- 25 Mart 2009
- 4.652
- 6
- 116
ne pasaklısı kız ellede silsen kirlenecek viledaylanda silsen kirlenecek ertesi gün tekrar kirleniyor toz oluyor niye kendimi yorayım ki
Şenizvereliniortak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne pasaklısı kız ellede silsen kirlenecek viledaylanda silsen kirlenecek ertesi gün tekrar kirleniyor toz oluyor niye kendimi yorayım ki
bebek de yaparız action da dimi nan itek vereliniortakne kıskanacam nan istemem ben aksiyon neyynn kalsın sen biraz daha aksiyon yapmaya devam edersen aksiyon yapacak yer kalmayacak bebeden:roflol::roflol:
hiçte pasaklı değilem canımın kıymetini biliyorum valla:dilcikar:kayınvalidem hep der ben böle yaptımda ne kıymetim oldu diye ama halada öle siler hala umudu var heral:roflol:
yok nan o kadarda incecik değelim yani şişkoda değelim işte orta şekerslm canliz gacısıı a.s.
ebiscem sular geldi işler bitti nan bi banyo kaldı,hacı sende karının gözünğ korkutma nan eve girmeden bi gir yerini sağlama al ondan sonra ha yemek ha çay derken temizliğide kitlersin nan :roflol:
karının ağzı hiç boş durmuyo anam kaşlan göz arası gene tıkınıy baksana yuhh bee krispii nasıl böle incesin nan senklava:
pasaklılar pis başaklar:roflol:he yaaa
ne pasaklısı nan heryeri çamaşır suyunan sildinmi heeç bişeycik kalmıyo nan aaa bu ne bee ömrümüzü temizlikle mi harcıcaz bee
bide başak olcak nan bunlar,hayatta silemem viledalan tabii şimdik başka bebiş için siliyoz mecbur ama diğer türlü ellen temizlerin been :lepi:
selam canım nerelerdeydin gıııııııııslm kızlarr :lepi:
ayy yok ben viledayla silmiyom ordan alıp öbür tarafa bırakıyo sankim emme son ay falan vileda ya da mob alcam ben deyok anam ben oldum olası viledaynan siliyom önce güzel bi süpürdün mü tamaaamm
sonra ömür boyu bel fıtığı çekersin gıı
dün biri kayınvalidem biri de başka kadın olmak üzere iki temizlik manyağının dertlerini dinledim de anaaam dedim canımdan kıymetlimiii
yok kuzum merak etme biz buluruz haa:jeyyar::jeyyar::jeyyar:ne kıskanacam nan istemem ben aksiyon neyynn kalsın sen biraz daha aksiyon yapmaya devam edersen aksiyon yapacak yer kalmayacak bebeden:roflol::roflol:
bebek de yaparız action da dimi nan itek vereliniortak
:roflol: :roflol:
hem siz elle silmeye devam edin action yapmaya haliniz kalmaz :dilcikar:
yok nan o kadarda incecik değelim yani şişkoda değelim işte orta şeker
pasaklılar pis başaklar:roflol:
he yaaa başak kadınları ölemi olur nan diz çökün nan silin ortalığı bakem:mymeka:
aynen devam et o zaman pasaklılar sizine pasaklısı kız ellede silsen kirlenecek viledaylanda silsen kirlenecek ertesi gün tekrar kirleniyor toz oluyor niye kendimi yorayım ki
gelinin evi pis olsun diye seni öyle kandırıyo bak ama kendisi hala elle siliyo u uyutuyo seni ayakta bacım uyuyosun sen anca aksiyon yap :roflol::roflol:hiçte pasaklı değilem canımın kıymetini biliyorum valla:dilcikar:kayınvalidem hep der ben böle yaptımda ne kıymetim oldu diye ama halada öle siler hala umudu var heral:roflol:
bebek de yaparız action da dimi nan itek vereliniortak
:roflol: :roflol:
hem siz elle silmeye devam edin action yapmaya haliniz kalmaz :dilcikar:
çalışın köleleeeerhe yaaa başak kadınları ölemi olur nan diz çökün nan silin ortalığı bakem:mymeka:
hadi nan senin viledan adiymiş benim evde on çeşit vileda mop var pek de güzel siliyolar çok da güzel siliyolarselam canım nerelerdeydin gııııııııı
ayy yok ben viledayla silmiyom ordan alıp öbür tarafa bırakıyo sankim emme son ay falan vileda ya da mob alcam ben de
ben elle nasıl silinir bilmem güzelim hele bi gelde göster bakıyım:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
aynen devam et o zaman pasaklılar sizi
gelinin evi pis olsun diye seni öyle kandırıyo bak ama kendisi hala elle siliyo u uyutuyo seni ayakta bacım uyuyosun sen anca aksiyon yap :roflol::roflol:
aksiyonda sizin olsun viledada :roflol:
çatıya çıkarsınız artık:roflol::roflol:yok kuzum merak etme biz buluruz haa:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
heee walla herbirşeyi yaparız viledamız sağolsun ayyy iyi reklam yaptık haa komisyon isterim benhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt:roflol:
ben elle nasıl silinir bilmem güzelim hele bi gelde göster bakıyım:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
çalışın köleleeeer
hadi nan senin viledan adiymiş benim evde on çeşit vileda mop var pek de güzel siliyolar çok da güzel siliyolar
sositososito sositososito
çatıya çıkarsınız artık:roflol::roflol:
git kaynanandan ders al şekerim :roflol::roflol:
ne zamandan beri evde temizlik yapmak kölelik oldu kıııçalışın köleleeeer
hadi nan senin viledan adiymiş benim evde on çeşit vileda mop var pek de güzel siliyolar çok da güzel siliyolar
sositososito sositososito
onların aksiyon yapacak hali yok kuzum sadece elle silecek hali var sende mi ondansın yoksam ha hacı:jeyyar::jeyyar::jeyyar:amannnn temizlesem yine batacak en iyisi aksiyona dewam:lepi:
ne zamandan beri evde temizlik yapmak kölelik oldu kııı
kedi uzanamadığı ciğere mırnav dermiş o hesap yani
ha gayret kız 12 düzineye tamamlayın bari:roflol:
valla ben ellede silerim,actionumuda yaparım anam alkisalkisalkis.o ayrı o ayrrııı :teytey:
siz silinmeye devam edin pasaklı pasaklı oturun,bide bebeler mikrop kapmasın diye halıyı toz tutmayan alceklermiş ulan siz önce evinizi bi güzel silin nan :mymeka: