- 19 Haziran 2008
- 4.504
- 2
- 156
- 44
konusda konusalim.delikafadulden
korkmayın nan konuşun ispiyonlamıcam sırnaşık şey
nan ne oluooooooooooooooo
ne oluyooooo:1shok:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
noluyo?:uhm:
yaa bişey sorcem size CADIARZUbak konuyla alakalı hee dikkatinizi çekerim kaydirigubbakcemile3bu dardanel ton balıkları warya onlar bebeğe zararlı olur mu?
bu arada senin albumude goz attim. eski cocukluk resimler super. hani kro kro ne bulurlarsa giydirirler, cocukken anlamazsin. bayildim o resimlere. bende de cok var ama koymam.:1hug:
marka virdinn bannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:roflol::roflol::roflol:
he valla anam ne buldusa giydirmiş üstümüze vallaa :roflol: ona sorsan diyoki napalım paramı vardı iştee renk uyumu muyumu gözetemiyoduk :roflol:
bide ben soracam naan ne oluyoo :roflol:
yaa bişey sorcem size CADIARZUbak konuyla alakalı hee dikkatinizi çekerim kaydirigubbakcemile3bu dardanel ton balıkları warya onlar bebeğe zararlı olur mu?
noluyooo noluyooo noluyoooo yeter nandelikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden çıldırtcanız mı nan adamılaelaelaelaelae
marka virdinn bannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:roflol::roflol::roflol:
bildir hemen nehiirrciim cabukk o bizi yakalatmadan biz onun tepesine çökelim :roflol:
yaa sölesenize yiyim mi ben d.....l ton balığından
eDUBA SANA BİGİ VEREM BEN HAMİLE KALDIĞIMDAN BERİ BALIK KOKUSUNDAN NEFRET EDİOM O SEBEPTEN TON BALIĞI YİYOM DUKTURUM ÖLE YAP DİDİ:icecream:
yaa sölesenize yiyim mi ben d.....l ton balığından
:roflol::roflol:
guzel bir soru. ben sanki zarari yok diye okumustum ama yaniliyorda olabilirim. markette surekli alsam mi diye dusunuyorum sonra vazgeciyorum. yoksa bol bol yerim, cok severim ton baligini.
eDUBA SANA BİGİ VEREM BEN HAMİLE KALDIĞIMDAN BERİ BALIK KOKUSUNDAN NEFRET EDİOM O SEBEPTEN TON BALIĞI YİYOM DUKTURUM ÖLE YAP DİDİ:icecream:
bildir hemen nehiirrciim cabukk o bizi yakalatmadan biz onun tepesine çökelim :roflol:
he valla anam ne buldusa giydirmiş üstümüze vallaa :roflol: ona sorsan diyoki napalım paramı vardı iştee renk uyumu muyumu gözetemiyoduk :roflol:
TIRSMIŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ :jeyyar::jeyyar::jeyyar::roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol:
YEEEEEEEEEEE ÇATLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA:roflol: