2009 Kasm Anneleri

düzenli almakmı ne düzeni nan ortada düzenmi kaldı nerde ne kaaa kilo warsa almışsın sen bence bundan sonra heç kilo almazsan anca olur yoksam halin yaman olur demedi deme:roflol::roflol:

sanane kizim, aldigim kilolara esim laf etmiyo. aldikca adamin hosuna gidiyo. bundan sonrada duzenli almaya devam edicem:jeyyar:

bu arada Allah'in sopasi yok. birgun seni muredanin memeleri ve benim kilolarimla vuracak.:roflol::roflol:

ya bende sekeri cok sevmem. cay kahve sekersiz icerim senelerdir. kesin midem feci bulanicak bu seker yuklemesinde. yalniz gitmim bari.

bazı doktorla şeker ölçümünü farklı yapıyo yine aç karnına gidiyon kan weriyon doktor bi kağıda neler yiyeceğini yazıyo kafeteryaya gönderiyo o kağıdı kfeterycıya weriyon şeker yüklemesi için doktor gönderdi diyon oda sna kağıttaki mamaları weriyo iki dene zeytin küçük dlm peynir bir dilim kepek ekmeği bir bardak süt soğuk hemide ıyyyiiii

sanane kizim, aldigim kilolara esim laf etmiyo. aldikca adamin hosuna gidiyo. bundan sonrada duzenli almaya devam edicem:jeyyar:

bu arada Allah'in sopasi yok. birgun seni muredanin memeleri ve benim kilolarimla vuracak.:roflol::roflol:

benimde sütlerim boğacakkkkkkkkkkkkkk :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ha ha ha haaay güleyim bariiiiiiiiiiiiiiiiii:roflol::roflol:

bazı doktorla şeker ölçümünü farklı yapıyo yine aç karnına gidiyon kan weriyon doktor bi kağıda neler yiyeceğini yazıyo kafeteryaya gönderiyo o kağıdı kfeterycıya weriyon şeker yüklemesi için doktor gönderdi diyon oda sna kağıttaki mamaları weriyo iki dene zeytin küçük dlm peynir bir dilim kepek ekmeği bir bardak süt soğuk hemide ıyyyiiii

ayyy, zeytinde yemem ben. benim isim zor.

benimde sütlerim boğacakkkkkkkkkkkkkk :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol:

ha ha ha haaay güleyim bariiiiiiiiiiiiiiiiii:roflol::roflol:

gul sen gul. carpilinca aha boyle olucan.-tatlicadiarzu-

ayyy, zeytinde yemem ben. benim isim zor.

:roflol::roflol::roflol:

gul sen gul. carpilinca aha boyle olucan.-tatlicadiarzu-

kız wanna cım doktor soracak şeker yüklemesine gidince toplamda kaç kilo aldın bakalım diycek tabi doktor 8 kilo alan bi hamileye kesin 3 saatlik şeker ölçümü yapar zira doktorlar fazla kilo alan hamilelerin şekerinden şüphe ediyor bacım:1no2::1no2:

kız wanna cım doktor soracak şeker yüklemesine gidince toplamda kaç kilo aldın bakalım diycek tabi doktor 8 kilo alan bi hamileye kesin 3 saatlik şeker ölçümü yapar zira doktorlar fazla kilo alan hamilelerin şekerinden şüphe ediyor bacım:1no2::1no2:

sen benim gibi iki ay yatmak zorunda kalsaydin, hala cok hareket etmek yasak olsaydi, hamileliginin basindan beri ne kadar vitamin varsa almak zorunda kalsaydin, dusuk tehdidine karsi her hafta yagli yagli igneleri yaptirsaydin, kusma sorunu yasamasaydin, birde ustune her gece kornet ve patlamis misir yeseydin (ki ben bu sonunculari yapmadim) degil 8 kilo, simdiye 15 kilo almis olurdun.:çok üzgünüm:

artik 30 mu olur, 40 mi olur orasini Allah bilir. benim isim duzenli almak bu kilolari.laelaelaelaelae

insan bi tabak yollar be.cokacimcoook

yollayam yavrım hihoyyyt pis boğazzz

hayir canim, biyolojik saatimin tikinma zamani degil. biraz daha sonra.kaydirigubbakcemile3

dolmada seni sewdi herhal ama cin biber hoşlanmadı senden:roflol::roflol:
hee canım aynen cinli biber beni sevmedi :dilcikar: bende onu acıttım agzımı :oklava:
kaçmaaaaaaaaa ben geldiiiimmmmmmmdelikafadulden

kimse kalmamıs ıtekcımbi biz varız hepıciii gezıyoo laelaelaelaelae

yuhhh be seninki ne zormuş ben şekerli suyumu içtim 45 dak.sonra kanımı verdim ve sonucu aldım temizdi.eeee tabiii gencim yaaa şekerim falan yüksek çıkmadı genç anne olmanın faydasızemuszemuszemuszemuszemuszemus

Back
X