Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok yaa ümitköy diil civarı diyelimm kaydirigubbakcemile3hee geç dalganı dimi doğumda seni bi güzel yolmasınlar nann 9 ay senden bişi almadık deyii :) sen de az diilmişin yane kıs hangimizin ümitköyde evi var sengözlerimebaksanab
hatuun eve bilg. aldın artık msnlere de mi akıcaaannitekk sende kartanesinin msn adresi var mı?
kızlaarrr iyi geceler bende nasıl oluyosa kimsenin olmadığı saatleri buluyom
kızlar günaydın, bu gece doğru dürüst uyuyamadım yaa kramp girdi bacağıma 3 kere çok fenaaa senağlama
günaydın canım bu kasılma ve kramlar ıcın doktor magnezyum dıye bır ılac verılıyor suya karıstırılıp içiliyor olması lazım konus doktorunla yazsın canım
günaydın tatlı kasım annişleri
dün ikili test sonucunu aldım
1/10000 cıktıdoktor 3lüye bile gerek yok dedi
sevincimi sizlen paylasmak istedim
bebişler iyidir insallah
öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan
kızlar günaydın, bu gece doğru dürüst uyuyamadım yaa kramp girdi bacağıma 3 kere çok fenaaa senağlama
günaydın canım iyilik senden naber bak uyanan gacılar geldi yavaş yavaşslm kızlar ne haber?ümitköyün içimi kartanesi şu eskişehir yolunda olan dimi bende hep oraları karıltıryorum çay yoluda o taraflarda dimi..oradaki evler güzel oluyor çokta pahalı diil ama yeni yapılanlardan aldıysanız öde öde bitmez benim kuzen o taraflarda okula gidiyordu diyorum ya umarım yanlış yeri söylemiyorumdur başkente giderken hep görüyor diyor yeniler çok pahalı diyee..allah tez zmanda ödeme kolaylıgı versin size cnm bebiş bereketiyle gelsin.. nan cerin ne haber dün masaj yaptıramadın sanursam mayışmışsın tabii o masajın etkisyle günlerce mayışık olursun sen.. len kimseler yok aseba burada birde uyanamadımı bu karular?aseba ne haber nasılsın?
ayy canım ya ben geçen gece çektim o kramp ağrılarını 1 defa girmiştikızlar günaydın, bu gece doğru dürüst uyuyamadım yaa kramp girdi bacağıma 3 kere çok fenaaa senağlama
günaydın canımmhepınıze günaydın kırçiçekleri zemuszemus
gözün aydın canım sağ salim bebişni kucağına alırsın inşallahgünaydın tatlı kasım annişleri
dün ikili test sonucunu aldım
1/10000 cıktıdoktor 3lüye bile gerek yok dedi
sevincimi sizlen paylasmak istedim
bebişler iyidir insallah
öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan
kasım anneleri ve bebişleri hepinize günaydın
geçmiş olsun o kramplar için magnezyum veriyor dr yarım bardak suya karıştırıp içiyorsun benim diğer drum vermişti kendi drum normalde 20. haftada veriyoruz ama vitamin olduğu için erken kullanmanını bi sakıncası yok içebilirsin demişti hala içiyorum hergün bi tane