2009 Kasm Anneleri

anacım şimdi ben hepinizin yerine gediyom kızgın kumlara,serin sularaaa :roflol:
durun siz yorulmayın ben kendim hallederim al sana edaa al sanaa :oklava: :oklava:

gidem bi ekmek alamda gelem. karnım acıktıcokacimcoook kendime şööööyyylleeee gozel bi kahvaltı sofrası kuram.:lepi:

ahhh çıtırtıımm kıyamam ben sanaaa,geçmiş olsun cnm dikkat et sende acma heryeri hamilesin nann hassas olcan tabiiopuyorumnanaktan
daha açmam hepsini zaten ölüyodum dün:1no2::1no2:
:roflol: :roflol: :roflol:

maşallah annesi kızına :nazar: :nazar: :nazar: benimkide hiç durmuyo sürekli bir hareket halinde heleki birde müzik duymasın hopluyo zıplıyo kaydirigubbakcemile3 anasına çekti sanırsam kaydirigubbakcemile3

allahım ya deli gacı git gel iki dakka bişi olmayacak merak etme

canım dikkat et ceryanda kalmamaya özen gösterşimdi nasılsın peki düzeldinmi

maşallah kız sana :nazar:

heee şimdi iyiyim sabaha kadar gaz çıkardım kııııııııııııııı demekki içim gaz doluydu

kızlar naber nasıl gidiyor.....kaçırdığım önmeli bişey varmı bilmiyorum bu ara takip edemiyorum sizi.şu benim yavru köpeklerden dolayı acayip yoğunum neyse ki 3 tane kaldı onlarada bir yer bulucam inşallah.gerçi onlar gidecek önümüzdeki salı görümcemin iki oğlu gelecek misafirliğe e bi çocukda burada 3 erkek çocuğu onlar gidecek bir gün arayla(ki tabi o bir gün yemek temizlikle geçecek ) kardeşimin bu yaz evlilik planları var kız ve ailesi gelecek tanışmaya10 günde onlar kalacak.....temmuz baya yoğun görünüyor anlayacağınız......

Günaydınnn Fıstıklarım a.s. a.s. Veeeeeeeee Tabiki Fıstık içlerim opuyorumnanaktan

Sgümüşüm sen hemen buradayken bana yine özelden ilk başta attığın doktorun adını telefonunu yani kendi doktorunun birdee hangi hastanelerle anlaşmalı doğum için onları yazabilirmisin gülüm yaa..ızmirde geldiğinde naptın birde onu çok merak ediyorum:)

Karakızzım sen doktorunu aradınmı sordunmu göğsündeki durumu??

kızlar hepinize günaydınnnnn.....hepinizi kocaman kocaman öpüyorummmm.............

günaydın boncux

naberrrr nan kısssssssssssslaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

iyilik nan kıssss :roflol:

attım ya lan kendi dayağımı kendimm :roflol: çook sıcak bacım napamm 1 haftadırda gitmedimm :roflol:

terbiyesiz gacı biz daa ayamızı sokamadık denize utanmadan bir haftadır girmedim diyo bide ya
kaydirigubbakcemile

nere gidiyon nan sabah sabah:jeyyar::jeyyar:

nere olcak bi denize dalıp gelcek hanfendi

Back
X