2009 Kasm Anneleri

kartanemm kimsenin lafına kanma kuzummm k.valdenle her daim muhatgap olmak zorundasın ama eltinle değil belki k.valden senden iyi bahsetm,işse kıskanmış arayı bozmak istemiş olabilir sonuçta ona iyi veya kötü bişi yaptıysa belki karşılıklıdır :) ne demişler elti eltinin olsuğunu da öldüğünü de istemezmişş sen hürmette kusur etme gene

moralim cok bozuk. bugun temizlige gelen kadin ayni zamanda esimin yaninda caycilik. temizlik vs.. isleri yapiyor. 15-20 gun once esime size fal bakayim demis. daha fincani bile kaldirmadan siz bu bebegi kaybedebilirsiniz demis. esim bana bundan bahsetmedi. ama bugun temizlik yaparken beni cok kizdirdi, bende esime anlatinca soyledi. duydugumdan beri iki gozum iki cesme agliyorum. biliyorum bunlar sarlatanlik ve ben sadece Rabbim'e siginiyorum ama insan hamile haliyle dogal olarak boyle seyler duymak istemiyor. cok kotuyum.senağlamasenağlama
ayyy şekerr saçmalama nazlıya da oldu aynı şey akıllım bi de telefon edip konuştu falcıyla ama nooldu maşallah hiçbişeyciği yok bebişin
ya arkadaslar kız ısım bı suru ama rekek cok yuok dımı
nerde be kız da yok :umursamaz:

kartanemm kimsenin lafına kanma kuzummm k.valdenle her daim muhatgap olmak zorundasın ama eltinle değil belki k.valden senden iyi bahsetm,işse kıskanmış arayı bozmak istemiş olabilir sonuçta ona iyi veya kötü bişi yaptıysa belki karşılıklıdır :) ne demişler elti eltinin olsuğunu da öldüğünü de istemezmişş sen hürmette kusur etme gene

evet cicim ben de öle düşündümm

anacım çıtı pıtı vücütlarınızla kilo mu dert ediyonuz:dilcikar: ben napıyım o zamanlaelaelaelaelae

kızlar ben kaçar eve gidip yemek yiyecem
öğleden sonra gelmeyom ya yarın sabah görüşürük

günaydınlarrrr sekerleeer a.s.
bugün temizlik yapıcam diye bi haveslen kalktım,şuan sinir küpüyüm sular yokkk :oklava:

ben cuma günü oldum 1. tetanoz aşısını emme 3 gün acıdı gıııı 2. de 1 ay sora baalımm
tugbarif sen eetubaa mısın nann

ayyy wanna yaaa şu kafaya taktığın şeye bak oooff salla gitsin inanmaa böl seylere..
Kartanesi güle güle giysin kızçen babaannesinin hediyelerini..
Krispime sapıkmı dadanmıışş,amaan facede hergün oluyo böle seyler çok normal hiiç takmaa.

bugün temizlik yapıcam diye bi haveslen kalktım,şuan sinir küpüyüm sular yokkk :oklava:
o zaman yüzmeye giitt :roflol:
ayyy wanna yaaa şu kafaya taktığın şeye bak oooff salla gitsin inanmaa böl seylere..
Kartanesi güle güle giysin kızçen babaannesinin hediyelerini..
Krispime sapıkmı dadanmıışş,amaan facede hergün oluyo böle seyler çok normal hiiç takmaa.

sağol şekeriimm

amaan düşündüğün şeye bak git at kızım kendini serin sularazemuszemus

ben cuma günü oldum 1. tetanoz aşısını emme 3 gün acıdı gıııı 2. de 1 ay sora baalımm
tugbarif sen eetubaa mısın nann

he nan ben etuubayım :lepi:

kıskanmayalım şekerleeerr :oklava:,
ben planlı karıyım bugünümü evime ayırdım hem sularda şimdik gelcekmiş aradım.kısmetse yarın giderim yüzmeyee :roflol:

Back
X