2009 Kasm Anneleri

sürekli ağlıyorum yaaa mutsuzum şu aralar biraz eşimlede alakalı ya da ben çok abartıyorum bilmiyorum

canlarım ilgilinize alakanıza çoooook teşekkürler. ya sanki eşim benimle eskisi kadar ilgilenmiomuş gibi gelio beni azarlıyo arada bir bide çok tipsizleştim yaaa çok köreldim burda hiç arkadaşım yok dertleşiceğim. kendimi çok yalnız hissediyorum böyle salak oldum ben çok aktiftim bide gazeteciyim yaaa tüm kariyerimi bi köşede bırakıp evlendim arkadaşlarım şu an ingilterde filan master yapıolar beni insanların içinde çocuk gibi azarlıyo kızıncada sen kendine bak falan dio fiziki değişimde beni çok etkiledi kendime olan güvenim gitti ben bi araba kullanırdım erkek gibi kaldırımlara çıkıp park yapardım ama şimdi sanki direksiyona ilk kez geçmiş gibi oluyorum ayyyyyy anlat anlat bitmez hamileliğimden bile bişey anlamadım mafoldumben
,

canım yaaa.. bu aralar ben de çok ağlıyorum...:çok üzgünüm: hiç olmadık yere eşime bağırıyom,küsüyom bu sefer o da çıldırıyo bana bağırıyo....

kendini daha iyi hissetmeni sağlayacak birşeyler bul kendine... ama lütfen geçmişte yaptığın seçimlerle kendini yargılama.... bence bu çok yanlış olur.. pişmanlık duymak yerine gelecek için neler yapabileceğini düşünmek daha doğru olur gibi....daha fazla üzülme olur mu:teselli:

niye vuruyosun ki yaaaa zaten canım sıkılıyoduuuu mafoldumben

krispicim aynı dert bende de var üstelik benim eşim bir kez olsun benimle bebeğimizi görmek için bile olsun işinden izin alıp gelmedi yani daha bebişimizi sadece resimlerde gördü hastanede herkes eşiyle geliyo bi ben sap gibi tek başıma oluyorum :((( doktordan dönünce yada tahlillerimi alınca hiç aramıyo akşam ben anlatmasam sormuyo bile bende kızıyorum madem sormadın yok sana bebişin resmi falan görme diyorum intikamım acı oluyor yanilülülülülülü

bide diyolarki neden en son herşeyi babalar duyuyor duyar tabi sen taaa annesinin karnındayken bebeği merak etmezsen halini hatrını sormazsan herşeyi en son sen duyarsın
boşwer bacım walla kafama takmıycam sormasın napalım biz bebişlerimizle gider geliriz

oha nan 12. haftada ben hamile olduğumu yeni annadıydım bee :roflol:
valla benimki hafif hafif pıtpıtlatıyor tekme mekme yok dışardan da fazla hissedilmiyo
yaa :mymeka:

nası yaaniii
o kadar aşağıda mı kızııımm zemuszemus
valla benimki de aşşada nann bazen çıkıp gitcek falan sanıyom yane
kızlar ya isim düşünmeye başladınızmı
ben kızıma isim bulamıyorum ne bileyim şöyle değişik güzel bişi olsun ama anlamıda güzel olsun istiyorum varmı aklınıza gelen güzel değişik isimler paylaşalım olurmu kızlar
karakız canım ERVA güzel ve manalı bir isim anlamını şu an hatırlayamıyorum desem kaydirigubbakcemile3
ooh hatun aldırdı bilg. sonundaa hihoyyyt
ayy evet evet aldırdım işte :jeyyar: nasıl aldırdığımı tahmin edersin sanırım :sm_cool:
amaaaaaaaan bu adamlar bizim gibi ince düşünmüyo işte onların yapısı bizimkinden o kadar farklı ki.aslında onlarda bizim gibi önemsiyo ama belli edemiyolar.ben bazen kocişe kızıyorum hani sevinmedinmi her hangi bi olay için sevindim diyo ama sakin.ben hoplayıp zıplıyorum çığlık atıyorum.olmuyto işte onlar bizim gibi
doğru diosun cicim o zaman acımycaz onnaara falla ben rüyamda beni aldattığını görmüştüm ertesi gün gittik bana süper bi ayakkabı aldık zemuszemus

unutmasin banane ya, o kadar gereksiz seyleri hatiliyor ki bunu da hatirlayiversin bi zahmet. bak simdi cikicam ben telefon bile etmedi yani coktan unuttu. tabi bu burnundan fitil fitil getirilecek daha sonra.kötükedihüso

sen naptin, recel yaptin mi?

hadi bacım hayırlı haberlerle gel.bu arada daha yapmadım reçeli çarşamba günü
pazardan alam çilek yapam diyom.

bu arada kızlar van merkezmi ilçemi belli olmadı ama ayın 26 sından sonra gidiyoruz.26sından sonra istanbula veda ediyom.ayyyyy bari gitmeden denize gidemde dimi amaaaaa

karakız canım ERVA güzel ve manalı bir isim anlamını şu an hatırlayamıyorum desem kaydirigubbakcemile3

ayy evet evet aldırdım işte :jeyyar: nasıl aldırdığımı tahmin edersin sanırım :sm_cool:

doğru diosun cicim o zaman acımycaz onnaara falla ben rüyamda beni aldattığını görmüştüm ertesi gün gittik bana süper bi ayakkabı aldık zemuszemus

:roflol::roflol: ay alemsin haaaa.sen rüyanda gör sonra acısını çıkar ohhhhhhhhhhhhhhlülülülülülü

ay ebisce ewet benimkide çok aşağıda şu andaha küçük olmasına rağmen oturup kalkarken aşağı baskı yapıyo we dışarda çok gezincede bıçaklar saplanıyo herhalde çıkmak içi sabırsızlanıyor
kızımda hiç böyle değildi kızım çok yukardaydı öyleki kaburgalarımı ağrıtırdı zilli nefes alamıyodum sanırsam kız bebkler yukarıda erkekler aşağıda oluyor

kıs ne cabuk tekmeler basladı karnınız şişti 21 haftada anca basadı karnım şişmeye

bide diyolarki neden en son herşeyi babalar duyuyor duyar tabi sen taaa annesinin karnındayken bebeği merak etmezsen halini hatrını sormazsan herşeyi en son sen duyarsın
boşwer bacım walla kafama takmıycam sormasın napalım biz bebişlerimizle gider geliriz

aslında haklısın çok takmamak lazım ama ne yapayım ben dayanamıyorum en zoruda doktora tek gidip orda herkesin yanında eşininde olduğunu görmek offf offf :çok üzgünüm:
haftaya doktora gidicem izin al sende gel desem eminim yine gelemem diyecek gelmezse bende cinsiyetini öğrensemde ona söylemeyeceğim işte herkese söyliycem bi ona söylemiycem görür o gününü:mymeka:

kıs ne cabuk tekmeler basladı karnınız şişti 21 haftada anca basadı karnım şişmeye

walla ben pantolonlarımı hala giyiyom çünkü göbeğimin altında duruyo ama gömleklerin ön düğmesi kapanmıyo badi giysem çıkıyo zaten dışarı yawaş yawaş millet anlıyo galiba hamiş olduğumu

bizim evde hem desktop hem laptop var ama akşam ikimizin de aklına gelip açmıyoz valla hiiç göresim bile gelmiyo
nann ben burda size laf yetiştiremedikçe kuduruyom akşama bari laflarız ya da ne bilim geçmişi okurum en azından merak ettiğim konuları araştırırım...
,
canım yaaa.. bu aralar ben de çok ağlıyorum...:çok üzgünüm: hiç olmadık yere eşime bağırıyom,küsüyom bu sefer o da çıldırıyo bana bağırıyo....

