:
uyyy kenya hapı yuttun bacım sen o zaman delikafadulden
evet yaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:
uyyy kenya hapı yuttun bacım sen o zaman delikafadulden
ya bende sekeri cok sevmem. cay kahve sekersiz icerim senelerdir. kesin midem feci bulanicak bu seker yuklemesinde. yalniz gitmim bari.
düzenli almakmı ne düzeni nan ortada düzenmi kaldı nerde ne kaaa kilo warsa almışsın sen bence bundan sonra heç kilo almazsan anca olur yoksam halin yaman olur demedi deme:roflol::roflol:
anam ben kendimi zor tuttum bende herşeyi şekersiz içerim talılarla pek aram yokturda çayada şeker asla koymam 10 senedir çayımı şekersiz içerim ayol
ya bende sekeri cok sevmem. cay kahve sekersiz icerim senelerdir. kesin midem feci bulanicak bu seker yuklemesinde. yalniz gitmim bari.
sanane kizim, aldigim kilolara esim laf etmiyo. aldikca adamin hosuna gidiyo. bundan sonrada duzenli almaya devam edicem:jeyyar:
bu arada Allah'in sopasi yok. birgun seni muredanin memeleri ve benim kilolarimla vuracak.:roflol::roflol:
sanane kizim, aldigim kilolara esim laf etmiyo. aldikca adamin hosuna gidiyo. bundan sonrada duzenli almaya devam edicem:jeyyar:
bu arada Allah'in sopasi yok. birgun seni muredanin memeleri ve benim kilolarimla vuracak.:roflol::roflol:
benimde sütlerim boğacakkkkkkkkkkkkkk :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bazı doktorla şeker ölçümünü farklı yapıyo yine aç karnına gidiyon kan weriyon doktor bi kağıda neler yiyeceğini yazıyo kafeteryaya gönderiyo o kağıdı kfeterycıya weriyon şeker yüklemesi için doktor gönderdi diyon oda sna kağıttaki mamaları weriyo iki dene zeytin küçük dlm peynir bir dilim kepek ekmeği bir bardak süt soğuk hemide ıyyyiiii
benimde sütlerim boğacakkkkkkkkkkkkkk :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ha ha ha haaay güleyim bariiiiiiiiiiiiiiiiii:roflol::roflol:
benimde o kireç suratım gece rüyanıza girecek o zaman görürüz kim korkudan boğuliiiiiiiiiii
ayyy, zeytinde yemem ben. benim isim zor.
:roflol::roflol::roflol:
gul sen gul. carpilinca aha boyle olucan.-tatlicadiarzu-
ayyy, zeytinde yemem ben. benim isim zor.
:roflol::roflol::roflol:
gul sen gul. carpilinca aha boyle olucan.-tatlicadiarzu-
kız wanna cım doktor soracak şeker yüklemesine gidince toplamda kaç kilo aldın bakalım diycek tabi doktor 8 kilo alan bi hamileye kesin 3 saatlik şeker ölçümü yapar zira doktorlar fazla kilo alan hamilelerin şekerinden şüphe ediyor bacım:1no2::1no2:
aaa, herkes cikiyor. bende kacicam birazdan.
artik 30 mu olur, 40 mi olur orasini Allah bilir. benim isim duzenli almak bu kilolari.laelaelaelaelae
insan bi tabak yollar be.cokacimcoook
yollayam yavrım hihoyyyt pis boğazzz
hayir canim, biyolojik saatimin tikinma zamani degil. biraz daha sonra.kaydirigubbakcemile3
hee canım aynen cinli biber beni sevmedi :dilcikar: bende onu acıttım agzımıdolmada seni sewdi herhal ama cin biber hoşlanmadı senden:roflol::roflol:
kaçmaaaaaaaaa ben geldiiiimmmmmmmdelikafadulden
bazı doktorla şeker ölçümünü farklı yapıyo yine aç karnına gidiyon kan weriyon doktor bi kağıda neler yiyeceğini yazıyo kafeteryaya gönderiyo o kağıdı kfeterycıya weriyon şeker yüklemesi için doktor gönderdi diyon oda sna kağıttaki mamaları weriyo iki dene zeytin küçük dlm peynir bir dilim kepek ekmeği bir bardak süt soğuk hemide ıyyyiiii