2009 Kasm Anneleri

nan tamam durun artık ymekten felan bahsetmeyin canımız çekiyor yaa yaptıracak kimsemde yok şimdi zaten annem burada degil kayınvalidemde yazlıkta kime deyecem ben şimdi hafta sonu ytapsak deyüz ama çok var akşmalrıda zor oluyor yapmak..off bak bu karular başımıza ne açacak..

heee acaba gitmesemmi parada cebimde kalır demi a.sa.s

vereliniortakvereliniortaktebrik edirem bacım
yanlız dilmuhu iyice korkuttuk :roflol::roflol:

yok anam korkmadım.dur bakalım nasıl olcak.valla benimki büyük ihtimalle benim yüzümden çok şımarık bi bebek olur gibi geliyo bana.valla kociş benden daha fena o daha çok şımartır bilmem artık nasıl olur

lan çıtırtı zopamı istiyon sen agızımızın sularını akıtmaya hakkınmı var nasıl yapcaz biz şimdik hem çalışıyoruz sen evdesin istesen yaparsın bak beni getirme oraya şaçlarını yolarumm...ana karıya bak birde limonlu flan diyo..
ewdeyim ama yapameyom yaprağım yok olsaydı yapardım
nan tamam durun artık ymekten felan bahsetmeyin canımız çekiyor yaa yaptıracak kimsemde yok şimdi zaten annem burada degil kayınvalidemde yazlıkta kime deyecem ben şimdi hafta sonu ytapsak deyüz ama çok var akşmalrıda zor oluyor yapmak..off bak bu karular başımıza ne açacak..
için rahat olsun yapameyom zatiiii
yok anam korkmadım.dur bakalım nasıl olcak.valla benimki büyük ihtimalle benim yüzümden çok şımarık bi bebek olur gibi geliyo bana.valla kociş benden daha fena o daha çok şımartır bilmem artık nasıl olur

walla biri şımartıyo biri dizginliyo kızım benden hem korkar hem herşeyi benden ister bana şımarır

pis boğaz memuru seni
:jeyyar:

daktulocumun nannn eyy mi hee kıyak iş yaz gızım hesabımı yanüü sositososito

senin herzaman ki halin bacım aş maş ermedin yani :teytey: hep böleydın sen :roflol: :roflol:

ivett canlüzüm yaz kızım kereviz hesabuuu emme bizde duruşma yok yane hakimin önünde çıtır çıtır yazmiyos yazı işleri müdürlüğünde free takılıyos yerimseniben
ama 10 parmak yazarun yane klavyeye bakmadan sölemesi ayup mesleemin hakkunu verürünn sırnaşık şey

alır tabe delü kimin birikim yapiyy söllim de paraları bana getürsün bareee mevduat hedefim var 750.000-tl
kıs sussana kim yapcek bize şinci o dediğinden ana yok ata yok bi başımıza alla alla çalışıyoz da zaman yok ki yapak haftasonuna da çok var daha üstelik
sopalık gacı :oklava:

ülen ebiş sen anca hayal kur hedef belirle atı alan ümitköyü geçti beee naniknanik sen öölee allan bankacısı kendine faydan yok leyynn delikafadulden

ayyy kız canlız seni düşünemiyom beni ekran başında izleyecen yaprak dolması yerken sen sinirden müşterilerin saçını başını yolmuşsun :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

ya krispi sen çok kaşınıyon bak millet uzakta ama ben istanbuldayım biliyon :jeyyar: falla gelip herkeşin yerine saçını başını yolacam haaaaaaaa kötükedihüso

dilmuhhhhhhh şekerim hadi iisin bebişkoyu da görmüşünnn kız 2 temmuzda gitcem diyon dr a ama sen o zaman van da olmican mı CADIARZU

ayy kızlar bu arada maşallah diyemde yane bugun bi iştah iştah ayu gibi yedüm hem kahvaltıda hem öğlen yemeendee aabbaaowww içime fil kaçtı sankeee

dilmuhhhhhhh şekerim hadi iisin bebişkoyu da görmüşünnn kız 2 temmuzda gitcem diyon dr a ama sen o zaman van da olmican mı CADIARZU

sağol bacım.ayyyyyy sorma oda ayrı bi sorun doktora söyledim ben 26 sından sonra gidiyorum diye ama doktor vanda 4 boyutlu ultrason bakacak kimse yok yaptır öle git dedi bende ne edem mecbur bekleyecez.işte ben gene doktorla bi daha konuşcam daha erkene alabilirmiyiz diye bakalım artık.

niye kız koca Van'da yokmuymuş ablam bi sürü özel hastane var burda dedü belki adam Van da medical park yok ya seni kaptırmak istememüştür :)

niye kız koca Van'da yokmuymuş ablam bi sürü özel hastane var burda dedü belki adam Van da medical park yok ya seni kaptırmak istememüştür :)

kız olurmu vanda medicalpark var.hatta dediki medicalparkta devam edersin gitmeden önce ben sana doktor tavsiye ederim.ama orda 4 boyutlu yapan doktor yokmuş.ya bide ben bu doktora çok güveniyom bu doktor baksın istiyordum meğer vandada yokmuş zaten.ne bilem işte bakalım bu testide yaptırıp sonrasında hemen yola çıkalım diyoz ama hayırlısı herşeyin

yoooooo daha elletmem:umursamaz::umursamaz:

anacim, kadin caktirmadan ellemis elliycegi kadar. daha da elletmem diyo.:roflol::roflol:

gııııııııııı dur bakalım doğduktan sonra ne diycem.bu arada senin oğlanada maaşallah canım.allah analı babalı büyütsün

Amin canim, Rabbim tum cocuklari bagislasin.:nazar:

dilmuh gözün aydın cnm,her gidişimizde dahada büyümüş oluyo bu bebişler acayip şaşırtıyolar insanı :nazar: sen herşeyini yaptır git onca telaşta hiç değilse aklında olmasın dr.işlerin hemde güvendiğin dr.yapsın bence cnm.

Wannababy yaa cnm ben geçmişi okuyamadım kaç gündür naptın detaylıda*

dilmuh gözün aydın cnm,her gidişimizde dahada büyümüş oluyo bu bebişler acayip şaşırtıyolar insanı :nazar: sen herşeyini yaptır git onca telaşta hiç değilse aklında olmasın dr.işlerin hemde güvendiğin dr.yapsın bence cnm.

Wannababy yaa cnm ben geçmişi okuyamadım kaç gündür naptın detaylıda*

detaylim cok sukur cok iyi gecti canim. hersyimiz normal sukurler olsun.

bu arada bizim gunumuz ayni, sen gittin mi detayliya?

slm kızlar aranızda tetanoz asısını olan varmı ben bugün gitcem ama ateş yada baska haliszilikler yapıomu evde yalnızım eşim operasyonda bi ksç gün sonra gelecek bişe olurmu acaba bu asıdan yalnız basıma korktumda

herkese günaydın kızlarr
maşşaallah bu sabah ne kaddar kalabalığız:nazar:
ay dünden beri bi hoşumsırnaşık şey kızım olcek ya ondan dolayızemuszemus. ayyy böle içim kıpır kıpır:dance: bide bugün rüyamda behlülü gördüm acaba içimin böle kıpır kıpır olmasında bu rüyanın bi etkisi var mı ki acaba:utangac:
tööbe töööbee :1ninca:
ya bu krispi karısı manyak haa erkek derrrrmişim deyo ulan senin popoyu mu ellemişti o zaman bu erkek komşu bakemmm :roflol:
tööbe tööbe :1ninca:
aa unutmuştum kız ben onu alam dur ii hatırlattınnn
bu arada öyle bir topic mi açıcas ya rebbbimmmmm ne topic delüsü gacileris yauwwww hah ahan bende görmemiş topic manya kasım anaları deyü bi topic açacam herkesi beklerün yaneee :roflol:
yewrum çekte koy sen fotolarıııı okiş miiiiiii
:roflol: :roflol:
görmedik tabü kızııııımmmm
allahtan oğlumuz olmuyoo yoosam şeyini kopartacaduukk :sm_confused:
koyarım cicim açayım da bi topici

Back
X