2009 Kasm Anneleri

ONA KİREÇ GİBİ DEMEZLER BACIM BEYAZ TENLİ DERLER
:roflol::roflol::roflol:
biz kireç dedik kaydirigubbakcemile

bende kansızlık hat safhada çıktı serum verdiler şişe şişe 5 tane kevgire döndüm anasını sattim delik deşik şimdi bir dahaki ay yeniden bakılacak kanıma ne durumda diye

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

ya canım ben pek anlamıyorum değerlerden benim hem ikili hem 3 lü sonucum riskli çıkmıştı amniyosentez yaptırdım çok şükür allahıma herşey güzel çıktı

kevgiremi döndün su kaçırıyon mu bacımm :roflol: :roflol:

bende kansızlık hat safhada çıktı serum verdiler şişe şişe 5 tane kevgire döndüm anasını sattim delik deşik şimdi bir dahaki ay yeniden bakılacak kanıma ne durumda diye

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

ya canım ben pek anlamıyorum değerlerden benim hem ikili hem 3 lü sonucum riskli çıkmıştı amniyosentez yaptırdım çok şükür allahıma herşey güzel çıktı

sende kan olsaydı zaten öyle dal gibi olmazdın bacııı :1no2::1no2:

asıl kendini unutan mureda karusu hala denizden çıkmadımı beee memişleri ıslanınca taşıyamıyo garibim bi el atsak karuya hesaplamıyorki bu memişlerle denize girince su çekiler :roflol::roflol::roflol:

ispitçiiiiiiiiiiiiiiii :mymeka: heman kopyala yapıştırmı yaptın nan hayır sörff yapmayrudum yüzüyodum :roflol: :roflol:

idare et çillim o laz karısı malum 12 yide gecti saat la derse lo anlayacazzzzzzzzzzzz:roflol::roflol::roflol:

neden nan ismini mi saklaysun bızden :mymeka: cerinmiş adam gıbın dogru bılgı ac :oklava:

bende yeşil çilli alkisalkisalkis

kızzııımmm adım soyadım size feda olsun naaann o nası laf ölee
ama yiwrım benim herüf bilgisayarcı ya gıcık böle işlere facebooktan heç hoşlanmayyy bacaklarımımı kırdırcanız leenn kaydirigubbakcemile3

o ne yüzmekti öle nan kendini orda unuttun herhal bi hatırlatayım dedim :roflol::roflol:
günaeşlenmeye geçmiştim kaldırdın beni kıskanç kireçç laz karı seni sositososito

yaaaa bu itek neynn aşağıda duruyo gelmiyo bu karu
geşmişi kurcalıyodur am asıkılır gelir şimdi

idare et çillim o laz karısı malum 12 yide gecti saat la derse lo anlayacazzzzzzzzzzzz:roflol::roflol::roflol:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:evet yarım akıllı laz seni laaaa loooooooooo

kızzııımmm adım soyadım size feda olsun naaann o nası laf ölee
ama yiwrım benim herüf bilgisayarcı ya gıcık böle işlere facebooktan heç hoşlanmayyy bacaklarımımı kırdırcanız leenn kaydirigubbakcemile3

hamilesın nan kıramaz acır doguma 2 gün kalada kapatırsın :roflol: :roflol:

başka bişi alınmadı nan 3 ay sona bu aldırırım :jeyyar: anam bebek arabası alacak 600kagıta delikafadulden oda oldumu gerısı önemlıdegıl onlarıda dogan akadar alırlar sömürcem onlarııı hele arif kemal koyarsam bak asen cekeceklerı var :dance: :dance: cocugun sünnetını kesin onlara yaptırırım kaynanaya yanı o kesınde bask ane isterım allah bilir :roflol: :roflol:
yuhhhhh be daha ne alacak bu gacı hiçbir şey kalmadı ki enim kaynanacığımın bize birşey aldığı yok kendine bu hafta 4000 liralık eşyalar aldı emme bize gelince tııııııkkk yok şanslısın valla
yaaaa bu itek neynn aşağıda duruyo gelmiyo bu karu

geldiiiiiim kuzum 2 gündür misafirim vardı gelemedim geçmişi okuyam dedim beceremedim eeee neler kaynattınız bakıyım ben yokken:jeyyar:

günaeşlenmeye geçmiştim kaldırdın beni kıskanç kireçç laz karı seni sositososito

kızım lazlar zekalarıyla meşhurdur haaa bilminizmi cahil karular sizi :olmaz::olmaz:

bende bişeee yoook çok ev işi yaparsam bi te ellerim şişio başkada yok çok şükürrrrrrrrrr:nazar:
evde olunca ne ayak şişecek nan akşama kadar ayakkabı içinde dur bak nasıl şişiyo
ben mahkemede çalışıyom bebeemmm yaz kızım kereviz varya hani onlaaadan işte kaydirigubbakcemile3
özgem iyi teyzesi dün pek bi kuduruktu durmadı yerinde tepikledi durdu minnoşumm :asigim:
ablam geldi yeğenimin yanına gidiom her akşam ona mı bu kaa heycan yaptı bilmem zillim hehehe şimdiden kuyruk sallıyo abbaaowwwww :1shok:

leeenn o deelde yeğenim beni kopardı gülmekten resmen bebiş gözlerini memişlerimden alamıyo :roflol: oğlum diom sen bakma boyutlarına daha tık yok sana yaramas ı ıhhh gözler hep orda işi biliy velettttt:roflol:
kızcaaz kertiğinin gelceeni duyunca heyecanlanmış yaww
nan verseydin bebişine bi memiş ama olmaz süt annesi olursun soora özge de süt kardeşi bu iş olmaz o zman :roflol:

:roflol::roflol::roflol:

yuhhhhh be daha ne alacak bu gacı hiçbir şey kalmadı ki enim kaynanacığımın bize birşey aldığı yok kendine bu hafta 4000 liralık eşyalar aldı emme bize gelince tııııııkkk yok şanslısın valla

geldiiiiiim kuzum 2 gündür misafirim vardı gelemedim geçmişi okuyam dedim beceremedim eeee neler kaynattınız bakıyım ben yokken:jeyyar:
sen yokken fena karıştı burası çok şey kaçırdın bacı sen en iyisi 2 gün de deçmişi okumaya ayır :roflol::roflol:
hemde nası su kaçırıyom :roflol: :roflol: :roflol:

ne alakası var bikerem :dilcikar:

çok alakası ar aminimki sen yemekte seçersin malum senin gibi kuru dallar çok yemek seçiiiiiiiiiiiiiiiiii

kızlar selamlar, ocak topiğinden geliyorum:)))
ikili test sonuçlarım çıkmış ama oran hesaplanmamış, siz kendi değerlerinizden bir yorum yapabilir misiniz, tecrübelisiniz nasıl olsa...
free beta hcg:64.6
PAPP-A:1.94
fikrinizi söyleseniz sevinirim...

walla bu sonuçlardan ben pek bişey anlamadım. risk oranları felan yazmıyo mu?

kızım lazlar zekalarıyla meşhurdur haaa bilminizmi cahil karular sizi :olmaz::olmaz:

bilmez bunlar nerden bilsin cahil karılar. bi kere lazların beyni normalde çok fazla çalışır 12den sonra normal insan sewiyesine düşer:dilcikar: tamam mı:dilcikar:

4000 ytl esya mı aldı :1shok: eeee sen ses etmedın mı anacum bizim cocugun mobılyasınıda mı aldın yoksam neden bu kadar tuttu deseydın kızzz şakkıdı ıyıdır ya kayananam vereliniortak onu tebrık edıyom arasıra eyy karıı

hemde nası su kaçırıyom :roflol: :roflol: :roflol:

tıpa takak oralara delikafadulden
:dilcikar:

haçen sağaaaaaaaaa neden vurmamış bu zekaa di bagaaa :roflol: :roflol: yoksam sen çakma lazmusun

heee walla sıkıldım buradaki mıhabbeti kaçırmayım dedim.yaaa kıslar birkaç gündür göğüslerim şişti acayip yanıyor yaaa çok erken başladı yaaa sinir oluyorumfisfisfis

Back
X