Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arada olur güzelim canını sıkma walla arzu hiç uğramıyor yaa sonucuda söylemedi herhalde:1no2:
hıı işte öyle bişi var son bikaç hafta dedilerdi bana yaa iyice öğrenmek lazım yaa zaten şu ssk ile olan işler hep çok gıcıııkk :tomato:
Allah yardımcınız olsun biz orda olsaydık açlıktan ölmüştük herhaldeeee cnm orası diyarbakırr burası marmariss bu kadar kazığının olması çok doğal yanii.. :roflol:
ben gene en uygun yerden aldım başka yerlerde 80-90 kııı
Ben daha almadım hastane cıkısı neyİm aĞlamaktan fırsat bulursam aldıracammm
valla burda da ucuzmuş da ben gidip alışveriş merkezindeki markalı mağazalarda dolanıp indirimli gördüklerimden aldıydım 6-7 civarındalardı hepsiiçine giydirirsin emme uzun kollu olunca daha sıcak tutar valla pahallı badileriniz burda tanesi 4 ytl bizim cicilerimiz tamam emme ekim ayı olunca birazda kışlık gerek şimdi alınanlar bahar ve yaz mevsimi için annemle aldık kundağımızda hazır kullanmayacam ama adettir annem diyor hazır olsun diyor
çatlak karuuu ne ağlıyon ben de almadım hastane çıkışıBen daha almadım hastane cıkısı neyİm aĞlamaktan fırsat bulursam aldıracammm
iyimiş nan biz de hem ebişle hem itekle çıkıp toptan ucuz ucuz alcaz dimi kızlaaarben eminönünden aldım markalı bişey değil ama penyeleri çok kaliteliydi. en pahalısı 3bucuk tlydi.
bebekler çabuk büyüyor fazla kullanılmıyor bir ay anca giydirilir battaniyeye saracan lan ondan
+
hee ben de onu diyom işte hastanede giyer bi iki sonra normal kıyafetkartanem cnm en fazla 3 takım yetermiş,ben 2 takım aldım eee hep onalrı giymeye mecbur değil yaa bu bebee..
normal kıyafette giycek nann
kıız biz de senin kocana yaptırsaydık ya ne güzl olurdu hem onun işleri de açılmış oludu emmeee ççok uzaaakvalla bilmem keyfim yok arzuda arazi hakikaten ben görmedim sanıyodum inş bebekde oda iidir
mureda prensin cicilerine bayıldım sağlıkla giyer kuzucuklar inşş benimkileri tam bir araya getiriyim çoğu istnbulda ekliycem bugün beşiklere baktım çilekte çok güzel şeyler vardı hem sallanan istiyorum hemde asansörlü luyor yaa çok güzeller eşim yapıcak benim mobilyacı oluncaa geçen ev patikleri aldım tavşanlı çok güzeller 8 ytl
benim de var 20 gün izniiim ben de onu 4 ayım bitince kullancam inşhaketen ya şu ssk işleri çok gıcık ben o nedenle 1 ay kala cıkcam
senelik iznimde duruyo 22 iş günüm var daha onuda hepsini kullanmıcam belki taşınırken yerleşmek için falan kullanırım ohh bi sürü iznim olcak bebişim doğunca :lepi:
kartanem nan ben sana ne didim o çıtçıtlıları izmirde pazardan aldırklava: nie 7 lira veriyon kıızz en pahalısı 1,5 liray aldım nan been
tubiş alam sanada canım yeşildenn opuyorumnanaktan
Allah yardımcınız olsun biz orda olsaydık açlıktan ölmüştük herhalde
niye ağlıyon be gülüm sendede panik atak vardı demi bendede oluyor sebebpsiz yere ağlamalar
valla burda da ucuzmuş da ben gidip alışveriş merkezindeki markalı mağazalarda dolanıp indirimli gördüklerimden aldıydım 6-7 civarındalardı hepsi
am normal bi bebek mağazasına veya itekin dediği mağazaya gitsem ucuza alırım onlardan
çatlak karuuu ne ağlıyon ben de almadım hastane çıkışı
bi hastane çıkışım yok diye bu kadar ağlanır mı gıı kafamçokkarıştı
iyimiş nan biz de hem ebişle hem itekle çıkıp toptan ucuz ucuz alcaz dimi kızlaaar
ekim falan gelsin de öyle alalım kışlıkları
[sıze="2"] kızlar hiç bişeyi abartmayın çocuklarınıza alırken bi sebebi çok almak cocuklarınızı doyumsuz yapar tabi bebekken değil az bilinclenmaya başladıklarında cok cok almak ii değil bide oka p.ka para verirsek bu bebelerin geleceklerini nasıl sağlarız unutmayın hastalık var sağlık var hep bebek kalmayacaklarrrrrrrrr [/sıze]
alda hayrına gönder be hacıı olmaz mı laelaelaelaelae
hee tamam sararız kaç tane battaniyeli takım lazım 2-3 dene mi
doğru dedin nehircim de insan çarşıya çıkmaya görsün kendini tutamıyo yaa mafoldumben
kuzum sen o bebeyi büyütürken hamile değildin ama benimkiler ikiz gibi olacaklar wallanan biz o günleri geçirmiş karuyum ben naladınmı büyüttüm kızımı
ahhhh diyorum keşke kızım küçük kalsaymış ayaklanınca görürsün gününü sen :jeyyar:
evet bu hafta sonu sordum içinde baya birşey vardı.sıkma kız canınıı gel burda lafla işte applearzu gelmedi hiç yaa
:roflol: :roflol:
valla ben kısa kollu falan aldım ucuz buldukça içine giydiririm diye
gerçi ucuz diilmiş 6ya 7ye aldımdı kafamçokkarıştı
nan kardelenden mi buldun onu da
yok kuzum yaaa benim oğlumda kış bebesiydi tulumunun içine giydirdim onları hatta ayaklı pjamalarını 4 aylık olana kadar giydi.ohaa 6-7 takımı napcan nan delüüü lülülülülülü 15 gün giycekmiş altı üstüüü
yok kuzum ne planı kaza yaaa ama iyikide olmuş birini büyütüp geri başa sarmak daha zor olur sanırımaynen bende eski bir çalışan olarak çalışan karuların yanındayım :lepi:
itekcim bende öle peşpeşe doğurmayı düşünüyom. zor olur mu ki? sizin ikinci planlı mıydı yoksam kaza mıydı:jeyyar:
ben o yeşilliye bayıldım zemuszemus
kartanem cnm en fazla 3 takım yetermiş,ben 2 takım aldım eee hep onalrı giymeye mecbur değil yaa bu bebee..
normal kıyafette giycek nann
hee ben de onu diyom işte hastanede giyer bi iki sonra normal kıyafet
kıız biz de senin kocana yaptırsaydık ya ne güzl olurdu hem onun işleri de açılmış oludu emmeee ççok uzaaak
benim de var 20 gün izniiim ben de onu 4 ayım bitince kullancam inş
hee gıı işte ilk aşamada bi hata ettik bi kaç tane dayanamadım ucuz sandım aldım
ama artık maymun gözünü açtıı pazardan alcam badileri kaydirigubbakcemile5
[sıze="2"] kızlar hiç bişeyi abartmayın çocuklarınıza alırken bi sebebi çok almak cocuklarınızı doyumsuz yapar tabi bebekken değil az bilinclenmaya başladıklarında cok cok almak ii değil bide oka p.ka para verirsek bu bebelerin geleceklerini nasıl sağlarız unutmayın hastalık var sağlık var hep bebek kalmayacaklarrrrrrrrr [/sıze]
doğru dedin nehircim de insan çarşıya çıkmaya görsün kendini tutamıyo yaa mafoldumben
benced çok haklısın. hele şimcik bi karış çocukların üstlerine bi bakıyon sırf ayakkabısı 100tl. bence çok yazıklmaz: