2009 Kasm Anneleri

ee tabi cnmm sana önce ayrıntılıya gir demiş,hem onu yorumlar belki dr. randevunu13 ünden sonraya al bencee.
aaaayy ne şanslıyım naan dr.da ayrıntılı ultrasona giriyom her giitimde yaaaaaa naniknanik naniknanik

kizim ikide bir gozumuze sokup durma be. benim doktorun ki fi tarihinden zaten. en son gittigimde, beklenen dogum tarihi 16 mayis dedi.delikafadulden:1shok:

ben wc ye gidiyom çişim geldi bebek aşağı basiii çıkacak şimcikkaydirigubbakcemile3

hah, bi oraya goderken haber vermiyodun onuda yaptin iyi oldu.

özellikle kornet yiyince kuduruyo benimki

ne uykusu nan gece yeni başlıyo

yok kız walla öle oluyorki sanki çişden bayılacam öok çişim geldi sanıyom bi gitmişim okadar azki hiç yapmasan daha iyi amma gel görki tutamıyom tutsam sancıdan ölürüm bi kere tuttum dışardaydım ewe geldim kanamylan birlikte çişde salıwerdi ne korkmuştum ama yaaa daha öle yapmam irenmiştim dışardaki wc lere gitmeye ewe gidem dedim emme daha beter oldu donuma işedim:roflol::roflol:

sidikliiiiiiiii....lülülülülülü

günaydın kızlarrrr
mureda o wc bugün bana daha çok lazım olcek zira ishal oldum ben bağırsaklarım boşaldı sabah sabah
ne yedimki ishal etti beni dün korneti açkarnına yedim üstünede su içtim o yaparmıki acaba

pardon, b.......luuuuuuuuuuuu....lülülülülülülülülülülülü

Haklısın 100den aşağıyada zor bulunuyor..Ben sonrasındada giyebilirim diye düşündüm birde aynı karakızzım gibi bikini giymeye çekindim ben:asigim:Mayo modellerimde adidas mümkün diil yukarıdan içine girmem bu halimle mecbur kaldım..Çekinmiyorsan giy mavişim hoşuma gidiyor göbişle bikini ama işte ben cesaret edemedim birde göğüsler büyünce olmadı olmadı olmadı hiç biri:kedi:

Nikah oldumu yada düğün tamamdır zaten ekstra bir sürü masraflarımız oluyor heleki azıcık yakınsa tam oluyor..Zaten bu ay artık bebek hazırlıklarınada başlıyoruz Allahtan bizim yok düğündü vs..Allahım yardımcımız olsun iş hep paraya bakıyor

bende bu tankinileri hic sevemedim. ne bikini, ne mayo. ben normalde bikini giyiyorum ama hamile giymem. gobegimi herkes icinde teshir etmek hosuma gitmez.

simdilik buna benzer birsey bakicaz artik.opuyorumnanaktan

nazlım ablamın nikahı var azıcık yakında lafmı..tat,lede gidecez gerçi yatacak masrafı yok ev var...ya ben aslında bikini giymeyi pek sevmiyorum ama sortlu bikinilerden giymiştim şimdide ablamdan buldum sadece geçen yaz giymiş fazla kullanılmayan baktım bana olacak gibi biraz büyük olursa giyecem olmazsa mecbur bakıp alacaz bir tane..

kizim ikide bir gozumuze sokup durma be. benim doktorun ki fi tarihinden zaten. en son gittigimde, beklenen dogum tarihi 16 mayis dedi.delikafadulden:1shok:

hah, bi oraya goderken haber vermiyodun onuda yaptin iyi oldu.

sidikliiiiiiiii....lülülülülülü

pardon, b.......luuuuuuuuuuuu....lülülülülülülülülülülülü

nan takmadığınız lakap kalmadı çıtırtı,çaturtu,kireç suratlı karu,sidikli ne nan buuu
du bakalım daha neler bulacanız:kızgın::kızgın:haaa bide sapuk wardı demi çatlak karular:mymeka:

nan takmadığınız lakap kalmadı çıtırtı,çaturtu,kireç suratlı karu,sidikli ne nan buuu
du bakalım daha neler bulacanız:kızgın::kızgın:haaa bide sapuk wardı demi çatlak karular:mymeka:

sen milletin orasiyla burasiyla ugrasirken iyi ama di mi?lülülülülülülülülülülülü

krispi, dun forum kullanma kurallarini yazdilar burda. gordun mu onu? o kurallara gore sen yakinda kesin yolcusun.:sm_cool:

sen herkese birer tane diyorsun. ama o insanlarda sana birer tane lakap takiyo. cok kisiye lakap takinca seninkiler cok gibi duruyor.naniknanik

kız senle uğraşmayalı baya oldu kııı
senin kilolar ne alemde duyduğuma göre 8 kilo almışsın doğrumu yoksa tamamen dedikodumu nan :roflol::roflol::roflol:seni kilo canawarı seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Back
X