kendini daha iyi hissetmeni sağlayacak birşeyler bul kendine... ama lütfen geçmişte yaptığın seçimlerle kendini yargılama.... bence bu çok yanlış olur.. pişmanlık duymak yerine gelecek için neler yapabileceğini düşünmek daha doğru olur gibi....daha fazla üzülme olur mu:teselli:

nann bu kocalar nie böle yaaa kızıyom onnara benimki böle diil ama çocuk sever kimin seviy benii bu hamişlikten diil ama zaten öleydi allaha çok şükür sevgimizi gösteririz ikimizde ben öperek severek uyandırırım sabah onu o da bazen geceleri elim ayağım çarpar ona mesela hemen tutar elimi kolumu öper kucaklar ne bilimm iştee sevgisini gösterir yanii
:roflol::roflol: ay alemsin haaaa.sen rüyanda gör sonra acısını çıkar ohhhhhhhhhhhhhhlülülülülülü
tabe her ne kadar sevgisini gösteriyo neyin disekte cnm boş bırakmamak lazım düşün rüyada böle olursa gerçekte bi kabahati olsa kimbilir naaparım demi :jeyyar:

aslında haklısın çok takmamak lazım ama ne yapayım ben dayanamıyorum en zoruda doktora tek gidip orda herkesin yanında eşininde olduğunu görmek offf offf :çok üzgünüm:
haftaya doktora gidicem izin al sende gel desem eminim yine gelemem diyecek gelmezse bende cinsiyetini öğrensemde ona söylemeyeceğim işte herkese söyliycem bi ona söylemiycem görür o gününü:mymeka:

cinsiyetini bile ben söyledim :roflol::roflol:

walla ben pantolonlarımı hala giyiyom çünkü göbeğimin altında duruyo ama gömleklerin ön düğmesi kapanmıyo badi giysem çıkıyo zaten dışarı yawaş yawaş millet anlıyo galiba hamiş olduğumu

benim bu hafta aniden pırtladı karnım

hehe dur bi bakalım erkekler kulubu diye bi yer varmı.varsa senin kociş kesin ordadır haaaaaaaakaydirigubbakcemile3
olabülüüü
eminimki siwilceli halin daha gözeldir haaa bence siwilcenin kıymetini bil bi daha bulamazsın:roflol::roflol:
hee ne demezsiinn manyakk mı ne yaa :mymeka:
krispicim aynı dert bende de var üstelik benim eşim bir kez olsun benimle bebeğimizi görmek için bile olsun işinden izin alıp gelmedi yani daha bebişimizi sadece resimlerde gördü hastanede herkes eşiyle geliyo bi ben sap gibi tek başıma oluyorum :((( doktordan dönünce yada tahlillerimi alınca hiç aramıyo akşam ben anlatmasam sormuyo bile bende kızıyorum madem sormadın yok sana bebişin resmi falan görme diyorum intikamım acı oluyor yanilülülülülülü
benim eşim de nerdeyse beni bırakıp gidecek hastaneye
görebilse giderdi belki :roflol:
,

ağlama sen de
canın sıkılmasın döverunn

nası aşşada gııı

nan ebiscee ders ver kız bize delikafadulden

ay ebisce ewet benimkide çok aşağıda şu andaha küçük olmasına rağmen oturup kalkarken aşağı baskı yapıyo we dışarda çok gezincede bıçaklar saplanıyo herhalde çıkmak içi sabırsızlanıyor
kızımda hiç böyle değildi kızım çok yukardaydı öyleki kaburgalarımı ağrıtırdı zilli nefes alamıyodum sanırsam kız bebkler yukarıda erkekler aşağıda oluyor
hımm dimek ondan valla benimki nerdeyse ağzımdan çıkacak :roflol:
nefes alamıyom
nann ben burda size laf yetiştiremedikçe kuduruyom akşama bari laflarız ya da ne bilim geçmişi okurum en azından merak ettiğim konuları araştırırım...

nann bu kocalar nie böle yaaa kızıyom onnara benimki böle diil ama çocuk sever kimin seviy benii bu hamişlikten diil ama zaten öleydi allaha çok şükür sevgimizi gösteririz ikimizde ben öperek severek uyandırırım sabah onu o da bazen geceleri elim ayağım çarpar ona mesela hemen tutar elimi kolumu öper kucaklar ne bilimm iştee sevgisini gösterir yanii

tabe her ne kadar sevgisini gösteriyo neyin disekte cnm boş bırakmamak lazım düşün rüyada böle olursa gerçekte bi kabahati olsa kimbilir naaparım demi :jeyyar:

şiişşştt kırmızı nokta :kedi:
ayy kıız benimki de ööle özledim bak şimcikkk
çok ilgili gerçekten yirim ben onuuu opuyorumnanaktan

Back
X