- 19 Haziran 2008
- 4.504
- 2
- 156
- 44
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: ölcemmmmmmmmmmmmmmmmmm:roflol::roflol:
ben kendimlen barışık bi insanım tamam mı kompleksim yok çok şükür:dilcikar::dilcikar:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: ölcemmmmmmmmmmmmmmmmmm:roflol::roflol:
offf nerde gezcem burda. dışarısı kro dolu. hiç tanıdığım yok bu semtte yanlızım cok yanlızmafoldumben
ben kendimlen barışık bi insanım tamam mı kompleksim yok çok şükür:dilcikar::dilcikar:
offf nerde gezcem burda. dışarısı kro dolu. hiç tanıdığım yok bu semtte yanlızım cok yanlızmafoldumben
sus nan ben ne yapam gurbetteyim hamileyim kocam dağda görevde 10 gün dağda 2 gün evde sıcakk kimsem yokkkkk bu benden dertlii:umursamaz:
sus nan ben ne yapam gurbetteyim hamileyim kocam dağda görevde 10 gün dağda 2 gün evde sıcakk kimsem yokkkkk bu benden dertlii:umursamaz:
off bacım gel beraber efkar dağıtaalım:içelim:
kız kocan dağda napiiii askermi kıııııııfisfisfis
bende memelerimlen barışıkımmm:CüvCüv::CüvCüv:
sen memeleri brak sütlerinlen barışık ol:roflol::roflol:
şurda yakınımda olsann yalnıs bırakmam ama :çok üzgünüm:
hıhı asker canımcım operasyona cıkıoo:çok üzgünüm:
kıs senin iknci kere süt doluo utanmıon demi benle dalga gecmeyeeeeeeeeeee:roflol:
hıhı asker canımcım operasyona cıkıoo:çok üzgünüm:
oooyyiiii kıyamam sağa kııı ne ara yaptınız bebeyi sürekli dağda adam :roflol::roflol:
heee öle ikinci kez ama senin kadar randımanlı değelmiş demekki:roflol::roflol::roflol:
canım yaaa çok zor senin işin. ALLAH kolaylık wersin hep böyle mi sürüyoo yoksa bu sıralar mı dağa çıkıyoo? e sen yanlız mı kalıyon?
iki arada bi derede yapıverdim :roflol:
benm memeler kücük bilionmu üt geldimi sığacak yer bulamıo cıkıoooo seninki gibi karpuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzar olsa kadar olsa durur içinde son aya kadar akmazzzzzzzzzzzzzz:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ayyy benimkiler heçde karpuz değel beni muredaylan karıştırdın herhal benimkiler küçük bacı küçük
nbr kıslaaar bakıyorum kaynatıyosunuzzzzzzz