canliz burda bu kadar karıştırıyo facede netcek çok merak ediyom delikafadulden
okuduk noolmuuşşş :dilcikar:
ben de ekimde doğurcam gaaba kız erken gelir diyolar
ama ben kasım annesi olmak istiodummmmmmmmm :kedi:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben bebişimin hastane çıkış takımını aldım ya çok minik bunlar yaaa.. süper............şirinler gibi....
korkmuyo manyek boğulacam deyüüü gerçi onn öndeki memişleri onu suyun üstünde tutar demi:roflol::roflol::roflol:
benim için sabah bacı daha kahaltı yapmadım benn
noldiki kııı dün ben anamadım
yok nan kokmaz benim gazım :umursamaz::umursamaz:
ne gülüyonuz nan kıza korkmuş işte sizinde başınıza gelseydi sizde koşa koşa giderdiniz doktora
okuduk ne var :tomato: illa bişi mi yazmamız lazımdı yanı naniknanik
katarım alla allaa kafam basmıyo belkı yaa senağlamaartık anlamı kalmadı herseyi kattın karıstırdın delü karıııııııııııııı:roflol:
katarım alla allaa kafam basmıyo belkı yaa senağlama
bende bılmıyom facede netcemı :kedi:
niyeküüü :1shok: benim için farketmez delikafadulden
benim için sabah bacı daha kahaltı yapmadım benn
noldiki kııı dün ben anamadım
kaydirigubbakcemile3 yamassan nolcekkkkkkk sositososito şakkıdıhahahhhaa :roflol::roflol::roflol::roflol:
yazcan nan tabiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikaydirigubbakcemile
niyeküüü :1shok: benim için farketmez delikafadulden
ıyı bekle cıkarma cocugu olmas ben kasımda dogurcam de bacımm delikafadulden
ben en son dogurcam galıbaa ben son ay gırmıyım kk ye sız dogurmus olursunuz yavaş yavaş anlatırsınız burda ben tırsarım :sinifsinif: :sinifsinif:
kaydirigubbakcemile3 yamassan nolcekkkkkkk sositososito şakkıdı
bizimle çişşşşşşşşşş yarıştırcak ya :dilcikar::dilcikar:
ha şöle kbulet gercekleri :roflol:
yaa 9 kasım evlilik yıldönmümüzdeeeeee gerci 29 ekimde en yakın arkadasımın evlilik yıldönümü liseden arkadasımın ama ben 9 kasımda gelse cok sevinirdimopuyorumnanaktan
öğlen oldu ben yemeğe gidiyom şincik çatlak
dün noldu güzel soru misafir vardı wc ye girmiş eccik pis kalmış
bende misafir gidince bi girem dedim girdim sooora kendimi tutamadım
ve böööğğğ istifra ettim anadın mı şincik
:kedi:
tamam nan anladık ne ayrıntı eriyon sbah sabah midemi bulandırma nan -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
hepsini bır arda cıkarcak pinti gadın delikafadulden
kızlare size bişey dicem ama gülmeyin.geçen gece acile gittik ödüm patladı karnımda bi sancı ölüyorum dedim yada kesin bebeğe bişey oldu dedim yani o derece ama ne sancı doğrulamıyorum,yürüyemiyorum.çakıldım kaldım.neyse nst falan filan derken hiçbişey çıkmadı.meğer gazmış.tabi bunu biraz geç anladım....kaydirigubbakcemile3 napim 10 kere hamile kalmadım ya ilk kez olunca öle panik oluyo insan....alkisalkisalkis
slm annişler sabah sabah kaynatmışsınız gen eokuyamadım yaaa :umursamaz: ufffffffffff
kız canliz ben çıkaramıyom zaten sorun bu.keşke çıksa....ya size bişey soracam muz gaz yaparmı...
kıslarrr yaa benim oğlan haftacak geriden geliodu doğumum 1 kasım gözüküodu şimdi olan normal haftasına dönmüş bana öle gelioki ben ekimde çıkarıvercem
ıyı bekle cıkarma cocugu olmas ben kasımda dogurcam de bacımm delikafadulden
ben en son dogurcam galıbaa ben son ay gırmıyım kk ye sız dogurmus olursunuz yavaş yavaş anlatırsınız burda ben tırsarım :sinifsinif: :sinifsinif: