2009 Kasm Anneleri

yuhhhhh len birde büyükler küçüklere örnek olacakmış:mymeka:kısım ne korkması yaaa gittim doğurdum ooohhh ne güsel çok kolay oldu bunda da kısmetse normal istiyorum:lepi:
o kadar aksiyon yapmayı biliyonda herhalde çıkarmasınıda bileceksin doğur nan doğur kuduruk karu seni :mymeka::mymeka:
herkes öbür topicte gıı muredanın cicilerine bakıyolar koş bak sen de ne arıyon burda :sm_cool:

nan topik topik gezecekmiyiz ne aldıysanız buraya koyun nan aaaaaa dolaştırmayın beniiii:jeyyar:

o kadar aksiyon yapmayı biliyonda herhalde çıkarmasınıda bileceksin doğur nan doğur kuduruk karu seni :mymeka::mymeka:

nan topik topik gezecekmiyiz ne aldıysanız buraya koyun nan aaaaaa dolaştırmayın beniiii:jeyyar:

hem korkak hem üşengeç karıya bak beee kafamçokkarıştı

evlerede servis yapalımmı naann,karının şeyini kaldırmaya hali yok nan nasıl normal doğursunkiiii :roflol: :roflol:

ayy kıyamam sana beeenn,herşey bıraktığın gibin canım yaa :roflol: sabredin çalışanlar 2 ay daha sonra evden boool bool yazışırık zemuszemus

muredacım onlar ne tatlı şey öyle ya allah sağlıcakla giydirmeyi nasip etsin inşallah
bu arada bende doğum iznine çıkacağım günü iple çekiyorum artıkın

hem korkak hem üşengeç karıya bak beee kafamçokkarıştı
ne üşengeçi bee yoruldum yoruldum senin gibi sürekli oturmuyom ben sabahtan beri popom sandalye tanımadı evde bide 3 yaşında bi çocuk var hatırlatırım bacım:mymeka:
evlerede servis yapalımmı naann,karının şeyini kaldırmaya hali yok nan nasıl normal doğursunkiiii :roflol: :roflol:

sus nan sus döferim haaaa
bu arada baktım cicilerine çok beğendim sergi dekiler gibi sermişsin delü çok güzel allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin hepsi çok güzela.sa.sa.s

ne üşengeçi bee yoruldum yoruldum senin gibi sürekli oturmuyom ben sabahtan beri popom sandalye tanımadı evde bide 3 yaşında bi çocuk var hatırlatırım bacım:mymeka:

ben de senin gibi öğlen kalkmıyom nan aaaa sabahın 6.30 da kalk yarım saat yol gel otur otur akşama kadar sanki çok dinlendiricii :mymeka: eve git yemek hazırla topla
bi de bi yığın ütü var yapılcak haftaya yokum kocamın giycek eşyası kalmıcak ütülemem lazım :gitme:
daha anlatemmi nan :mymeka:

anaaam :1shok: allah muhafazaa
benim dr.um yapmış bu kkda birine epidural memnunum yazmış ama belli olmaz gıı en iyisi normali sankii
walla ben plan falan yapmıyom hiç belli olmaz nerde trak orda bırakk olabilü yanee
hııımmmm o zaman korkak bi karuyum evet ben normal doğuramam:1no2::1no2:
nann peydahlarken korkmuyodun ama dimi ?sengözlerimebaksanab

ayy kıyamam sana beeenn,herşey bıraktığın gibin canım yaa :roflol: sabredin çalışanlar 2 ay daha sonra evden boool bool yazışırık zemuszemus

ayyy beni hayata bağlayan o günlerin hayali zatennnnnnnnnn son iki ayda hamişliğin tadını çıkarıcamm evimde işallahhhhhhhhhhh o zamanda ne tadım olur ya zaten kaydirigubbakcemile3

ya murat'ın edasııııııııııııııııııııııııııııı cicişleri göremiyom hep çarpı var beeeeeeeeeeeeee mafoldumben resimler açılmiyyy

ben de senin gibi öğlen kalkmıyom nan aaaa sabahın 6.30 da kalk yarım saat yol gel otur otur akşama kadar sanki çok dinlendiricii :mymeka: eve git yemek hazırla topla
bi de bi yığın ütü var yapılcak haftaya yokum kocamın giycek eşyası kalmıcak ütülemem lazım :gitme:
daha anlatemmi nan :mymeka:

ne var benimde ütüm var bende gidecem benim koçişinde giyecek şeyi kalmadı hepsi ütülencek :jeyyar::jeyyar:

sus nan sus döferim haaaa
bu arada baktım cicilerine çok beğendim sergi dekiler gibi sermişsin delü çok güzel allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin hepsi çok güzela.sa.sa.s

ayy çok mersi cnmm.
baksana nan üşengeçlikten zahmet edip oraya bilem yazamadın delüü karuuu lülülülülülü

ayyy beni hayata bağlayan o günlerin hayali zatennnnnnnnnn son iki ayda hamişliğin tadını çıkarıcamm evimde işallahhhhhhhhhhh o zamanda ne tadım olur ya zaten kaydirigubbakcemile3

ya murat'ın edasııııııııııııııııııııııııııııı cicişleri göremiyom hep çarpı var beeeeeeeeeeeeee mafoldumben resimler açılmiyyy

hadi yaaa neyse gülüm evde bak sende artıkın oğluşumun cicişlerinee opuyorumnanaktan

canım ne zaman çıkcan doğum izninee

ya canım son bir aya kadar çalışmayı düşünüyorum allah nasip kısmet ederse doğumdan sonraya kalsın istiyorum iznim bebişile daha cok evde olayım diye
son bır ay kala olunca ekimde falan sanırım ayrılcam bende tam bılmıyorumkikafamçokkarıştı

Back
X