2009 Kasm Anneleri

iyi akşamlar maviişş
ben de çıkacam az kaldııı
gıı ebiscee bu garu zengin görünüyo biraz fazla alalım demişlerdir zemuszemus
hee geç dalganı dimi doğumda seni bi güzel yolmasınlar nann 9 ay senden bişi almadık deyii :) sen de az diilmişin yane kıs hangimizin ümitköyde evi var sengözlerimebaksanab

kızlarrrrr nasılsınız ne zamandır bakamıyordum bugün doktoruma bir arkadaşımı götürdüm benim randevuma daha vardı ama beleşten gel hadi sanada bakalım dedi bebeğimi görmüş oldum :))))322 gr. 21 cm. olmuşş kızcağızımmmmm doktorrr herşey güzel dedi ben hiç kilo almamışım ama bebek almış aferin dedi çokk mutlu oldumm çokkkkkkkkkkkkkkkkkk:)

hadi yaaa... benim eşimde hiç ilgilenmez futbolla ama oğlumuz ilgilenebilir demek ki... hazırlıklı olalım o zamana.s

evet pahalıdır büyük ihtimalle.. hem ben kocişime desem yapar aynısından vallaa.bunlara para mı vercem sanki:dilcikar:

hazirlanin valla canim. iste sana canli ornegiz. benim oglan su anda bile sokakta top tepiyo.sırnaşık şey

yaa benim kociş maç delüsü umarım oğlan ona çekmez yaaa

benim esim fanatik olmadigi halde oglan acayip fanatik. senin esin mac delisiyse hicccc sansin yok. dogustan fanatik olucak.delikafadulden

kızlar ben geldim oğlusuma ciciler aldım ilk defa ay ne güzel bişe ya sevip sevip duruuommmmmmmmmmmm

kızlarrr napıyonusssssssss ben banyo yaptım mayıştımmmm tv isliom uzandım bide size bakem dedimm yerimseniben

benim her bi yanım ağrıo dısarı cıktımmı böle oluo ya gecmiş olsun cnm bebeğe biraz cici aldım ilk defa :) sen bişeler aldınmı

yok teyzesi yaaa yavruşuma bi don bi çorap bile almadım kötü anneyüm bennn :olmaz:
sen ne aldın kıssssssssss ayy ne sevimlidirler hee zemuszemus

ay bende ilk defa aldım annem tulum aldım corap aldım penye battaniye havlu vs cok tatlılar yaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Back
X