sen anlamadıysan ben ne yapıyım gebeliğe 60 kilo ile başladım ao gün önce dok dartıldım 62.800 gr olmuşum anladın mı şekerim
ha şöyle anlat bide 10 gün önceki kilonla şimdiki bir değeldir tartılda ondan sonra alırım façanı aşağı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen anlamadıysan ben ne yapıyım gebeliğe 60 kilo ile başladım ao gün önce dok dartıldım 62.800 gr olmuşum anladın mı şekerim
ha şöyle anlat bide 10 gün önceki kilonla şimdiki bir değeldir tartılda ondan sonra alırım façanı aşağı
ben kahwaltıya çıkıyom gelecem
ayyy şekerr saçmalama nazlıya da oldu aynı şey akıllım bi de telefon edip konuştu falcıyla ama nooldu maşallah hiçbişeyciği yok bebişinmoralim cok bozuk. bugun temizlige gelen kadin ayni zamanda esimin yaninda caycilik. temizlik vs.. isleri yapiyor. 15-20 gun once esime size fal bakayim demis. daha fincani bile kaldirmadan siz bu bebegi kaybedebilirsiniz demis. esim bana bundan bahsetmedi. ama bugun temizlik yaparken beni cok kizdirdi, bende esime anlatinca soyledi. duydugumdan beri iki gozum iki cesme agliyorum. biliyorum bunlar sarlatanlik ve ben sadece Rabbim'e siginiyorum ama insan hamile haliyle dogal olarak boyle seyler duymak istemiyor. cok kotuyum.senağlamasenağlama
nerde be kız da yok :umursamaz:ya arkadaslar kız ısım bı suru ama rekek cok yuok dımı
nan adam gibi alıntı yapın beee :dilcikar:
kendi aranızdaki kilo tartışmasına beni ne karıştırıyonuzklava:
ben daha 57 kiloyum döverunn haa
kartanemm kimsenin lafına kanma kuzummm k.valdenle her daim muhatgap olmak zorundasın ama eltinle değil belki k.valden senden iyi bahsetm,işse kıskanmış arayı bozmak istemiş olabilir sonuçta ona iyi veya kötü bişi yaptıysa belki karşılıklıdır :) ne demişler elti eltinin olsuğunu da öldüğünü de istemezmişş sen hürmette kusur etme gene
ben bugün 20+1 oldum bugün sağlık ocağına gitsem tetanoz aşımı yaparlar mı ki?
yaparlar yaparlar ben de yarın veya çarş sabah gidip ikincisini furulcamm
ikinciyi mi vurulcan:1shok: kız birinciyi ne zaman vuruldun
o zaman yüzmeye giitt :roflol:günaydınlarrrr sekerleeer a.s.
bugün temizlik yapıcam diye bi haveslen kalktım,şuan sinir küpüyüm sular yokkkklava:
ayyy wanna yaaa şu kafaya taktığın şeye bak oooff salla gitsin inanmaa böl seylere..
Kartanesi güle güle giysin kızçen babaannesinin hediyelerini..
Krispime sapıkmı dadanmıışş,amaan facede hergün oluyo böle seyler çok normal hiiç takmaa.
günaydınlarrrr sekerleeer a.s.
bugün temizlik yapıcam diye bi haveslen kalktım,şuan sinir küpüyüm sular yokkkklava:
ben cuma günü oldum 1. tetanoz aşısını emme 3 gün acıdı gıııı 2. de 1 ay sora baalımm
tugbarif sen eetubaa mısın nann