hııımmmm o zaman korkak bi karuyum evet ben normal doğuramam:1no2::1no2:
herkes öbür topicte gıı muredanın cicilerine bakıyolar koş bak sen de ne arıyon burda :sm_cool:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hııımmmm o zaman korkak bi karuyum evet ben normal doğuramam:1no2::1no2:
o kadar aksiyon yapmayı biliyonda herhalde çıkarmasınıda bileceksin doğur nan doğur kuduruk karu seni :mymeka::mymeka:yuhhhhh len birde büyükler küçüklere örnek olacakmış:mymeka:kısım ne korkması yaaa gittim doğurdum ooohhh ne güsel çok kolay oldu bunda da kısmetse normal istiyorum:lepi:
herkes öbür topicte gıı muredanın cicilerine bakıyolar koş bak sen de ne arıyon burda :sm_cool:
o kadar aksiyon yapmayı biliyonda herhalde çıkarmasınıda bileceksin doğur nan doğur kuduruk karu seni :mymeka::mymeka:
nan topik topik gezecekmiyiz ne aldıysanız buraya koyun nan aaaaaa dolaştırmayın beniiii:jeyyar:
o kadar aksiyon yapmayı biliyonda herhalde çıkarmasınıda bileceksin doğur nan doğur kuduruk karu seni :mymeka::mymeka:
nan topik topik gezecekmiyiz ne aldıysanız buraya koyun nan aaaaaa dolaştırmayın beniiii:jeyyar:
ya hiç takip edemiyom hooooooooooffffffffffffffffffffffffffffff
muredanın cicişlerine mi bakiylerrrr
ayy kıyamam sana beeenn,herşey bıraktığın gibin canım yaa :roflol: sabredin çalışanlar 2 ay daha sonra evden boool bool yazışırık zemuszemus
muredacım onlar ne tatlı şey öyle ya allah sağlıcakla giydirmeyi nasip etsin inşallah
bu arada bende doğum iznine çıkacağım günü iple çekiyorum artıkın
ne üşengeçi bee yoruldum yoruldum senin gibi sürekli oturmuyom ben sabahtan beri popom sandalye tanımadı evde bide 3 yaşında bi çocuk var hatırlatırım bacım:mymeka:hem korkak hem üşengeç karıya bak beee kafamçokkarıştı
evlerede servis yapalımmı naann,karının şeyini kaldırmaya hali yok nan nasıl normal doğursunkiiii :roflol: :roflol:
ne üşengeçi bee yoruldum yoruldum senin gibi sürekli oturmuyom ben sabahtan beri popom sandalye tanımadı evde bide 3 yaşında bi çocuk var hatırlatırım bacım:mymeka:
walla ben plan falan yapmıyom hiç belli olmaz nerde trak orda bırakk olabilü yaneeanaaam :1shok: allah muhafazaa
benim dr.um yapmış bu kkda birine epidural memnunum yazmış ama belli olmaz gıı en iyisi normali sankii
nann peydahlarken korkmuyodun ama dimi ?sengözlerimebaksanabhııımmmm o zaman korkak bi karuyum evet ben normal doğuramam:1no2::1no2:
ayy kıyamam sana beeenn,herşey bıraktığın gibin canım yaa :roflol: sabredin çalışanlar 2 ay daha sonra evden boool bool yazışırık zemuszemus
ben de senin gibi öğlen kalkmıyom nan aaaa sabahın 6.30 da kalk yarım saat yol gel otur otur akşama kadar sanki çok dinlendiricii :mymeka: eve git yemek hazırla topla
bi de bi yığın ütü var yapılcak haftaya yokum kocamın giycek eşyası kalmıcak ütülemem lazım :gitme:
daha anlatemmi nan :mymeka:
ne üşengeçi bee yoruldum yoruldum senin gibi sürekli oturmuyom ben sabahtan beri popom sandalye tanımadı evde bide 3 yaşında bi çocuk var hatırlatırım bacım:mymeka:
sus nan sus döferim haaaa
bu arada baktım cicilerine çok beğendim sergi dekiler gibi sermişsin delü çok güzel allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin hepsi çok güzela.sa.sa.s
ayyy beni hayata bağlayan o günlerin hayali zatennnnnnnnnn son iki ayda hamişliğin tadını çıkarıcamm evimde işallahhhhhhhhhhh o zamanda ne tadım olur ya zaten kaydirigubbakcemile3
ya murat'ın edasııııııııııııııııııııııııııııı cicişleri göremiyom hep çarpı var beeeeeeeeeeeeee mafoldumben resimler açılmiyyy
walla ben plan falan yapmıyom hiç belli olmaz nerde trak orda bırakk olabilü yanee
nann peydahlarken korkmuyodun ama dimi ?sengözlerimebaksanab
canım ne zaman çıkcan doğum izninee
ayy çok mersi cnmm.
baksana nan üşengeçlikten zahmet edip oraya bilem yazamadın delüü karuuu lülülülülülü