2009 Kasm Anneleri

haaa şimdi gördüm gelin olmuş gidiyosun heee anam sende çok çıtı pıtı görünüyon bacım hala aynımısın yoksam arşiwimi karuşturdunda bize yutturuyon

8 ay önceki düğün fotom gördüğünüz gibi tabi eser kalmadı bu halime 3 kilo ekle gögüsler fırlamış şekilde düşün ama foto çekiyim eklerim:CüvCüv:aha bunun gibi olmuşum

kızlar ben çıkam şimdi annemler gelirler hadi güzel günler sizlere
HADİ GÜLE GÜLE
8 ay önceki düğün fotom gördüğünüz gibi tabi eser kalmadı bu halime 3 kilo ekle gögüsler fırlamış şekilde düşün ama foto çekiyim eklerim:CüvCüv:aha bunun gibi olmuşum

ŞİŞKO HALİNİDE MERAK EDİYOMa.s

kızlar selamlar, ocak topiğinden geliyorum:)))
ikili test sonuçlarım çıkmış ama oran hesaplanmamış, siz kendi değerlerinizden bir yorum yapabilir misiniz, tecrübelisiniz nasıl olsa...
free beta hcg:64.6
PAPP-A:1.94
fikrinizi söyleseniz sevinirim...

ikili test sonuçlarım çıkmış ama oran hesaplanmamış, siz kendi değerlerinizden bir yorum yapabilir misiniz, tecrübelisiniz nasıl olsa...
Free beta hcg:64.6
papp-a:1.94

bacım benimkinde
bthcg=99.6
papp-a=4.55

ben akşama kadar ewde yanlızım ama hiç konuşmuyom bebemle:1no2:. ne biliyim tuhaf geliyoo deli gibin kendi kendinelaelaelaelaelae. bide utanıyom galibaaa:utangac:
ne utanıyon nan kendi kendine kimden utanıyon :mymeka:
yaparken utanmadın ama dimii :jeyyar:

kafasını dinliodur valla cocuk ohhhh... kıs benim bildiğim 24 haftada bilinclenio bebekler ses ayırt edio tepki verio int okumuonuzmu hiç alla alla:umursamaz:

çatlak okuyoz heralde
bi kerem bu benim sesimi geçen haftadan beri duyuyo babasınınkini bu haftalarda duycak
geldim naaaaannnn kurtuldum özgürüm kaydirigubbakcemile3
ya benle ilgili bişi diil demiştim ya aynen de öleymiş gerçi bi çalışma arkadaşımın biriylen ilgili de karışık işteee benle bi ilgisi yok sadece soruşturmada ifademe başvurdular o kaaa
amaaann bu memurlukta zor iş anacım falla hee
yemek te pek bi kötüydü höffff :sinifsinif: şimdi evimde olaydım bi meyve patlatırdım ahh ahhh
hadi geçmiş olsuuun
ya kızlar benim ellerim ayaklarım şimdiden şişmeye başladı beee sizde de va mı bu durum tuzu ii ce çıkardım hayatımdan yani extradan tuz hiçbişide kullanmeyom eme du bakalım nolcek sevmedim ben bu şişme olayını bee ayakkabılar olmiyy işyerinde terlik sandalet falanda yasak ayvayı yidim haa

yaa benim elim diil de ayaklarım şişiyo yaa daha da rahat edem diye bi dünya para verip yeni ayakkabı aldımdı gıı bi numera büyük mü alsaydıım :1shok:

evet benimde şişiyor hatta gece kalktığımda üstüne basmıyorum birde bende kansızlık çıktı sizlerdede var mı kansızlık

bende kansızlık hat safhada çıktı serum verdiler şişe şişe 5 tane kevgire döndüm anasını sattim delik deşik şimdi bir dahaki ay yeniden bakılacak kanıma ne durumda diye

bende uzun kalın olan :roflol::roflol::roflol:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

free beta hcg:64.6
PAPP-A:1.94

ya canım ben pek anlamıyorum değerlerden benim hem ikili hem 3 lü sonucum riskli çıkmıştı amniyosentez yaptırdım çok şükür allahıma herşey güzel çıktı

Back
X