Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dur canlız gelince o ataş soy isimli arkadaşına sorsun kimmiş bu sapık
anam kocam görseydi pc yi parçalardı walla iyiki ben gördüm
kız sen resim ayarlarına bak özl ayarlarına seninle alakalı o durum yani seni arkadaslarının arkadaslarıda görebilio die ayarlanmış özel yap profilini
ay kız dalga geçme çok sinirlendim yaaa pooooffffffne dimiş nan adam :roflol:
moralim cok bozuk. bugun temizlige gelen kadin ayni zamanda esimin yaninda caycilik. temizlik vs.. isleri yapiyor. 15-20 gun once esime size fal bakayim demis. daha fincani bile kaldirmadan siz bu bebegi kaybedebilirsiniz demis. esim bana bundan bahsetmedi. ama bugun temizlik yaparken beni cok kizdirdi, bende esime anlatinca soyledi. duydugumdan beri iki gozum iki cesme agliyorum. biliyorum bunlar sarlatanlik ve ben sadece Rabbim'e siginiyorum ama insan hamile haliyle dogal olarak boyle seyler duymak istemiyor. cok kotuyum.senağlamasenağlama
kız falcının lafına bakıp ne üzüyon kendini manyek delirdinmi onlar para manyağı bi dahada almayın o kadını ewinize
falcıların demesine baksaydın ben şimdi başka bi adamla ewli olurdum bacım boş işler bunlar boş
allahım korusun bebeğini :Saruboceq:
bu kadin falci degil. esimin yaninda caycilik, temizlik vs.. yapiyor. ihtiyaci var diye aldim. yoksa kadinmi yok temizlige. ben insanlar icin sadece iyilik dusunurken onlar nasil boyle seyler soyleyebiliyorlar ya. ustelik kizlarina ucretsiz bos zamanimda ders bile veririm dedim. niye boyle bu insanlar ya. . .senağlamasenağlama
ay kız dalga geçme çok sinirlendim yaaa pooooffffff
naber çok tatlısın dedi bana yaaa öööffffffffffffffff
aynen oyle canim. guya rahat edelim diye kadin aliyorum. pesinde dolanirken daha cok yoruluyorum. normalde almam, her isimi kendim yaparim ama simdi durum farkli. o buyuk temizligi yaparken bende toz falan alayim diyorum ama o bile yoruyor valla. kasiklarim kasiliyo hemen. bende yavas yavas dolaniyorum ortalikta.
perdeler asilacak, ben asamam dedi kizini cagirdi asmasi icin. gelince kizin eline birde toz bezi vereyim bari alsin tozlari cunku bugun o bile yorucak beni.
aşk olsun
:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
olsun canım aşktan güsel ne varropuyorumnanaktan
:mymeka::mymeka::mymeka:kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
:roflol::roflol::roflol::roflol: kireççç suratluuuuuuuuuuuuu sanada asıldılar yaa ölsemde gam yemem artıkkkkkkkkkkkkk:roflol::roflol::roflol:
niye nan o kaaa çirkin karumuyum nan
hem ona kireç suratlı karu demezler beyaz tenli derler öğretmedimmi nan ben size bunu
:jeyyar::jeyyar:
adam senin lakaplarını bi duysa zaten koyar kaçar bırak asılmayı p..kççiii sidikliii kireç suratlu zapukkkkkkkkkk:roflol::roflol::roflol::roflol:
bırak lakaplarımı orda ewli yazıldığınıdamı görmedi bu sapuk anlamadım:uhm::uhm:
cazibene dayanamadı demmekküüü:roflol::roflol::roflol: