2009 Kasm Anneleri

:içelim:

iyiyiz şekerr senden nbrr

ayy iyi işte gönderdim kocişi işe geldim yanınızaaaaa

iyilik canım senden ne haber
naptın ne zaman taşınacaksınız ve şu görümce işi netleşti mi
ay bugün kociş ne zaman taşınacağımızı öğrencekmiş.ayyyyy böyle havada kaldık yaaaa gitsek gidemiyoz kalsak kalamıyoz.görümce işide askıda kaldı belli değil.ama ben bu kocişi ikna etcem diye düşünüyom.ayyyyyy yada o beni ikna etmesin abowwwwww:umursamaz:

ooooooooo yiwrıımmmmm van gölü cenevarımızda gelmüşşşşşş kaydirigubbakcemile3
hoşgeldün datlummmm napiyenn gıı

ayyyyyy kocişi yolladım geldim.hava sıcak yalnızım bakem bizim kızlar ne etmiş dedim haftasonu.

zillileeeeeeeeer denize gidilmiş ohhhhhhhhhh ay ben oturuyom siz yüzüyonuz çok kınadım aaaaaaa

82 modelim ben yiwrııımmmmm ama tabi değişen parça yok orjinalim ulan bennnnnnnnn :roflol:
ay gene damarlarımı geyik muabbeti kapladıııııııııııı

vuruk ezik de mi yok gıı :jeyyar:

nan krispii ne yedin gene piknikte obur gacııı cokacimcoook

canlarım ilgilinize alakanıza çoooook teşekkürler. ya sanki eşim benimle eskisi kadar ilgilenmiomuş gibi gelio beni azarlıyo arada bir bide çok tipsizleştim yaaa çok köreldim burda hiç arkadaşım yok dertleşiceğim. kendimi çok yalnız hissediyorum böyle salak oldum ben çok aktiftim bide gazeteciyim yaaa tüm kariyerimi bi köşede bırakıp evlendim arkadaşlarım şu an ingilterde filan master yapıolar beni insanların içinde çocuk gibi azarlıyo kızıncada sen kendine bak falan dio fiziki değişimde beni çok etkiledi kendime olan güvenim gitti ben bi araba kullanırdım erkek gibi kaldırımlara çıkıp park yapardım ama şimdi sanki direksiyona ilk kez geçmiş gibi oluyorum ayyyyyy anlat anlat bitmez hamileliğimden bile bişey anlamadım mafoldumben

canlarım ilgilinize alakanıza çoooook teşekkürler. ya sanki eşim benimle eskisi kadar ilgilenmiomuş gibi gelio beni azarlıyo arada bir bide çok tipsizleştim yaaa çok köreldim burda hiç arkadaşım yok dertleşiceğim. kendimi çok yalnız hissediyorum böyle salak oldum ben çok aktiftim bide gazeteciyim yaaa tüm kariyerimi bi köşede bırakıp evlendim arkadaşlarım şu an ingilterde filan master yapıolar beni insanların içinde çocuk gibi azarlıyo kızıncada sen kendine bak falan dio fiziki değişimde beni çok etkiledi kendime olan güvenim gitti ben bi araba kullanırdım erkek gibi kaldırımlara çıkıp park yapardım ama şimdi sanki direksiyona ilk kez geçmiş gibi oluyorum ayyyyyy anlat anlat bitmez hamileliğimden bile bişey anlamadım mafoldumben

kıııııııız hassas hatun sıkma canını.bendede oluyo bazen böyle hisler.ama hormonlar ve sıcaklar tavan yaptı ya anacım ondan bizde çıldırıyoz.az kaldı az sabret bizim bebişler gelsin kucağımıza o zaman amaaaaaaaan salla diyeceğiz herşeyi.

ayyyyyyyy o mesele beni deli etti ya valla.ama kocişte tık yok hiç bahsetmiyo bende bişey diyemiyom bekliyom bakalım van ilçe olursa gelmeyecekmiş hatun.-tatlicadiarzu-

vuruk ezik de mi yok gıı :jeyyar:

nan krispii ne yedin gene piknikte obur gacııı cokacimcoook

kızım o nasıl orjinal olsun o bebek nerden çıktı o zaman orjinal kız oğlan kıza derler:roflol:
piknikte börek yaptım patates salatası yaptım termosuma çay koydum hamağımıda aldımgittim hepsini kocişle afiyetle yadik walla kocişe az geldi yemekler bu kadarmı getirdin deyo sonra sonunu getiremedi manyek:roflol:

canim, dunyanin en guzel olayini yasadigini sakin unutma. kendini nasil iyi hissediyorsan onlari yap. mesela hafif makyaj, hosuna giden renklerde kiyafet, sacini yaptir vs...

