Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öffff kokuttun mu nanndaha açmam hepsini zaten ölüyodum dün:1no2::1no2:
heee şimdi iyiyim sabaha kadar gaz çıkardım kııııııııııııııı demekki içim gaz doluydu
:dilcikar:maşallah annesi kızına![]()
![]()
benimkide hiç durmuyo sürekli bir hareket halinde heleki birde müzik duymasın hopluyo zıplıyo kaydirigubbakcemile3 anasına çekti sanırsam kaydirigubbakcemile3
ben geçen hafta trabzonda girdiimm :lepi:terbiyesiz gacı biz daa ayamızı sokamadık denize utanmadan bir haftadır girmedim diyo bide ya
kaydirigubbakcemile
yayla iyi gelir anacımm havası temiz ne güzeel ben trabzona gittim ne mide bulantoso kaldı ne bişeeyaw kızlar ben dün çoook kötü oldum kokudan midem bulandı ve istifra ettim
halim kalmadı dünden beri çook kötüyüm sizin yazdıklarınızı bile sadece okuyom
yazmaya mecalim yok
ve bugün yaylaya gidecez eşya felan ayarlamalıyım
bakalım yaylada o kadar kalabalıkta ne etcem
ayy hala dünkü olay aklıma geldikçe midem altüst oluyooo böööğğğ
gazman yaaaaaaaaaa :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ılk aylar çok oluyodu yaa :jeyyar: ya kızlar ben coooooooooooookkkkkkkk su içiyom am asankı hepsını gerı cıkarmıyom nere gidiyoı bu sular yaww lülülülülülü yoksa benım kı kilo degılde su mu :roflol: :roflol:
çatlaa bak yaa bi soruyo biz yazana kadar arazi soora da bize kızıyoo :mymeka:doktora gitmeden önce sizlere bi danışayım demiştim ama .anacım sizede bi soru soruyorum cevap bile yazmıyosunuz beni gıcık ediyosunuz sizin yüzünüzden boşu boşuna hastanelere döküldüm yaaa.allah allah .çok kızgınım size çooookkkk.....................klava:
klava:
kız canliz ben çıkaramıyom zaten sorun bu.keşke çıksa....ya size bişey soracam muz gaz yaparmı...
işin en utanç verici kısmıda dr alttan baktı açılma falan varmı diye................yaa bide bu dr a daha yen geçmiştim..bide erkek ufff yaaa rezil oldumm vallaaaaa...:kedi::kedi:
baga bak döverim seni taammı :mymeka: :dilcikar: fındıkçıııııııınan git şişko çilliiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:CüvCüv:
gözün aydın canımnbr kıslarrr bugün annemler gelio ankaradan
işin en utanç verici kısmıda dr alttan baktı açılma falan varmı diye................yaa bide bu dr a daha yen geçmiştim..bide erkek ufff yaaa rezil oldumm vallaaaaa...:kedi::kedi:
anacım listenin son halini karanlık sayfalardan bulup gelirsen güncelleriz tabüü sırnaşık şeyya kızlar listeyi kim güncelliyodu ben unuttum.artık herkesin belli bebklerinin cinsiyeti.listeyi yeniden güncelleyelim mi son halini bi görelim kaç kızımız kaç oğlumuz var...nnnoooooooooooollllllllllllllllluuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrr..bak yalvarıyom ...
hııı tamam o zaman ben o gün 3 tane yedim üst üste hemde..yuhhh yani bana ondan oldu demekki....ben tahmin etmiştim zaten...
baga bak döverim seni taammı :mymeka: :dilcikar: fındıkçıııııııı
gözün aydın canım
kız yınekı ora salıvermedın gazı o daha kötüya tam rezil olurdun heee
anam yaylada dikkat et kendine üşütmeyesin bide oralarda
asebe yaylaya mı gıdıyon ohhhhhhhhhhhhhh efil efil vala na ballı gadınsın yawww zemuszemus
canlar bende eyi olur deyüü gideyom emme çok kalabalık rahat edemeyom:dilcikar:
yayla iyi gelir anacımm havası temiz ne güzeel ben trabzona gittim ne mide bulantoso kaldı ne bişee
nbr kıslarrr bugün annemler gelio ankaradan
öffff kokuttun mu nann
kıslarrr yaa benim oğlan haftacak geriden geliodu doğumum 1 kasım gözüküodu şimdi olan normal haftasına dönmüş bana öle gelioki ben ekimde çıkarıvercem
fındıkçı ben değilim delüü herşeyi b..k ettin birbirine kattın süttçiiiiiiiiiii ben sütçiiiiii git yüzünüyıka delüüüüüüüüüü:roflol::roflol::roflol::roflol:
ya kızlar listeyi kim güncelliyodu ben unuttum.artık herkesin belli bebklerinin cinsiyeti.listeyi yeniden güncelleyelim mi son halini bi görelim kaç kızımız kaç oğlumuz var...nnnoooooooooooollllllllllllllllluuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrr..bak yalvarıyom ...
:roflol: :roflol: yaa agız tadı ile bi dalgada geçmeyı beceremedım :roflol: :roflol:
sütçiiiiiiiiii gat bi bardak sabah sütümüzü içelım lülülülülülü
kız yınekı ora salıvermedın gazı o daha kötüya tam rezil olurdun heee
canliz burda bu kadar karıştırıyo facede netcek çok merak ediyom delikafaduldenfındıkçı ben değilim delüü herşeyi b..k ettin birbirine kattın süttçiiiiiiiiiii ben sütçiiiiii git yüzünüyıka delüüüüüüüüüü:roflol::roflol::roflol::roflol:
okudunuzzmuu bunuuulmaz:
okudunuzzmuu bunuuulmaz:
korkmuyo manyek boğulacam deyüüü gerçi onn öndeki memişleri onu suyun üstünde tutar demi:roflol::roflol::roflol:denizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :dance::dance::dance:
benim için sabah bacı daha kahaltı yapmadım bennlen çatlak gacii sabah mı kaldı öğlen oldu beeeee
az sooora benimdersim bitecek eve gidecem ne deyon sen
noldiki kııı dün ben anamadımyaw kızlar ben dün çoook kötü oldum kokudan midem bulandı ve istifra ettim
halim kalmadı dünden beri çook kötüyüm sizin yazdıklarınızı bile sadece okuyom
yazmaya mecalim yok
ve bugün yaylaya gidecez eşya felan ayarlamalıyım
bakalım yaylada o kadar kalabalıkta ne etcem
ayy hala dünkü olay aklıma geldikçe midem altüst oluyooo böööğğğ
yok nan kokmaz benim gazım :umursamaz::umursamaz:öffff kokuttun mu nann
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: