2009 Kasm Anneleri

maşallah annesi kızına :nazar: :nazar: :nazar: benimkide hiç durmuyo sürekli bir hareket halinde heleki birde müzik duymasın hopluyo zıplıyo kaydirigubbakcemile3 anasına çekti sanırsam kaydirigubbakcemile3
:dilcikar:
ay benimki niye bööle sakin yaa gene taktım kafaya ben bu bebişi
terbiyesiz gacı biz daa ayamızı sokamadık denize utanmadan bir haftadır girmedim diyo bide ya
kaydirigubbakcemile
ben geçen hafta trabzonda girdiimm :lepi:
ama bu son olur heralde bu sene için :gitme:
yaw kızlar ben dün çoook kötü oldum kokudan midem bulandı ve istifra ettim
halim kalmadı dünden beri çook kötüyüm sizin yazdıklarınızı bile sadece okuyom
yazmaya mecalim yok
ve bugün yaylaya gidecez eşya felan ayarlamalıyım
bakalım yaylada o kadar kalabalıkta ne etcem
ayy hala dünkü olay aklıma geldikçe midem altüst oluyooo böööğğğ
yayla iyi gelir anacımm havası temiz ne güzeel ben trabzona gittim ne mide bulantoso kaldı ne bişee
gazman yaaaaaaaaaa :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ılk aylar çok oluyodu yaa :jeyyar: ya kızlar ben coooooooooooookkkkkkkk su içiyom am asankı hepsını gerı cıkarmıyom nere gidiyoı bu sular yaww lülülülülülü yoksa benım kı kilo degılde su mu :roflol: :roflol:

terliyo olabülümün gıı
hani havalar sıcak yaa :roflol:

kıslarrr yaa benim oğlan haftacak geriden geliodu doğumum 1 kasım gözüküodu şimdi olan normal haftasına dönmüş bana öle gelioki ben ekimde çıkarıvercem

doktora gitmeden önce sizlere bi danışayım demiştim ama .anacım sizede bi soru soruyorum cevap bile yazmıyosunuz beni gıcık ediyosunuz sizin yüzünüzden boşu boşuna hastanelere döküldüm yaaa.allah allah .çok kızgınım size çooookkkk.....................:oklava::oklava:
çatlaa bak yaa bi soruyo biz yazana kadar arazi soora da bize kızıyoo :mymeka:
kız canliz ben çıkaramıyom zaten sorun bu.keşke çıksa....ya size bişey soracam muz gaz yaparmı...

gaz yapmaz kabız yapar anacımm

işin en utanç verici kısmıda dr alttan baktı açılma falan varmı diye................yaa bide bu dr a daha yen geçmiştim..bide erkek ufff yaaa rezil oldumm vallaaaaa...:kedi::kedi:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

nan git şişko çilliiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:CüvCüv:
baga bak döverim seni taammı :mymeka: :dilcikar: fındıkçıııııııı
nbr kıslarrr bugün annemler gelio ankaradan
gözün aydın canım

işin en utanç verici kısmıda dr alttan baktı açılma falan varmı diye................yaa bide bu dr a daha yen geçmiştim..bide erkek ufff yaaa rezil oldumm vallaaaaa...:kedi::kedi:

kız yınekı ora salıvermedın gazı o daha kötüya tam rezil olurdun heee

ya kızlar listeyi kim güncelliyodu ben unuttum.artık herkesin belli bebklerinin cinsiyeti.listeyi yeniden güncelleyelim mi son halini bi görelim kaç kızımız kaç oğlumuz var...nnnoooooooooooollllllllllllllllluuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrr..bak yalvarıyom ...
anacım listenin son halini karanlık sayfalardan bulup gelirsen güncelleriz tabüü sırnaşık şey

hııı tamam o zaman ben o gün 3 tane yedim üst üste hemde..yuhhh yani bana ondan oldu demekki....ben tahmin etmiştim zaten...

muz yerken yanında da su içecemişsin böölece kabız yapmazmış

baga bak döverim seni taammı :mymeka: :dilcikar: fındıkçıııııııı

gözün aydın canım

kız yınekı ora salıvermedın gazı o daha kötüya tam rezil olurdun heee

fındıkçı ben değilim delüü herşeyi b..k ettin birbirine kattın süttçiiiiiiiiiii ben sütçiiiiii git yüzünüyıka delüüüüüüüüüü:roflol::roflol::roflol::roflol:

anam yaylada dikkat et kendine üşütmeyesin bide oralarda

asebe yaylaya mı gıdıyon ohhhhhhhhhhhhhh efil efil vala na ballı gadınsın yawww zemuszemus

:dilcikar:
yayla iyi gelir anacımm havası temiz ne güzeel ben trabzona gittim ne mide bulantoso kaldı ne bişee
canlar bende eyi olur deyüü gideyom emme çok kalabalık rahat edemeyom
bide yaylada wc alafranga kalabalık herkişin oturduğu yere oturamayınca
rahatsız olayom haliyle ne etcem bilemeyom
geçen 1 gün gittim ayy o hafta boyunca boncuğun anlattığı durumdaydım
acep bebkte bişemi var dedim dr a gidecektim aklıma geldi
kuru kayısı felan yidim de kendime geldim 3 günde nolurum bilemem :gitme: :sinifsinif: mafoldumben

nbr kıslarrr bugün annemler gelio ankaradan

gözün aydın canım

fındıkçı ben değilim delüü herşeyi b..k ettin birbirine kattın süttçiiiiiiiiiii ben sütçiiiiii git yüzünüyıka delüüüüüüüüüü:roflol::roflol::roflol::roflol:

:roflol: :roflol: yaa agız tadı ile bi dalgada geçmeyı beceremedım :roflol: :roflol:
sütçiiiiiiiiii gat bi bardak sabah sütümüzü içelım lülülülülülü

ya kızlar listeyi kim güncelliyodu ben unuttum.artık herkesin belli bebklerinin cinsiyeti.listeyi yeniden güncelleyelim mi son halini bi görelim kaç kızımız kaç oğlumuz var...nnnoooooooooooollllllllllllllllluuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrr..bak yalvarıyom ...

evettttttt ya biri şu listeyi bulsun getirsin nooooooooooooooooooooooooooooooooooolllllllllllllllluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrr bak bende yalvarıyorum
nazlım hadi bi el atıver şu listeye nolurrrr opuyorumnanaktan

:roflol: :roflol: :roflol:

:roflol: :roflol: yaa agız tadı ile bi dalgada geçmeyı beceremedım :roflol: :roflol:
sütçiiiiiiiiii gat bi bardak sabah sütümüzü içelım lülülülülülü

artık anlamı kalmadı herseyi kattın karıstırdın delü karıııııııııııııı:roflol:

canliz burda bu kadar karıştırıyo facede netcek çok merak ediyom delikafadulden
okudunuzzmuu bunuuu:olmaz:

okuduk noolmuuşşş :dilcikar:
ben de ekimde doğurcam gaaba kız erken gelir diyolar

denizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :dance::dance::dance:
korkmuyo manyek boğulacam deyüüü gerçi onn öndeki memişleri onu suyun üstünde tutar demi:roflol::roflol::roflol:
len çatlak gacii sabah mı kaldı öğlen oldu beeeee
az sooora benimdersim bitecek eve gidecem ne deyon sen
benim için sabah bacı daha kahaltı yapmadım benn
yaw kızlar ben dün çoook kötü oldum kokudan midem bulandı ve istifra ettim
halim kalmadı dünden beri çook kötüyüm sizin yazdıklarınızı bile sadece okuyom
yazmaya mecalim yok
ve bugün yaylaya gidecez eşya felan ayarlamalıyım
bakalım yaylada o kadar kalabalıkta ne etcem
ayy hala dünkü olay aklıma geldikçe midem altüst oluyooo böööğğğ
noldiki kııı dün ben anamadım
öffff kokuttun mu nann
yok nan kokmaz benim gazım :umursamaz::umursamaz:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ne gülüyonuz nan kıza korkmuş işte sizinde başınıza gelseydi sizde koşa koşa giderdiniz doktora

Back
X