Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyy ne kaynatmışınız gene heeee çenesi düşük gacılar sizi oku oku bitiremedim
kız tubiş sen neler aldın kız
bu arada ben eminönündeyken bi sapık takıldı peşime. eşgalini weriyorum:
kireç suratlı
kısa boylu
tıknaz
yürürken çıtır çıtır ses çıkartan
sidik kokan:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
selam kızlar ben geldim ayy çok yoruldum kaptırmışım kendimi alışwerişe amanın çok güzel ciciler aldım iki dene yazlık sıfır kollu pijama takımı aldım kocişede bi tane aldım pijama takımı
kızıma paçalı don aldım üç dene kendime atlet aldım bide şal aldım tamamını bitiremedim yarın 4. lewente gidecem kalanları ordan alacam yarında arkadaşımın bebeği olmuştu ya onua hediye alacam ablam doğuracak onun bebeğine hediye alacam kendime sandalet alacam bi şal daha alacam o kaaaa yani yeter demi lewentte çok güzel bir bebek kıyafeti üzerine bi mağaza war oranın malları çok güzel hemide uygun
aldıklarını güle güle kullan çıtırtım. bende bebişe 2 tane bady bi de ayaklı altlardan aldım. öyle gezdim dolaştım geldim. ayy ama bende çok yorulmuşum heee. gezerken anlamadım ama oturunca anladım bayaa bi yorulmuşum. bu gece deliksiz bi uyku çekerim herhaldemirmirmirmir zaten burdada kimsecikler yok bu akşam gidemde yatam bariii
sağol canım daha bitmedi yarında dewamını alıcam bugünlük bu kadar eeeee kayınpeder sağolsun kuşumanaam çıtırtım nann kaldırmışın sen ne varsa çaarşıdaa güle güle kullanın canıımmopuyorumnanaktan
anaaam siz ikiniz valla taktınız haa birbirinize nann :roflol: koptum gene gülmekteen :roflol:
sağol canım daha bitmedi yarında dewamını alıcam bugünlük bu kadar eeeee kayınpeder sağolsun kuşum
taktık takıştırdık walllaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
heeee sen yiyon şimdik oğluşunun ödül paralarını demi naaann :roflol: valla böylee kayınpeder dostlar başına haaa
bende uyuyam krispiiiim iyi geceleeeer hadi cnmm opuyorumnanaktan
ay o taşıdığın iki badi mi yordu seni sen şimdi doğurana kadar çıkmazsın ewden yarında akşama kadar yatarsın bide taa doğurmak için çıkarsın ewden sen:roflol::roflol:
bu arada ben eminönündeyken bi sapık takıldı peşime. eşgalini weriyorum:
kireç suratlı
kısa boylu
tıknaz
yürürken çıtır çıtır ses çıkartan
sidik kokan:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
anaaaa benimde önümde bi karu wardı şöyle
yusyuwarlak
elinde bi awuç fındık
ayakta uyuyan
bir karuydu
ellerinde kocamn kocaman poşetler bi baktım hepsi finduk dolu bi yandan yiyo biyandan taşıyo :roflol::roflol::roflol::roflol:
ay o taşıdığın iki badi mi yordu seni sen şimdi doğurana kadar çıkmazsın ewden yarında akşama kadar yatarsın bide taa doğurmak için çıkarsın ewden sen:roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
çatlak karılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool: