali agirlik kazaniyo..sadece karnim sisiyo...kim görse yüzümüm cok güzellestigini söylüyo bana hic öyle gelmesede:roflol:

öyle canim benim sen gitmekle en iyisini yapiyosun o zaman.. onlarin gönlünü dualarini almak lazim.. benim annem babam yanimda sükür.. gidince esimin ailesinde kalicam mecburen.. kaynana görümce cekemem bu halimle hemde rahat olamam orda kayinpederin yaninda.. seneye görümcemin oglunun sünneti var hem onuda aradan cikaririz..bakalim.. Allah neler gösteriyor..
bende sadece göbegimden aldim ama cokta almadim zaten haala 1 kilo almisim..gerci ilk hamilelikte ilk aylar göbekten alinirmis.. son aylarda yayilirmis.. öyle diyor yengem.. yani onla bi lgisi oldugunu sanmiyorum.. ama bende acaip cirkinlestim.. yüzüm sirtim gögsüm acaip sivilceler cikiyor.. hayirlisi olsun bakalim.. bizim kiz evladada erkek evladada ihtiyacimiz var.. yeterki saglicakla gelsinler.. :ecrin_bebek:

canım şişme de varsa mantar olmuşsun
dr. a danış fitil ve merhemi var onun hemen geçiyo ama dr.a sormak lazım
bende de olmuştu ilk evlendiğim zaman

ben bugun 5'te detayli ultrasona gidicem. icim kipir kipir. Insallah hersey yolundadir Allah'im.
hayırlı haberlerye gelirsin inşallah canım

canım kramp bendede oluyo gece bacağıma bir giriyo korkuyorum ertesi günde ağrısı geçmiyo sanırım kramplar normalmiş
ilk defa oldu canım ama çok felaket bişeydi inşallah tekrar olmaz

:.." Gebelikte (Hamilelikte) Bacak Krampları ve Bacaklarda Ağrı, Gebelik - Hamilelik Ve Bacaklarda Uyuşma Kramp Karıncalanma Ağrı" e-gebelik.net ..:

sende oku aslında hepimiz için önemli bakın lütfen

bende çamaşır asmaya gidiyorum bugün arapça var çalışamadım çok
sağol canım teşekkürler

Selam arkadaslar;

hepinize selamlar.
gorusmek uzere.
hayırlısonuçlarla gelirsin inşallah

selam kasim anaciklari
slm canım hadi hayırlı yolculuklar sana

güle güle gidip gelin canım
dr unu arayıp sor istersen canım

canım bende de çoooookça akıntı (önceleri sarı sonra yeşile çalan renge döndü), bolca kaşıntı ve kızarıklık vardı... mantardır dedi doktorum tek kullanımlık fitil ve bir krem verdi... iki günde akıntıdan eser kalmadı... diyorum ki kaç aydır boşuna niye çektim ben bu eziyeti...akıntısız ve kuru dolaşmayı unutmuşum yaaa.... sen de ihmal etme canım...

geçmiş olsun canım şükür atlatmışsın.
fitil benimde aklııma geldi aslında heralde antibiyotikten daha
zararsızdır, acaba hamileler kullanabiliyomu fitili,olmassa ben bi fitil istiyyeyim doktorumdan
tedavi edilmezse ciddi sorunlara neden olabiliyomuş sanırım allah korusun..

millettttttttttttttttt ben geldümmmmmmmm napıyonusssssssss delikafadulden
herkeşe öpücüklerrrrrrrrrrrrrrr sunuyommmmmm :içelim:

öyle canim benim sen gitmekle en iyisini yapiyosun o zaman.. onlarin gönlünü dualarini almak lazim.. benim annem babam yanimda sükür.. gidince esimin ailesinde kalicam mecburen.. kaynana görümce cekemem bu halimle hemde rahat olamam orda kayinpederin yaninda.. seneye görümcemin oglunun sünneti var hem onuda aradan cikaririz..bakalim.. Allah neler gösteriyor..
bende sadece göbegimden aldim ama cokta almadim zaten haala 1 kilo almisim..gerci ilk hamilelikte ilk aylar göbekten alinirmis.. son aylarda yayilirmis.. öyle diyor yengem.. yani onla bi lgisi oldugunu sanmiyorum.. ama bende acaip cirkinlestim.. yüzüm sirtim gögsüm acaip sivilceler cikiyor.. hayirlisi olsun bakalim.. bizim kiz evladada erkek evladada ihtiyacimiz var.. yeterki saglicakla gelsinler.. :ecrin_bebek:

hee ben de sadece göbüşten aldım gibi ama biraz da kalçadan
yüzüm çok çirkinleştiiii
sivilcelerin biri geçiyo yenisi çıkıyo yaaa mafoldumben
neyse kızım güzelliğimi alıyomuşş delikafadulden

karbonatı da bi deneyim o zaman belkim yararını görürüm
, yok yanma olmuyor canım sadece rengin de farklılık var
enfeksiyon için doktor antibiyotik vermişti bende içmem demiştim
o zaaman bol su iç demiştti günde 3 litreye yakın su içiyordum
ama bu aralar cıbıl cıbıl gezdim ayaklarımı kollamadım
heralde ondan böyle oldum diyorum, saol canım önerin için
inşallah kazasız belasız dönücez, sizde kendinize iyi bakın...

orda havalar isininca kaybetiin kendini dimi:) biz burda üsüyoruz haala.. ayaktan corap patik terlik eksik olmuyor.. kendini üsütme dikkat et..

anacım doktorda zaten beraber giriyoruz, hem ben hem kociş görüyoz bebişi o tamam... ama ben ayrıntılıyı özelde yaptırmıycam yaaa onun için... devlet hastanesinde almıyolarmış kimseyi:1no2:... telefona çekmeyi deniycemmm biraz yüzsüzlük ederim artıkın sırnaşık şey

kızlar bu arada bebeğinize ilk günlüğünü yapmayı düşünüyor musunuz?

akinti olmasi normalmis ama kasinti yanma falan baktirmak gerekiyor.. benimde cok yogun akintim var ama kültürde temiz cikti cok sükür..

Back
X