ee tabi cnmm sana önce ayrıntılıya gir demiş,hem onu yorumlar belki dr. randevunu13 ünden sonraya al bencee.
aaaayy ne şanslıyım naan dr.da ayrıntılı ultrasona giriyom her giitimde yaaaaaa naniknanik naniknanik
kizim ikide bir gozumuze sokup durma be. benim doktorun ki fi tarihinden zaten. en son gittigimde, beklenen dogum tarihi 16 mayis dedi.delikafadulden:1shok:
ben wc ye gidiyom çişim geldi bebek aşağı basiii çıkacak şimcikkaydirigubbakcemile3
hah, bi oraya goderken haber vermiyodun onuda yaptin iyi oldu.
özellikle kornet yiyince kuduruyo benimki
ne uykusu nan gece yeni başlıyo
yok kız walla öle oluyorki sanki çişden bayılacam öok çişim geldi sanıyom bi gitmişim okadar azki hiç yapmasan daha iyi amma gel görki tutamıyom tutsam sancıdan ölürüm bi kere tuttum dışardaydım ewe geldim kanamylan birlikte çişde salıwerdi ne korkmuştum ama yaaa daha öle yapmam irenmiştim dışardaki wc lere gitmeye ewe gidem dedim emme daha beter oldu donuma işedim:roflol::roflol:
sidikliiiiiiiii....lülülülülülü
günaydın kızlarrrr
mureda o wc bugün bana daha çok lazım olcek zira ishal oldum ben bağırsaklarım boşaldı sabah sabah
ne yedimki ishal etti beni dün korneti açkarnına yedim üstünede su içtim o yaparmıki acaba
pardon, b.......luuuuuuuuuuuu....lülülülülülülülülülülülü