Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dötünden uydurdun işte nolcakk okumadn yzarsannnnnnnnnnnnnnnn :roflol::roflol::roflol:
doktora gitmeden önce sizlere bi danışayım demiştim ama .anacım sizede bi soru soruyorum cevap bile yazmıyosunuz beni gıcık ediyosunuz sizin yüzünüzden boşu boşuna hastanelere döküldüm yaaa.allah allah .çok kızgınım size çooookkkk.....................klava:
klava:
:kedi: daha uyanamadım bajımmm benneyaptımki :sinifsinif:
gııııııııı hastanedekılerden utenmadın mı hihoyyyt
kız canliz ben çıkaramıyom zaten sorun bu.keşke çıksa....ya size bişey soracam muz gaz yaparmı...
kız canliz ben çıkaramıyom zaten sorun bu.keşke çıksa....ya size bişey soracam muz gaz yaparmı...
nazlım atıyorum hemen opuyorumnanaktan
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: soruyaaaaaaaaaaa baaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:roflol::roflol::roflol::roflol:
ne var gızımmmmmmmmmmmmmm
ben olsam adam hiç birseyın yok bayan gazın gelmiş dese utanırım tabı hastaneyı ayaga kaldırcam kasıgım agrıyo karnım agrıyo deyii cıka cıka gaz cıkacak sen utanman mı nannn :dance: sositososito
hııı tamam o zaman ben o gün 3 tane yedim üst üste hemde..yuhhh yani bana ondan oldu demekki....ben tahmin etmiştim zaten...
slm annişler sabah sabah kaynatmışsınız gen eokuyamadım yaaa :umursamaz: ufffffffffff
yaw kızlar ben dün çoook kötü oldum kokudan midem bulandı ve istifra ettim
halim kalmadı dünden beri çook kötüyüm sizin yazdıklarınızı bile sadece okuyom
yazmaya mecalim yok
ve bugün yaylaya gidecez eşya felan ayarlamalıyım
bakalım yaylada o kadar kalabalıkta ne etcem
ayy hala dünkü olay aklıma geldikçe midem altüst oluyooo böööğğğ
gazman yaaaaaaaaaa :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ılk aylar çok oluyodu yaa :jeyyar: ya kızlar ben coooooooooooookkkkkkkk su içiyom am asankı hepsını gerı cıkarmıyom nere gidiyoı bu sular yaww lülülülülülü yoksa benım kı kilo degılde su mu :roflol: :roflol:
nan bende gaz dese derimki yoookk canımm imkansızz sen ii ce bi bak doktorrrr nası doktorsun sen bilmem ne bağıra çağıra başka hastaneye gidiom ben die die çktırmadan kaçardımmm :roflol::roflol::roflol::roflol:
çok yemişsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:roflol::roflol:
günaydın canliz
günaydın şekerimmmmmmm lülülülülülü
anam yaylada dikkat et kendine üşütmeyesin bide oralarda
bende çokkkkk su içiyorum ama lavabodanda hiççç çıkamıyorum kaydirigubbakcemile3
nehriver kız zaten gaz olabilir falan dediler de bende orada uyandım.o yüzden biraz yanılttım yani kabul etmedim hemen.o yüzden dr dediki birkaç gün dinlen dedi aynı şikayetlerin devam ederse tekrar gel dedi....saptırmaya çalıştım bende zaten tabi elimden geldiğince yani...
Asebam Boncukx geçmiş olsun kızlar ikinizide..Asebam dikkat et cnm yaylada yaa üşütme sakın a.s.
anam birde suç mu bastırcan cok fenesın cokk :lepi:
sende :roflol: :roflol:
sulu anneyiz biz galibaa delikafadulden
nbr kıslarrr bugün annemler gelio ankaradan