2009 Kasm Anneleri

hee geç dalganı dimi doğumda seni bi güzel yolmasınlar nann 9 ay senden bişi almadık deyii :) sen de az diilmişin yane kıs hangimizin ümitköyde evi var sengözlerimebaksanab
yok yaa ümitköy diil civarı diyelimm kaydirigubbakcemile3
itekk sende kartanesinin msn adresi var mı?
hatuun eve bilg. aldın artık msnlere de mi akıcaaann kaydirigubbakcemile4
kızlaarrr iyi geceler bende nasıl oluyosa kimsenin olmadığı saatleri buluyom

ya valla sabah sabah geldim ooh dedim şu geçmişi okuya okuya kahvaltımı edeyim ama hiiç bişey yazmamışınız beee

günaydın kıslarrr hepinizii öpüyorummm opuyorumnanaktan

dün akşam gezmeye gitmiştik eşimin dayısının kızı bebişime bi çıtçıtlı badi verdi
eve gelme hediyesi diye kardeşide hamileydi onun kızı olcekmiş
benimde hep erkek sanmışlar hayırlısı bakem
haftaya gittiğimde gösterir inşallah meleğim
bu hafta nedense hep erkekmiş gibi geldi bana kafamçokkarıştı
bu ikinci hediyemiz annemde iç çamaşırı almıştı sırnaşık şey

günaydınnnnnnnnnnnnn
len kartanesi şu ümitköyü de merak ettim haaaaaaa eccük pahalı bi yer heral :jeyyar:

slm kızlar ne haber?ümitköyün içimi kartanesi şu eskişehir yolunda olan dimi bende hep oraları karıltıryorum çay yoluda o taraflarda dimi..oradaki evler güzel oluyor çokta pahalı diil ama yeni yapılanlardan aldıysanız öde öde bitmez benim kuzen o taraflarda okula gidiyordu diyorum ya umarım yanlış yeri söylemiyorumdur başkente giderken hep görüyor diyor yeniler çok pahalı diyee..allah tez zmanda ödeme kolaylıgı versin size cnm bebiş bereketiyle gelsin.. nan cerin ne haber dün masaj yaptıramadın sanursam mayışmışsın tabii o masajın etkisyle günlerce mayışık olursun sen.. len kimseler yok aseba burada birde uyanamadımı bu karular?aseba ne haber nasılsın?

günaydın tatlı kasım annişleri
dün ikili test sonucunu aldım
1/10000 cıktı :nazar: doktor 3lüye bile gerek yok dedi
sevincimi sizlen paylasmak istedim
bebişler iyidir insallah :nazar:
öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan

kızlar günaydın, bu gece doğru dürüst uyuyamadım yaa kramp girdi bacağıma 3 kere çok fenaaa senağlama

günaydın canım bu kasılma ve kramlar ıcın doktor magnezyum dıye bır ılac verılıyor suya karıstırılıp içiliyor olması lazım konus doktorunla yazsın canım

günaydın canım bu kasılma ve kramlar ıcın doktor magnezyum dıye bır ılac verılıyor suya karıstırılıp içiliyor olması lazım konus doktorunla yazsın canım

2 hafta sonra gidicem sorayım bari cnm sağol.o kadar cnm yandıki anlatamam eşim ovduda açıldı ama ağladım acısından senağlama

mavişimmmmm akşam valla kocişle başbaşa kalmak istedim kimseyi çekemezdim :)) haftada bi kaç kez gelseler yeter yane heheh

kızlar günaydın, bu gece doğru dürüst uyuyamadım yaa kramp girdi bacağıma 3 kere çok fenaaa senağlama

geçmiş olsun o kramplar için magnezyum veriyor dr yarım bardak suya karıştırıp içiyorsun benim diğer drum vermişti kendi drum normalde 20. haftada veriyoruz ama vitamin olduğu için erken kullanmanını bi sakıncası yok içebilirsin demişti hala içiyorum hergün bi tane

slm kızlar ne haber?ümitköyün içimi kartanesi şu eskişehir yolunda olan dimi bende hep oraları karıltıryorum çay yoluda o taraflarda dimi..oradaki evler güzel oluyor çokta pahalı diil ama yeni yapılanlardan aldıysanız öde öde bitmez benim kuzen o taraflarda okula gidiyordu diyorum ya umarım yanlış yeri söylemiyorumdur başkente giderken hep görüyor diyor yeniler çok pahalı diyee..allah tez zmanda ödeme kolaylıgı versin size cnm bebiş bereketiyle gelsin.. nan cerin ne haber dün masaj yaptıramadın sanursam mayışmışsın tabii o masajın etkisyle günlerce mayışık olursun sen.. len kimseler yok aseba burada birde uyanamadımı bu karular?aseba ne haber nasılsın?
günaydın canım iyilik senden naber bak uyanan gacılar geldi yavaş yavaş

ayy canım ya ben geçen gece çektim o kramp ağrılarını 1 defa girmişti
ama gün boyu ağrısı geçmedi çok kötü ne etcez biz bu kramplarla
kalsiyum eksikliği olursa kramp girer süt iç yoğurt ye diyorlar
nette baktım aksine daha çok arttırırmış süt ve yoğurt
kalsiym ihtiyacını yeşil sebzelerden alacakmışız krampların azalması için

hepınıze günaydın kırçiçekleri zemuszemus
günaydın canımm

günaydın tatlı kasım annişleri
dün ikili test sonucunu aldım
1/10000 cıktı :nazar: doktor 3lüye bile gerek yok dedi
sevincimi sizlen paylasmak istedim
bebişler iyidir insallah :nazar:
öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan
gözün aydın canım sağ salim bebişni kucağına alırsın inşallah

kasım anneleri ve bebişleri hepinize günaydın

günaydın canım

kızlar istanbul'da olanlar için bebeğim olacak semineri varmış Medical Park Göztepe Hastanesinde yarın ücretsiz Katılım için 0216 472 70 60 doğum koçu ayşe öner ve uzmanların katıldığı ist kaçırmayın bence

günaydın kızlar
şişko gacılar
göbekli gacılar
ay şaka maka göbekler şişmeye başladı kızlar dün ilk defa birisi hamile olduğumu anladı komşu karu bebekmi geliyor dedi ewet dedim yoksa erkekmi dedi bilmiyorum dedim baktırmadım erkeğe benziyor dedi dön arkanı bakem popona deyo baktı popoma popon aşağıda diyo karnıma tuttu ewet erkek diyo bende hadi bakalım hayırlısı cinsiyetini söylemedim çünkü ayrıntılı ultrasondada erkek derse doktor o zaman daha emin olabilirim

geçmiş olsun o kramplar için magnezyum veriyor dr yarım bardak suya karıştırıp içiyorsun benim diğer drum vermişti kendi drum normalde 20. haftada veriyoruz ama vitamin olduğu için erken kullanmanını bi sakıncası yok içebilirsin demişti hala içiyorum hergün bi tane

sorcam bakalım cnm bende gidince dr.a inşallah bi daha olmaz yaaa.
Aseba cnm ben varya hergün 1 lt.süt içiyorum daha nasıl eksik olsun bu kalsiyum kaydirigubbakcemile3 azaltmammı lazimki neyse dr.a sorcaz artıkın

Back
X