2009 Kasm Anneleri

krispi paralara koştu mustahak şart oldu gari kırişpi EYÜPHAN ahanda koyma seni topa tutar millet sositososito

ben kaçayom kızlaarr,çarşıya gidecemm bebişime bişeleer bakceemm.
maaşı yeni aldık bitmeden bişeyler alam :roflol:

ya kızlar size bişey soracağım
benim göğsümün ucunda minnacık bişi çıktı nasıl desem böle toplu iğne başı gibi bişi çıktı ama minik ve o bu sabah acıdı ne olduğunu anlamadım sizdede varmı böyle birşey beze gibi bişi

ben kaçayom kızlaarr,çarşıya gidecemm bebişime bişeleer bakceemm.
maaşı yeni aldık bitmeden bişeyler alam :roflol:

delikafadulden bebişko büyüyo artık almak lazım bende gecn önlük gördüm onu alacam :jeyyar: öpme beni yazıyodu :roflol:

benim göğsümün ucunda minnacık bişi çıktı nasıl desem böle toplu iğne başı gibi bişi çıktı ama minik ve o bu sabah acıdı ne olduğunu anlamadım sizdede varmı böyle birşey beze gibi bişi

benım yok :umursamaz:

süt gelip kurumuş olablir benden maşallaa gelio sütt oynama sakın göğüs ularınla erken doğumu tetikliomus

Allah allah sÜtte bÖle tuhaf renlı akıoda ondan dedım beyaaz deĞıl yanı doktoruna sor ozaman canımcım yaa

yok öyle değil süt gelme gibi bişi değil yani
aynı göğsümün ucundaki koyu renkte minnacık bi beze cıkmış anlamadım ne olduğunu

Genelde süt toplanıyor derler ama eline geliyorsa beze gibi birtanem bi doktoruna söylersin olurmu ki acıyorsa ihmal etme için rahat etsib telefonla sor canım..Normalden fazla büyüyor göğüsler ve cidden acıyor zaman zaman ama beze duymadım ..İnşallah yoktur birşeyin canımın içi geçmiş olsunopuyorumnanaktanŞeniz

Allah allah sÜtte bÖle tuhaf renlİ akıoda ondan dedİm beyaaz deĞİl yanİ doktoruna sor ozaman canımcım yaa

yok canım beyaz değil

Genelde süt toplanıyor derler ama eline geliyorsa beze gibi birtanem bi doktoruna söylersin olurmu ki acıyorsa ihmal etme için rahat etsib telefonla sor canım..Normalden fazla büyüyor göğüsler ve cidden acıyor zaman zaman ama beze duymadım ..İnşallah yoktur birşeyin canımın içi geçmiş olsunopuyorumnanaktanŞeniz

sanırım dr a sorsam iyi olacak canımcım

Son düzenleme:
Back
X