Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok anam ben primadan aşağı kullanmamkaydirigubbakcemile3gez cnmcım geez zemuszemus şu çıtırı karısı 2 mt.amerikan bezi alda sarsın her yerini naniknanik :roflol:
yemek yedimmi geçer bacım tıpaya hacet yok:1no2:çıtırtı tıpayı yerleştirmeye gitti yetmezse 2 tıpa tak malum 2 yerdende sızabür senin ki :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
alıyım nan çıtırtı gacısı ama 2 metre az mı gelir acabaCADIARZU
tubişş iyi düşün naan buluşmadan öncee :roflol:
nan bugün bende eminönüne gidecem anaaaa buluşak nan orda meark etme haaa sapuk neynnn değelim haaaaa
ama ben bira geç gidecem hawa çok sıcak bide ben buseyi kayın peder alacak onun işden çıkmasını bekleyecem 4,5 de anca giderim
yok anam ben primadan aşağı kullanmamkaydirigubbakcemile3
yemek yedimmi geçer bacım tıpaya hacet yok:1no2:
nan benim boy 1:55 bez 2 metre naptınız nan boğacakmısınız beni bezle:mymeka:
tubişş iyi düşün naan buluşmadan öncee :roflol:
çatlak ne korkutuyon nan kızı kıskandın demi:mymeka::mymeka::mymeka:
nan bugün cumartesi kalabalıktır rahat rahat sapukluk ederim diyo gidiyoon dimi nan sapık gacıı:roflol: gidicen orda millete mi sürttünücen fordcu seniiii :roflol:ben gitmiyim o zaman bugün başka zaman giderim senin tacizlerinden kurtulmuş olurumsositososito
:dilcikar::dilcikar::dilcikar:yok gıı buluşur muyum ben onlan namuslu karıyım benzemuszemus bırak buluşmayı ben bugün eminönüne gitmekten bilem wazgeçtim
valla kııı ben kimselen buluşamam haaa,caliz nann fethiyede bulusak dedim sana tam ortadaa :roflol:
kızlarrrrrrrrrrrrrr :lepi: biz boncukla gelinligımızı aynı yerden almışız ben onun büstüyerinin aynını denedıydım hihoyyyt
:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
beni beğenmedin demi:dilcikar:
ö... cnm ben muredaa
hadi kaçtım ben bi duş alıyım yağlanıyım giyiniyim süsleniyim püsleniyim çıkıyimzemuszemus kaç gündür ewdeyim şölee bi ortalığın tozunu attırıyımhadi karular fazla gewezelik etmeyin soraa okuması zor oluyoo hadi öptm hepinizi opuyorumnanaktan