2009 Kasm Anneleri

yaa bişey sorcem size CADIARZUbak konuyla alakalı hee dikkatinizi çekerim kaydirigubbakcemile3bu dardanel ton balıkları warya onlar bebeğe zararlı olur mu?

bu arada senin albumude goz attim. eski cocukluk resimler super. hani kro kro ne bulurlarsa giydirirler, cocukken anlamazsin. bayildim o resimlere. bende de cok var ama koymam.:1hug:

he valla anam ne buldusa giydirmiş üstümüze vallaa :roflol: ona sorsan diyoki napalım paramı vardı iştee renk uyumu muyumu gözetemiyoduk :roflol:

noluyooo noluyooo noluyoooo yeter nandelikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden çıldırtcanız mı nan adamılaelaelaelaelae

bide ben soracam naan ne oluyoo :roflol:

:roflol::roflol:

yaa bişey sorcem size CADIARZUbak konuyla alakalı hee dikkatinizi çekerim kaydirigubbakcemile3bu dardanel ton balıkları warya onlar bebeğe zararlı olur mu?

guzel bir soru. ben sanki zarari yok diye okumustum ama yaniliyorda olabilirim. markette surekli alsam mi diye dusunuyorum sonra vazgeciyorum. yoksa bol bol yerim, cok severim ton baligini.

noluyooo noluyooo noluyoooo yeter nandelikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden çıldırtcanız mı nan adamılaelaelaelaelae

eDUBA SANA BİGİ VEREM BEN HAMİLE KALDIĞIMDAN BERİ BALIK KOKUSUNDAN NEFRET EDİOM O SEBEPTEN TON BALIĞI YİYOM DUKTURUM ÖLE YAP DİDİ:icecream:

:roflol::roflol:

guzel bir soru. ben sanki zarari yok diye okumustum ama yaniliyorda olabilirim. markette surekli alsam mi diye dusunuyorum sonra vazgeciyorum. yoksa bol bol yerim, cok severim ton baligini.

eDUBA SANA BİGİ VEREM BEN HAMİLE KALDIĞIMDAN BERİ BALIK KOKUSUNDAN NEFRET EDİOM O SEBEPTEN TON BALIĞI YİYOM DUKTURUM ÖLE YAP DİDİ:icecream:

bende öle düşünmüştüm zaten mersi şekerim:1hug:

bildir hemen nehiirrciim cabukk o bizi yakalatmadan biz onun tepesine çökelim :roflol:

aman sakın kaçırmayın bu fırsatı :olmaz: vurun nan düşene bide siz vurun:dilcikar:

Back
X