esinlede otur seni uzen seyleri konus ama cokda takma derim ben. benimkide cok farkli degil. bak bugun detayli ultrasonum var adim gibi eminim hatirlayip gelmiycek. ben yine oglusumla gidicem. ama hic moralimi bozamam, bebisimi gorucem.opuyorumnanaktan

canim, dunyanin en guzel olayini yasadigini sakin unutma. kendini nasil iyi hissediyorsan onlari yap. mesela hafif makyaj, hosuna giden renklerde kiyafet, sacini yaptir vs...

esinlede otur seni uzen seyleri konus ama cokda takma derim ben. benimkide cok farkli degil. bak bugun detayli ultrasonum var adim gibi eminim hatirlayip gelmiycek. ben yine oglusumla gidicem. ama hic moralimi bozamam, bebisimi gorucem.opuyorumnanaktan

ya aslında bu kocişleride anlamak lazım ya.mesela benim doktor randevum oluyo ben hazırlanayım diyom nereye gidiyoz diyo unutmuş oluyo randevuyu.onlarında kafalarında bi ton şey var unutuyolar.ya onlar bizim gibi değil işte

canım hepimiz haddinden fazla alınganız ve bazen bende aynaya bakınca
kendimi kötü hissediyorum ama niye bu halde olduğumu düşününce takmıyorum

ama sakin kafaylada kocişinle konuş sendeki bu hallerden bahset biraz canım
onun aklına gelmiyodur belki ve kocişine karşı sende kırıcı konuşma
bazı erkekler kendilerine ilgi azaldığı ve azalacağı için alınganlaşabilir
o yüzden kocişine biraz ilgi alaka göster canım

ya aslında bu kocişleride anlamak lazım ya.mesela benim doktor randevum oluyo ben hazırlanayım diyom nereye gidiyoz diyo unutmuş oluyo randevuyu.onlarında kafalarında bi ton şey var unutuyolar.ya onlar bizim gibi değil işte

ewt bacım bu konuda sna hak weriyom
benimde randewularımı tahlil sonuçarımı hiiiiç hatırlamaz geçen tahlil sonuçlarımı aldım burda okadar sewindim sizlerle paylaştım sizler bile merak ediyosunuz ama o gecede diyorum yarın tahlil sonuçlarımı alacam dedim amma hiiiç hatırlamadı bile dedim ona insan bi merak eder neden telefon açıp sormuyorsun ne oldu sonuçlar nasıl çıktı diye bana ne dese beğenirsiniz kötü çıksaymış ben onu hemen ararmışım demekki iyi çıkmışki aramadın diyoo sinirlerimi daha çok gerdi bende daha ona söylemiycem hiç bişeyi

kızım o nasıl orjinal olsun o bebek nerden çıktı o zaman orjinal kız oğlan kıza derler:roflol:
piknikte börek yaptım patates salatası yaptım termosuma çay koydum hamağımıda aldımgittim hepsini kocişle afiyetle yadik walla kocişe az geldi yemekler bu kadarmı getirdin deyo sonra sonunu getiremedi manyek:roflol:

:roflol::roflol: ayyyyyyyy krize girdim vallaha tıhandım haaaaaaaa

canım yaa belki sen biraz hassaslaştığın için oluyodur yani ne biliim hamilelikte mi başladı öncesinde de varmıydı?
bazen ben de hissediyorum aynı şeyleri sanki kendime güvenim kalmamış gibi oluyorum
ama bak kendin diyosun sen zaten aktif kendi ayakları üzerinde durabilen bir kadınsın kesinlikle başkalarının bu güvenini zedelemesine izin verme
hem bu arada hiç de tipsizleşmemişsindir bana da öle geliyo tipim kaydı gibi ama geçici bi kayıklık bu merak etme buyrunnnnnnnnn

Back
X