sürekli ağlıyorum yaaa mutsuzum şu aralar biraz eşimlede alakalı ya da ben çok abartıyorum bilmiyorum
,canlarım ilgilinize alakanıza çoooook teşekkürler. ya sanki eşim benimle eskisi kadar ilgilenmiomuş gibi gelio beni azarlıyo arada bir bide çok tipsizleştim yaaa çok köreldim burda hiç arkadaşım yok dertleşiceğim. kendimi çok yalnız hissediyorum böyle salak oldum ben çok aktiftim bide gazeteciyim yaaa tüm kariyerimi bi köşede bırakıp evlendim arkadaşlarım şu an ingilterde filan master yapıolar beni insanların içinde çocuk gibi azarlıyo kızıncada sen kendine bak falan dio fiziki değişimde beni çok etkiledi kendime olan güvenim gitti ben bi araba kullanırdım erkek gibi kaldırımlara çıkıp park yapardım ama şimdi sanki direksiyona ilk kez geçmiş gibi oluyorum ayyyyyy anlat anlat bitmez hamileliğimden bile bişey anlamadım mafoldumben
canım yaaa.. bu aralar ben de çok ağlıyorum...:çok üzgünüm: hiç olmadık yere eşime bağırıyom,küsüyom bu sefer o da çıldırıyo bana bağırıyo....
kendini daha iyi hissetmeni sağlayacak birşeyler bul kendine... ama lütfen geçmişte yaptığın seçimlerle kendini yargılama.... bence bu çok yanlış olur.. pişmanlık duymak yerine gelecek için neler yapabileceğini düşünmek daha doğru olur gibi....daha fazla üzülme olur mu:teselli:
:mymeka:
niye vuruyosun ki yaaaa zaten canım sıkılıyoduuuu mafoldumben